נכון שהפירסומת הזאת היא סופר יעילה?

ליאן.

New member
נכון שהפירסומת הזאת היא סופר יעילה?

thor

New member
יצא בטעות פעמיים אבל רציתי גם לומר.

שאני לא שותה ולא מעשן ויש לי דובי מגיל שש אז ?

night mistress

New member
כגודל הציפייה כך גודל האכזבה

אני ניחה שגם הביצועים של אותו אחד לא משתווים לביצועים של הרכב.. אבל מצד אחר יצאתי עם אחד שנוסע באופניים..ואני חייבת לציין שהיתי נותנת לו קורבט בשימחה.. (חם פה נכון?)

night mistress

New member
תלויי איזה מודל..

אבל עם שם כמו שלך..אני בטוחה שאתה לא יכול לאכזב (או שאתה יכול אבל אסור לך..)

../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif אם אני יכול לאכזב? אז......

זה כל הקסם לא? אוליי כן אוליי לא פעם שאלו אותי מה מקור השם אז התשובה שלי הייתה " את פניי בפנייך אחשוף את בגדי אוריד עד הסוף ואז תביני ללא היסוס מדוע שמי הוא סוס אינני כלל שחור וגם זנב לי אין אך כשאוריד את המכנס תביני למה כן
סתאםםםםםםםםםםםםםם שיר

night mistress

New member
אחי..היום קוראים לזה לוייתן../images/Emo8.gif

אבל זה בהחלט נותן מקום לדימיון..וכאן נפתח נושא חדש לדיון..האם זו אשליה אופטית של גברים? כי שמעתי את המשפט הזה הרבה פעמים..וזה בד"כ בא עם השאלה שהיא חצי קביעה "נכון שאני הכי טוב שהיה לך?!".. אם הייתי נאלצת להיות כנה..הרבה גברים (טוב, לא כ|"כ הרבה), אבל היו כמה שהיו חושבים פעמיים לפני שהם היו מתקרבים לבחורה.. חחחחחח.. אבל לך, אני מאמינה..וגם אם אתה לא סוס אני בטוחה שאתה נמר לא קטן :)

חחחחחחחחחחח האמת? שאם יש ....

משהו שאני שונא זאת השאלה.....נו איך היה? כאילו מה? מישהי מסוגלת להגיד תשמע.. היה חרא!! או להיפך מעניין שכל בחורה תמיד אומרת "זה היה הכי טוב שהיה לי" למה אתן מתכוונות? להכי טוב באותו יום? כי לא נראה לי הגיוני שלכולן זה היה הכי טוב מה אני.. סופרמן? תודו שאתן אומרות את זה לכולם
לכו תבינו גברים ולכו תבינו נשים אז מה יצא??? לכו תבינו בני אדם.......

night mistress

New member
נו ברור..

אני מודה שלי לא נעים לומר לבן אדם..תשמע, היה ממש אבל ממש על הפנים..בקטע של..הלוואי והיית גומר לפני חצי שעה ולא הייתי צריכה לחפש עכבישים על התיקרה.. אז אני מייכת ונותנת ציחקוק קטן וזהו!! הוא מרגיש גבר ואני מרוצה מעצמי..כי אני שקרנית טובה :) חחחחחחח

תמעי את מסגירה את הסודות שלכן...

בפעם הבאה שמישהי תגיד לי: " היית ממש ממש טוב !" אני יענה: "יאללה תפסיקי כמה עכבישים מצאת?"

night mistress

New member
איפה הביטחון העצמי?

תראה, אם היא מנדבת את הפרט הזה לבד סימן שבאמת היית טוב..

תשמעי לטיני אני כבר ,נשאר לי רק ...

להיות מאהב כדי להיות השילוב המנצח "מאהב לטיני" אם אני כזה? אממממממממממממממ........... אני חושב ש............... כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

its moi

New member
נו, בטח

הוא בכושר. הוא לא שמן מרוב ישיבה ליד ההגה.

למעלה