נכחתי כאן בנוכחות מינימלית בימים

נכחתי כאן בנוכחות מינימלית בימים

האחרונים, פשוט כי יש לי מצב רוח נורא. שלשום בבוקר התעוררנו ולא מצאנו את החתול שלנו בבית. מאחר ואנחנו גרים בקומה הרביעית ואין יציאה החוצה חוץ מהחלונות, לא נותר לנו אלא להסיק שהוא נפל מהחלון. בייחוד לאור העובדה שהוא נהג לשבת על אדן החלון מבחוץ ולהסתכל למטה. שנינו מרגישים מאוד אשמים מכמה סיבות: הראשונה היא בגלל שעברנו לדירה בקומה הרביעית לאחר שגרנו בשנים האחרונות בדירות בקומת קרקע והוא היה רגיל לצאת ולטייל. השניה היא בגלל שעברנו דירה שלושה שבועות לפני הלידה, מה שהנחית עליו שתי טראומות בזמן קצר. מאז הלידה הוא היה ממש בדיכאון כי לא קיבל מאיתנו את אותה תשומת לב שהיה רגיל לקבל, למרות שמאוד השתדלנו. רק יום לפני שהוא נעלם כתבתי בפורום הריון ולידה על מצבו. לא מצאנו סימנים למטה מתחת לחלונות. תלינו מודעות עם תמונה שלו, אבל לא שמענו כלום. עשינו חיפוש בכל הרחובות הסמוכים וכלום... הוא חתול ביתי, וגם אם לא נפגע הוא לא יודע איך למצוא את דרכו הביתה, או איך למצוא מים. והדבר השני שממש מציק לי הוא המצב הפיזי שלי. מאז הלידה אני לא מצליחה לחזור לעצמי. יש לי כאבי גב ורגליים איומים ובימים האחרונים הם ממש החמירו עד כדי כך שאני כמעט ולא יכולה ללכת. אני חושדת שזה קשור איכשהו לאפידורל. קיבלתי הפניה לצילום רנטגן ולאורתופד ואני מקווה שמחר אצליח להגיע לעשות את הבדיקה. אני ממש מרגישה מוגבלת וזה גם מאוד מקשה עלי עם הטיפול בלוטן. אפילו לצאת איתה לטיול בחוץ זו משימה קשה (עם עגלה ומהקומה הרביעית ללא מעלית), שלא לדבר על לשבת לידה על הרצפה ולשחק. סליחה על ההשתפכות. אני פשוט יושבת כאן עייפה ובוכה ולא יודעת במה לטפל קודם ומאיפה להתחיל. תודה על ההקשבה!

שרון ../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוקים ומקווה שתרגישי טוב במהרה. ושתמצאו את החתול בריא ושלם, יש להם חוש השרדות מדהים, אז תנסי ליהיות קצת אופטימית. בכל מקרה נחזיק לך אצבעות שהוא יחזור הביתה.

שמופית

New member
../images/Emo24.gif

איזה באסה עם החתול, אפילו שנורא קשה לי להאמין שהוא נפל כי שמעתי שיש לחתולים חוש גובה והם יודעים מתי אפשר לקפוץ ומתי לא... יכול להיות שהוא עבר למרפסת של השכנים אולי ? או שאולי הוא מתחבא איפשהו בבית ? (אפילו שבטח חיפשתם אותו בכל מקום). בקשר לכאבים - למה שלא תלכי למסאג'יסט טוב ? אם את בקופ"ח מכבי, יש לך טיפולים מסובסדים של שיאצו ומסג' ורפלקסולוגיה (בדיוק דיברנו על זה בהריון ולידה) וזה יכול מאוד לעזור לך. מסכימה איתך שלרדת ולעלות לקומה רביעית בלי מעלית זה סיוט, אז אולי את יכולה להשאיר את העגלה למטה או ברכב ורק לרדת ולעלות עם לוטן במנשא ? קבלי
ענק לסיום ומקווה שתרגישי טוב

וואו איזו טלפתיה...שלחנו הודעה

באותה הדקה..לי משמחת ושלך קצת פחות...
אני יודעת היטב כמה זה כואב עניין החתול גם לי היה חתול בשם מקס שברח לי בדיוק ברגע שהכנסתי אותו למכונית בדרך לוטרינר הוא פשוט הצליח לחמוק מהסורגים של הארגז המאולתר שבניתי לו... ומאז נעלמו עקבותיו...זה היה מזמן לפני בערך 7 שנים אבל הזכרון טרי. בקשר לכאבי הגב,את יודעת שגם לי יש אפילו סקר פתחתי לפני כמה חודשים בעניין כאבי הגב כתוצאה מהאפידורל.אין לי עצה יעילה כי גם אני סובלת בשקט...שולחת לך בינתיים
ים חמים,תאומתי היקרה! איך זה שבדיוק חשבתי עליכם?
כנראה שהרגשתי שאת זקוקה לעידוד... שוב,המון
מאיתנו ו
עידוד לך וללוטן!

שרון שולחת לך../images/Emo24.gif לי היה חתול

(ארוך)רחוב שגידלתי אותו מגיל חודש והוא היה חתול מיוחד במינו אהב ילדים ואנשים ולא פחד מאף אחד וזו היתה הבעיה שלו. אחרי כמה שבועות שאספתי אותו יום אחד הוא נעלם ממש בכיתי עליו וביום שבעלי מצא אותו נכנסתי להריון הייתי חולה עליו הוא ממש היה מדבר איתי ומבין כל מה שאני אומרת לו.אם אני לא טועה בחודש חמישי או שישי של ההריון הוא לא חזר יום אחד הביתה והיתה לי הרגשה רעה, חיפשתי אותו בכל מקום עד שהגעתי לגן הילדים של העיריה (הוא מול הבית שלי) ושאלתי את הגננת אם היא ראתה חתול אפור קטן היה לו בקושי שנה. והיא אמרה שיש חתול שוכב פצוע בחצר והיא לא יודעת איזה צבע יש לו והיא קראה למוקד אבל הם לא הגיעו(ומזל שלי שלא הגיעו) יצאתי לחצר וראיתי שזה תולי שלי שוכב מסכן ופגוע שם מתחת לספסל לקחתי ניילון (בכל זאת הייתי בהריון ולא היה לי את החיידק שלהם שנמצא בצואה לא הייתי מחוסנת)והרמתי אותו עם ניילון ובכיתי כמו משוגעת הייתי בטוחה שאוטו פגע בו הוא לא יכל לזוז וכל תנועה הכאיבה לו. אחה"צ לקחתי אותו לוטרינר שמטפל בחתולי רחוב חינם והוא עשה לו רנטגן ואמר לי שמישהו פגע לו במערכת הפנימית של הגוף (מעיים כליות ועוד) וזה לא מכונית (כי אז הוא היה מת ולא שורד) זה בטח ילדים שבעטו בו בחוזקה וגרמו לו נזק. הוא אמר לי להשאיר אותו ללילה והוא יתן לו אינפוזיה ואם תולי יעבור את ה3 שעות יש סיכויו שהוא יבריא ואם לא אין מה לעשות. הוא עבר את הלילה ולמחרת לקחתי אותו חזרה החתול שכב כמו מת על השמיכה ועדיין נשם נתתי לו לאכול ולשתות מטפטפת ודיברתי אליו שלא ימות לי. 3 ימים שכב כך וביום השלישי אחה"צ פעמיים הוא ניסה להרים את עצמו מהריצפה ילל שאני אבוא באתי והוא כאילו רצה להיפרד ממני ובאותו לילה הוא מת מצאתי אותו ב3 לפנות בוקר קפוא. ישבתי על הריצפה מייללת כמו תינוקת על החתול שלי שילדים רעים ואכזריים פגעו בו ואבי קם וצעק עלי שאני בהריון ושאפסיק לבכות שאני לא אעשה נזק לתינוקת שלי אבל לא יכולתי להפסיק והרגשתי את יובל זזה ברחם. בבוקר קברנו אותו. מצטערת שיצא ארוך פשוט נסחבתי. ואני מקווה שוהא באמת לא החליט לקפוץ ותמצאי אותו באיזה מקום בבית. וכאבי גב וולקם טו דה קלאב לא כמוך אבל אני סובלת שנים ובגלל האפידורל גם עבר לי לאזור של השכמות. יש ימים שאני מתכופפת ולא יכולה לקום חזרה.

swann

New member
שרוני ../images/Emo24.gif

לגבי החתול, מחזיקה אצבעות שתמצאו אותו... ולגבי כאבי הגב,
תנסי כירופרקטיקה. לפעמים בגלל ההריון והלידה, האגן זז ואיתו כמה חוליות. לי גם היו כאבי גב תחתון בעיקר כשהרמתי את מאיה, וזה ממש עזר לי. הכירופרקטורית שלי ממש ראתה הבדל באורך הרגליים שלי בגלל שהתעקמתי... ועכשיו יותר טוב. מקווה שמצב הרוח הכללי שלך משתפר ברגעם אלה. וכמובן
ללוטן, 4 חדשים !!!

רות1974

New member
אוי שרון, אילו מכות ניחתו עלייך.

בקשר לחתול, אני מאד מקווה שתמצאו אותו בריא ושלם. אולי הוא עושה לכם קטע או משהו בסגנון, ויצוץ כשתיגמר הפוזה. לגבי המצב הגופני שלך - את חייבת לפנות לבירור רפואי. אולי הכל החמיר עם העלייה במשקל הלא מוסברת שלך. אולי באמת משהו שם בגב זז לך. הקלה מיידית ניתן להשיג בטיפולי כירופרקטיקה. אפשר גם דרך הרפואה המשלימה של קופ"ח. אם תמהרי לטפל בעצמך, תרגישי הטבה והקלה מיידיות, וזה מאד יעודד אותך וישפר את מצב רוחך. בהצלחה.

ammy

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif אני רוצה לעודד

אותך ,לגבי החתול אני מכירה סיפורים של חתולים שמצאו בית שלהם גם במרחק של קילומטרים .יש להם אינסטינקטים חזקים .תחכי קצת ,אנחנו מצאנו כלב של מישהי אחרי שלושה ימים . לגבי בריואת אני לא יודעת מה להגיד ,מקווה שהכל בסדר וזה יעבור .תרגישי טוב .

dafgol

New member
שרוני , שולחת לכם ../images/Emo24.gif ענקי

קודם כל לנשום עמוק ולהרגע ............... יופי ! אני מקווה שהחתול יימצא בריא ושלם במהרה. לגביי הגב...אני כל כך מבינה אותך , לפעמים אני מכריח את עצמי לזוז גם כשאני לא מסוגלת בגלל הגב , אני יודעת שאני צריכה ללכת לבדוק ....לא יוצא לי , זה יגיע בסוף. עכשיו תזכרי עוד משו.....אנחנו תמיד פה ותמיד נקשיב לך !!!!!!!!!!!!!

../images/Emo54.gifנסיון לעודד

שרון 1. לפני חמש שנים גרתי בירושלים בדירה בקומה רביעית ואחרונה וזה אחרי שגרתי בשכירות במושב עם גינה גדולה. גם החתולה שלי ישבה על אדן החלון מבחוץ ונפלה על אבני הכניסה. היא כנראה עברה תאונה והגיעה הביתה למחרת במצב לא כל כך טוב. אחרי כמה חודשים עברנו דירה, כשהגיעו האורזים הביתה היא כנראה נבהלה מאד וברחה. אני הייתי בדיכאון המחץ, כי עברנו לחו"ל, אבל אחרי כחודש (!!!) היא הגיעה לדירה, השוכרת חשבה שהיא מזהה אותה, ואכן זו היתה החתולה שלי, היא האכילה אותה וטיפלה בה כאילו היא אורחת כבוד שלה, וחוץ משבר שכנראה התאחה מעצמו לא היו לה עוד נזקים. כשהגעתי לארץ אחרי כמה שבועות כבר לקחתי אותה איתי. 2. כשנולדה אור – אני הרגשתי שאין לי סבלנות וזמן לטפל בחתולה, היו לי המון רגשות אשם בנושא. הנחמה היחידה שלי אלייך בענין היא כנראה שככה קורה להרבה אנשים ואחרי כן המצב מתאזן איכשהו. 3. מקווה שתרגישי טוב. גם לי אחרי הלידה האחרונה של ירדן, לפני כ-10 שבועות היו כאבי גב איומים, עד היום יש לי תזכורות, הרופאה אמרה לי שכנראה זה מהאפידורל, הגינקולוג ד"ר עזרא מירושלים) אמר לי שהוא לא שמע על תופעה כזו של כאבי גב מהאפידורל והוא חושב שזה מהכליות, בקיצור – שישו ושמחו. היום המצב יותר טוב כאמור ואני מקווה שגם לך יהיה בקרוב קל יותר. (יכול להיות שמצב הרוח שלך הוא גם בגלל משבר של עייפות, או משהו בסגנון הזה? אולי איזו מנוחה תעזור?) המון חיבוקים ועידודים. תרגישי טוב ותחזיקי מעמד. דפנה

אולי גרת באותו מקום כמוני?

גם אני ירושלמית. וגם טופלתי ע"י ד"ר עזרא בשלב מסויים של ההריון שלי (הוא הפך את לוטן שהיתה במצב עכוז). מה שלום אור והיד?

שרוניל'ה ../images/Emo24.gif

מבינה אותך מאוד לגבי ה
....זה באמת כאב
. אני לא מאמינה , כמו שמישהי כתבה לך פה שהוא מתחבא בבית (אלא אם כן זה במקרר, מה שפעם פפסי שלי עשתה לנו ואני כמעט חטפתי התקף
כששמעתי אחרי כמה דקות את היללות שלה....מזלה שזה היה בקיץ ועוד יותר מזלה שפתחנו את המקרר, אחרת..
) אבל, מה שיכול להיות (לא בטוחה שלא עשיתם את זה בינתיים).....זה לחפש בבניין עצמו ......החתול של חברה שלי (גרה בבניין של 12 קומות) ולפעמים כשבאו אנשים הוא היה בורח לה מהדלת כמה מטרים ומיד חוזר....מה שלא קרה בפעם האחרונה. הוא ברח לה וכנראה נכנסת למעלית ו"נכלא" שם לכמה שעות....... היא מצאה אותו רק יומיים אח"כ ב-2 קומות מעליה בחדר מדרגות ,רעב ותשוש...אף אחד לא ידע מה לעשות איתו ולמי הוא שייך. אז......אולי במקום הכי לא הגיוני - שם החתול שלך נמצא שרון ? מקווה לשמוע חדשות טובות בעניין. ולגבי החלק השני של ההודעה, אין לי תשובות , כל שאני יכולה הוא לאחל לך הרבה בריאות ושהכאבים יעברו בקרוב.
ות ואת יודעת שכולנו תמיד פה בשבילך. עדכני אותנו

איצית

New member
שיעבור מהר ../images/Emo140.gif

ותנחומי על החתול. יש לנו שתי חתולות כך שאני יכולה לתאר לעצמי את הכאב.

galala

New member
רק רוצה לחזק אותך

על אף שאיני משתתפת מאוד פעילה בפורום. הסיפור שלך נוגע ללב מקווה שהכל יסתדר וכוחותיך יחזרו אליך

בנות, אני מאוד מודה לכולכן!../images/Emo23.gif

לכל מי שהזדהתה, הרגישה אותי בתלפטיה או כתבה מילות תמיכה. אין כמוכן! לצערי החתול לא נמצא במקום שעליו לא חשבנו בבית כי הפכנו את כל הבית. הוא גם לא בחדר המדרגות, כי הוא נעלם בלילה ואף אחד לא פתח את הדלת אז. הוא כנראה באמת נפל. ניסינו לתלות שלט גם בבניין שלנו, למקרה שהוא נחת באחת המרפסות, אך השכנים המקסימים בבניין תלשו את השלט והעלימו אותו תוך חצי שעה. דפקנו על דלתות ושאלנו שכנים ואף אחד לא ראה אותו. לצערנו אנחנו יודעים שאין סיכוי שהוא יודע את הדרך הביתה. הוא כבר הלך לאיבוד פעם אחת ומצאנו אותו די רחוק מהבית. אני שואבת תקווה מהסיפורים שלכן ומקווה שאולי יקרה הבלתי צפוי. לגבי המצב הבריאותי שלי, אכן הוא דורש בדיקה מקיפה. יש לי גם כירופרקטור טוב מאוד ואולי אחרי שאעשה את צילום הרנטגן אגיע אליו לטיפול. זה רעיון טוב. תודה!

../images/Emo24.gif גדול גם ממני

מקווה שהחתול יימצא וכנ"ל הפתרון לכאבים שלך. שולחת לך חיזוקים מכאן.

shirka

New member
|שירי מחבקת את שרון|

יקירתי כבר כתבו לך הכל. אבל רציתי להוסיף שאני מאוד שמחה לשמוע שאת הולכת לבדיקות ומנסה לברר מה הסיפור בגב וברגליים. שולחת מלא
ים וגם
ו-

n i s h a

New member
../images/Emo24.gif שרוני, ../images/Emo24.gif

לפני שנים רבות, אבל ממש ממש רבות, כשהייתי ילדה - היתה לנו חתולה סיאמית מקסימה בשם "פיצי" (נו, טוב, לא היינו כל כך מקוריים בשמות...). פיצי היתה אצלנו הרבה שנים, גרנו בקומה תשיעית עם גג גדול, ומעולם היא לא ניסה לברוח. יום אחד נעלמו עקבותיה כאילו בלעה אותה האדמה. לאף אחד לא היה מושג לאן היא הלכה. כמובן שניסינו וחיפשנו - אך ללא תוצאות. וכך עברו הימים, והשבועות - ופיצי שלנו איננה. אנחנו הילדים, וההורים, התעצבנו מאוד, והבנו שזהו!! פיצי שלנו הלכה לבלי שוב. אם אני לא טועה כבר דובר על להביא חתול חדש. יום אחד ובלי שום הודעה מוקדמת (גם לא טלפון
) פיצי חזרה הביתה. רזה יותר, עייפה יותר מהמסע שלה - אבל חזרה!! והשמחה חזרה לדור בביתנו. לא לאבד תקווה!! שמעתי הרבה סיפורים כאלה. לגבי כאבי הרגליים - לא יודעת לאיזה סוג כאב את מתכוונת, אבל לי יש כאבי ברכיים נוראיים. ממש מתקשה לקום לפעמים. הרופאה שלי כאן אמרה לי שזה די שכיח לאחר הריון, כי לרגליים היה כבד (ואצלי קצת עדיין כבד להם...) לסחוב את הגוף בזמן ההריון. היא טוענת שזה יעבור (יחד עם הקילוגרמים העודפים..., ובצירוף הליכות!) מקווה שיסתדר לך בקרוב. נשיקות ללוטן ולאמא שלה,

למעלה