נכון שזה כלום

זורחת1

New member
נכון שזה כלום

אבל איזה אדישות יש לי אני בזמן האחרון לא יוצאת מהבית אפילו שאני צריכה לקנו פירות וירקות . בעלי הישמין בצורה דרסטית . ואני רק אוכלת שטויות ולא בריא בכלל . אמרתי לסומכת שעם היא הולכת לקנות מהשוק שאני יבוא איתה .והיא צילצלה אליי ואמרה לי לבוא משם מוכרים בזול אמרתי לא חושך אין לי חשק .ועכשיו יצאתי מהמיקלחת .כל הזמן בגלל תרופות יש לי חיידקים לא טובים פיטריות. היתי צריכה ללכת לרופא נשים חיכיתי חיכיתי הרבה זמן .וחשבתי שלא צריך ניגמר לי הדלקת אז לא הלכתי וחזרו לי הגירויים וצריבות .זה בטח בגלל שאני אוכלת מתוקנכון .אולי גם בגלל התרופה זה תרופה כימית .מצד אחד עוזרת מצד אחד פוגעת בגוף במקומות אחרים . למה אני כל הזמן מרגישה שאני לבד לבד אפילו הבנות לא איתי . טוב לא יודעת . יש לי שאלה כשאנשים צריכים עזרה עזרתי להם .ועכשיו כשזה נוגע לי אני צריכה עזרה מזון למישפחה שלי אני מרגישה לא נעים לי ושלא יגידו שהגזמתי למרות שאוהבים אותי בפורום אחר בשם אחר . והמישפחה שלי בטח ובטח שלא תיצטרך והם לא ירמו לקבל מאנשים אחרים עזרה כי ניתבישים . אבל האמת המישפחה שלי גרה באיזור בארץ ואין להם כסף אין להתמודד במיוחד שאחי חולה גרוע גרוע . והילדים שלא אין להם אוכל בבית חולים כי הם נימצאים עם אבא שלהם שחולה סופני . אין להם אימא לא בתמונה ולא תומכת .לכן מי שנישאר לעזור אין להם כסף בכלל מצב כלכלי גרוע מאוד . ואני מתבישת לקבל עזרה מה אתם אומרים .רווחה בטח שלא יפנו מבכינת בושה .

ד קובי

New member
זורחת יקרה

ראשית אין לך במה להתבייש את לא היחידה במדינה הזו עם בעיות. את לא צריכה להתבייש לפנות לרווחה לבקשת סיוע זהו בדיוק תפקידם ולשם כך הם קיימים. כמו כן יש הרבה מאוד עמותות שעוזרות וניתן לקבל מהן סיוע. תאספי את עצמך יקירתי תחשבי היטב על הדברים והתחילי לפעול למען רווחתך כי אף אחד לא יעשה זאת עבורך. אם אפשר לסייע לך אני כאן ואשמח לעזור כמה שרק אוכל... בידידות קובי

זורחת1

New member
תודה לך באמת כמה שמעודד ../images/Emo24.gif

אין המישפחה שלי לא מוכנים לקבל עזרה אפילו שהם צריכים גן אימי פעם עבדה שם בניקיון. אצלנו האחים והאחיות זאת בושה וחרפה .אבל עכשיו אני מנסה לעזור לאחי. ממני וגם מאחרים כי אני רוצה לעשות טוב וזה כיף לא נורמלי לעזור לאנשים . תודה מאוד מאוד

למעלה