% נכות

לירון017

New member
% נכות

רציתי לדעת אם יש כאלו שקיבלו יותר מ-45% נכות בביטוח לאומי על ירידה של 80 דציבל בשני האוזניים לא מתחת לגיל 3. אני הגשתי ונתנו לי רק 45% שווה להגיש עירעור או שחבל על הזמן. ומה קורה לגבי לימודים,יש לי אפשרות ללמוד על חשבונם?? תודה מראש

LITAL200666

New member
בוא'נה בביטוח לאומי עובדים על כולם חבל"ז!

אם יש לך בשני אוזניים 80 דציבל מגיע לך יותר יותר מ45% זה בטוח!!בטח ששווה ערעור!! קח עו"ד או יועצת סוציאלית ותיתעייץ איתם. כן בטחחחח שיש לך אפשרות ללמוד על חשבונם!הם חייבים!אבל רק פעם אחת הם יכולים לשלם לך ..כלומר אתה בוחר מסלול לימודים אחד והם משלמים על זה ולא יותר ממסלול לימודים אחר.

לירון017

New member
עירעור

איך אני אמורה להגיש עירעור לביטוח לאומי ,להגיש את אותם טפסים ,או שעדיף להגיש עירעור ע"י עו"ד?

לירון017

New member
סל תיקשורת

שמעתי שניתן לקבל גם סל תיקשורת ברווחה אבל רק לכאלה שגילו להם את הליקוי מתחת לגיל 3 יש טעם לנסות לקבל סל תקשורת? יש לציין שאני אמא לשלושה ילדים.

LITAL200666

New member
אתה יכול לערער

או עם עו"ד או עובדת סוציאלית משלך. ולתת להם דיאגרמות ,וכל מינ י מסמכים. אני יודעת שב80 דיציבל בשני אוזניים מגיע יותר מ45%. הכי חשוב לבדוק את זה עם עובדת סוציאלית היא יודעת מה לעשות

kondor1706

New member
קודם כל, המדיניות בביטל"א

היא להקשות על הפונים אליהם כמה שיותר, מה שהדבר אומר הוא בעצם: ישנם אלפי (ואפילו מאות אלפי) פונים בשנה לביטל"א, מרביתם נדחים מייד מהטעם הפשוט שאינם עומדים בתנאי הסף (אחוזי נכות, אחוזי אי כושר וכו'...) כדי להשיג מה שאת רוצה את צריכה להגיש את המסמכים קודם כל לעו"ס שלך, במידה וזה לא עוזר, לערער ולפנות להנהלת הסניף המקומי באיזור מגורייך, במידה וזה לא עוזר אזי יש לפנות לסניף הראשי בירושלים. כמובן שתוך כדי את מנהלת מאבקים עם העו"ס, הוועדות וכו', ורק לאחר מאבק מתיש נפשית יש סיכוי שתזכי.. ישנם כאלו שלאחר מאבק ארוך ומתיש העלו את אחוזי הנכות שלהם וקיבלו מימון ללימודים (כולל דמי שיקום, אש"ל וכד') אפילו למס' פעמים. הנק' פה היא, לא לוותר, אלא להתמיד במאבק, ובסופו של דבר להאמין שאת תצליחי בתביעה. בהצלחה.

למעלה