נכון שסולן להקת דפש מוד-דייב גהן ואנדריי דומים ביניהם?
S sbsp66 New member 15/11/07 #4 היי אני אוהבת את דפש מוד ובמיוחד את דייב אל תכפישו את שמו בדיבה בבקשה חוץ מזה הוא לא זקן אני אוהבת את דייב אבל נכון שהוא מזכיר אותו ? נכון שהם דומים בפנים ובתווי פנים ? משהו בתדמית לא יודעת ... חשבתן על זה פעם?
היי אני אוהבת את דפש מוד ובמיוחד את דייב אל תכפישו את שמו בדיבה בבקשה חוץ מזה הוא לא זקן אני אוהבת את דייב אבל נכון שהוא מזכיר אותו ? נכון שהם דומים בפנים ובתווי פנים ? משהו בתדמית לא יודעת ... חשבתן על זה פעם?
C creep tamuril New member 20/11/07 #5 להגיד שדייב זקן- לא נקרא להכפיש את שמו, את יודעת. זה רק לציין עובדה. הוא לא בדיוק צעיר. ואני לא אוהבת אותו, ואת דפש מוד בכלל.
להגיד שדייב זקן- לא נקרא להכפיש את שמו, את יודעת. זה רק לציין עובדה. הוא לא בדיוק צעיר. ואני לא אוהבת אותו, ואת דפש מוד בכלל.
S sbsp66 New member 20/11/07 #6 יופי לך זה לא אומר שאת צריכה להגיד את זה בפרצוף בצורה מגעילה כזאת. את פשוט חסרת טאקט והוא ממש לא זקן לייתר דיוק את זאת שלא ציינת את העובדה נכון , זקן הוא לא ממש ממש לא את מרגיזה אותי ממש הרבה זמן לא עצבנו אותי ככה ואת פרצת את גבולות הכעס אצלי.
יופי לך זה לא אומר שאת צריכה להגיד את זה בפרצוף בצורה מגעילה כזאת. את פשוט חסרת טאקט והוא ממש לא זקן לייתר דיוק את זאת שלא ציינת את העובדה נכון , זקן הוא לא ממש ממש לא את מרגיזה אותי ממש הרבה זמן לא עצבנו אותי ככה ואת פרצת את גבולות הכעס אצלי.
C creep tamuril New member 2/12/07 #9 שמעי, אני ממש מצטערת אם פגעתי עמוק ברגשותייך, אבל את ממש לא היית צריכה לקבל את זה ככה. אני לא אמרתי שומדבר מעליב, את יודעת. בכל אופן, אני מניחה שכדאי לחשוב קצת יותר לפני שמשחררים הודעה כזאת. יומטוב
שמעי, אני ממש מצטערת אם פגעתי עמוק ברגשותייך, אבל את ממש לא היית צריכה לקבל את זה ככה. אני לא אמרתי שומדבר מעליב, את יודעת. בכל אופן, אני מניחה שכדאי לחשוב קצת יותר לפני שמשחררים הודעה כזאת. יומטוב
S sbsp66 New member 26/11/07 #8 ../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif