נכון שזה לא פורום טלויזיה אבל...

מקס ובר

New member
נכון שזה לא פורום טלויזיה אבל...

כמה פאקים שיש בסדרה טירונות 1)לא הגיוני שלטירונים יתנו פעילות מבצעית 2)לא יתנו לצלמת ``במחנה`` להיות תחת אש 3)לא הגיוני שבמחסום לא היה קצין או לפחות איש סגל 4)הרסר(כנראה רסר בא``ח גבעתי) רק בדרגת רס``ל? 5הארון של שגב הובל באביר פתוח ולא סגור 6)גם אם שגב היה חייל בודד איך זה שלא היו אנשים בהלוויה שלו חוץ מחיילי הפלוגה, ואיך אמו לא הגיעה מחול. 7)לאבא של אתיופי(ממו) קוראים מנחם?-לעולה מאתיופיה מבוגר לא יקראו מנחם. 8)אבא של שגב הובא בניידת של השב``ס באזיקים. לא הגיוני שגם בהלוויה הוא יהיה כבול(במיוחד כשהוא עבריין צווארון לבן-זיוף צ`קים) וגם אם זה הנוהל איך פתאום הסוהר ויתר לו? זו חריגה מהנהלים

אריק 17

New member
זה רק טלוויזיה

זה רק תוכנית טלוויזיה אני אישית לא צופה בסדרה אבל יצא לי לראות כמה פעמים את הפרקים שציינת במקרה לא ראיתי אבל תזכור שזה תוכנית טלוויזיה ומן הסתם היא לא ממש משקפת את המציאות זאת סדרת דרמה ויש גם קטעים נחמדים בסדרה היא לא צריכה לתעד בדיוק את מה שקורה ( אם כי חלק מהדברים הם מדויקים לגמרי אך כמובן שזה עדיין לא המציאות )

d&a

New member
תשובה - ``טירונות``

1. יש מקרים שבהם טירונים דווקא כן עושים פעילו מבצעית למרות שהם טירונים ואחת הסיבות היא שהם אמורים לעלות ללבנון ( אני מכיר 5 חברים שלי שעשו פעילות מבצעית מורכבת ומסובכת עוד בהיותם טירונים ) 2. בקשר לצלמת אין לי מושג מה לעזאזל היא עשתה שם ... 3. היה חניך תורן במחסום ובמחסום לא מחייב שיהיה קצין ( בדוק ) 4. לא שמתי לב לדרגה של הרס``ר ... 5. לא הבנתי את הערתך בקשר לארון של שגב ... 6. אמרו שלא ניתן לאתר את אימו בחו``ל 7. בקשר לאבא של ממו - להזכירך עולים חדשים וותיקים עוברים עיברות בשמות וייתכן שזו הסיבה . 8. לא יודע מה הנהלים של השב``ס אז אינני יכול לענות ... מקווה שבמה שידעתי לענות עזרתי ובמה שלא אני מקווה שמישהו אחר יידע . אשמח להתכתב באי מייל איתך ועם עוד אנשים על הסידרה המצויינת ! שיהיה רק טוב ! דוד

למעלה