נכונה השמועה

נעמהdj21

New member
נכונה השמועה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

שהיהודים מופיעים בחורבה?????? אם כן אז אשמח לתאריך מדויק, ואם מניסיונכם אפשר להנות בכלל מהופעה שלהם במועדון כמו החורבה?
(הייתי בכמה הופעות שם ממש מזמן והיה צפוףףףףףף רצח - כשהיה רן קאושינסקי הבעלים...) נעמה

nils11

New member
לא יודע מאיפה השמועה, אבל יש פרטים.

אני רק יודע שההופעה תתקיים ביום חמישי הזה ה-1/3, כרטיס יעלה בין 50-70 פתיחת שערים בשעה 23:00, כחלק ממסיבת סטודנטים. לפי מה שראיתי על ההופעות והמסיבות הקודמות בחורבה, זה או מעל גיל 18 או מעל גיל 20 (מחייבים תעודת זהות). ויש טלפונים לפרטים: 052-4856767 052-6019999 מקווה שעזרתי:)

mary17

New member
../images/Emo207.gifלא יודעת אם ידעתם...../images/Emo207.gif

שהציעו ליהודים ליצג אותנו בארוויזיון? פגשתי היום בעבודה את אח של המתופף (סליחה על חוסר הבקיעות אבל שכחתי את שמו) של הלהקה (האח הקטן שלו בן 9) שסיפר לנו את זה ובגלל שאורית צריכה ללדת קרוב לתאריך, הם סירבו אני לא ממש מכירה את הלהקה כי זה לא הסגנון שלי
אבל אני חושבת שאחרי ששנה שעברה פינלנד זכתה היהודים יכול לעשות לנו הרבה כבוד כי הסגנון שלם דומה לשל הפינים. אולי בשנה הבאה

שחוררר

New member
אוי ואבוי

אני פשוט לא מאמין. לקח לי כמה זמן להיזכר מאיפה השורה הזאת... זה פשוט פתטי. ואני מדבר על: "דברים טובים לוקחים זמן, דברים אדירים קורים בבת אחת" חחח מהסרט "מיליונר מי שגומר ראשון".

למעלה