נכות כללית

• פותח הנושא lt17
  • פורסם בתאריך

lt17

New member
נכות כללית

אני מעוניין להגיש בקשה לקצבת נכות כללית. תוך כמה זמן אקבל תשובה מביטוח לאומי? ועוד דבר, ראיתי בטופס שיש אפשרות שועדה רפואית תקבע את אחוזי הנכות מבלי שאהיה נוכח. האם זה רק למצבים בהם אין אפשרות שהתובע יהיה נוכח (עקב הנכות) או שאפשר בכל מקרה לבחור באפשרות הזאת כדי לקצר את התהליך? ואם כן, זה כדאי?

mikid3

New member
lt17 ידידי אם אתה מעונין להגיש בקש

בקשה לנכות כללית, קח את הכל באיזי, אתה תתבקש להגיש מסמכים ,ולאחר מכן שהמל"ל יבדוק את כל הבקשה ,וכן מסמכים רפואים ורלבנטים לבעיות בכלל, תוזמן לועדה ראשונה ,על כל בעיה רפואית בנפרד, ואם יש לך ועדה ולא הגעתה לועדה שנקבעה לך! אתה אמור לשלם למל"ל על אי התיצבות לועדה לידיעתך, ודבר הכי חשוב,, לא למסור מסמכים מקור , צלם כל מסמך וכל טופס שאתה מוסר למל"ל, אם אתה שולח להם בדואר, תשלח עם מסירה ביד יעלה לך כמה שקלים נוספים אבל בטוח שהמסמכים הגיעו איליהם, כך יש לך אסמכתא שקיבלו את המסמכים, ואם אתה אישית מוסר בסניף לבקש ! לבקש חתימה שקיבלו x מסמכים מניסיון ,נוהגים להעלים מסמכים לפני ועדה , אופציה-תמספר לך את המסמכים לדאוג שיהיה לך העתק של כל מסמך ומסמך + קבלות בקלסר -בביתך רזרבה. על כל מסמך שאתה מוסר למל"ל שיהיה לך בבית!!! הצלחה בהמשך דרכך, מקווה שעזרתי לך,

lt17

New member
תודה אבל

תודה אבל עדיין לא קיבלתי תשובה על השאלה הראשונה שלי (והיא מאוד חשובה לי כרגע, איזי או לא איזי) - כמה זמן לוקח כל התהליך הזה?

הגשתי בקשה באמצע אוקטובר ועוד

אין תשובה אז קח לך כארבעה חודשים בערך.

lt17

New member
תודה רבה

הרבה יותר זמן ממה שחשבתי... אבל אני מניח שזה מה יש. תודה על התשובה :)

למעלה