נכון שיש פה מישהי שרואה השבט

נכון שיש פה מישהי שרואה השבט

אז מאז שאמרת שסולן מופיע שם אז ראיתי, ועד היום אני רואה את הסידרה, היא ממש יפה! זה גם מצולם בניו זילנד, לא?

סמייילי

New member
אכן כן, ניו זילנד!

אני מעריצת "השבט", אם יש לך שרלות, בקשות, תהיות, תפני אלי במסרים, כי לא אישרו לי עדיין פורום..

אני חדשה פה...

אך אני רק רוצה לציין שגם אמבר הופיעה בזינה אבל שם היא הייתה ילדה די קטנה וגם לקס הופיע באחד הפרקים וגם הוא היה שם ילד...

Dafi the Mighty

New member
וואלה?

א. ברוכה הבאה! ב. מתי אמבר הופיעה בזינה? אני לא זוכרת שהיא הייתה. אני יודעת על לקס בA Good Day, אבל אמבר?

סמייילי

New member
אההם אההם

כבר עשיתי פה פתיל גדול בנושא! שחקנים מהשבט שהופיעו בזינה: בת´ אלן- אמבר בשבט ופילי בזינה (בתה של פומירה) אמי מוריסון - זאנדרה בשבט והופ בזינה כיילב רוס - לקס בשבט וטמקולה בזינה דניאל ג´יימס- זוט בשבט ו הילד ההוא מהפרק של סנטיקליס בזינה ג´יימי קאירו גאטולו- קלואי בשבט, ועוד אחת מהפרק של סנטיקליס ו.
. . . . . . . . . . . .
מישל אנג- טאי סאן בשבט ואקימי בזינה (FIN) כבר שמתי פה את כל התמונות, אם אתם רוצים עוד, רק תבקשו יש לי טונות! -עדי

Dafi the Mighty

New member
וואלה!

אני הסתכלתי בפתיל שלך, אבל לא חיברתי בינה לבינה... כי אני לא יודעת את השם של השחקנית, רק את התפקיד שלה בשבט. וואו, איזה קטע... תודה!

טוב דבר ראשון...

תודה על הברוכה הבאה :) דבר שני גם אני לא בדיוק זוכרת מתי ועל מה היה הפרק אני פשוט ראיתי אותה שם אם אני אזכר אני אכתוב לך...

למעלה