נכון שתהיתם איך נראתה מירנדה קלאס ב-TOS?

subatoi

New member
נכון שתהיתם איך נראתה מירנדה קלאס ב-TOS?

אז ב-New Voyages הכינו כזו לפרק הבא שלהם. זו המירנדה המוכרת (על שלל גרסאותיה), וזו הדגמה של הקופרניקוס של New Voyages. מי שמחפש יותר תמונות ושרטוטים וכאלה, יש ב-eMagazine החדש שלהם (3).

subatoi

New member
כן.

הם עושים פרקים בצורה מקצוענית להפליא, ההפקות הכי איכותיות שיש ברשת, שלא לדבר על האנשים שמשתפים איתם פעולה, בכמויות. אתמול (אגב) גיליתי שאת הפרק החדש שלהם עורך בימים אלה לא אחר מאשר אורח אייקון לשעבר רוברט ברנט (Free Enterprise), ואת הפרק הבא יביים מי שביים את סרט החובבים הסטארוורזי המצליח ביותר (ככה אמרו, אני לא מכיר) Troops. הם גם מתכננים להפיק תסריט גנוז שכתב מי שכתב את הפרק הראשון ששודר של TOS, שיצר איתם קשר בעצמו. בקיצור, רשימת הסלבז שלהם מתארכת. בקיצור, אם אתה רוצה עוד פרטים, תוכל למצוא כאן. אם אין לך כוח להתחיל בפיילוטים ופרקים קצת בוסריים, קפוץ ישר לפרק האחרון שלהם, עם ג'ורג' (סולו) טאקיי, או זה שלפניו עם וולטר (צ'כוב) קניג. או שתמתין לפרק הבא, עם דניס (טאשה) קרוסבי.

sysiphus

New member
צר לי, לא הייתי מסוגל לראות את זה

אמנם הכל מאוד "מקצועי" במונחי הפקה - תפאורה, תלבושות, פרופים וכמובן אפקטים, אבל המשחק גרוע יותר מהמשחק ב-TOS המקורית, וזה הישג מרשים. הם נוראיים, ועושים חיקוי גרוע של המשחק הגרוע שהיה דאז. אופן הצילום של הסדרה המקורית, ובכלל של סדרות בגילה הצעיר של הטלוויזיה, הייתה מאוד פשוטה. אני לא יודע אם הקדישו לזה מחשבה במסגרת new voyages או לא, אולם בין אם במחווה לסדרה המקורית ובין אם מבעיות תקציב והעובדה שחובבים עושים את הסדרה ולא אנשי טלוויזיה עם ניסיון, זה אכן נראה בסגנון המאוד סטטי של שנות ה-60, וזה מאוד משעמם. לא עושים כבר טלוויזיה בצורה הזו. קיצר, זו אכן מחוות חובבים, מאוד יוקרתית ומרשימה, אבל זה מה שזה. זו לא טלוויזיה אמיתית וזה אף פעם לא יגיע לזה, כל עוד עושים את זה חובבים.

subatoi

New member
איזה מהם ניסית לראות?

ניסית את האחרון עם טאקיי? וחוצמזה, כמובן שצריך הכנה נפשית מסוימת כשבאים לראות משהו כזה, צריך איזה סוויץ' קטן במוח כדי להיות מוכנים למשהו כזה. למרות שאצלם זה ממש בסדר, בהשווה לחלק מהדברים (המזעזעים) שמסתובבים ברשת.

למעלה