*נכי העבודה והתוספת לקצבה..נמסר היום

oren1947

New member
*נכי העבודה והתוספת לקצבה..נמסר היום

תמתין עד שתסתיים פרשת הנכים הכלליים,נמתין בסבלנות

yoelbeker

New member
אין קשר בין הקיצאות והתנאים של נכי עבודה לכלליים, למה להמתין

הנכים הכלליים יכולים רק לחלום על הקיצבאות וההטבות בעין שנכי תאונות עבודה מקבלים....
ב 15 שנים האחרונות נוספו לנכי עבודה קיצבאות והטבות בעוד הנכים הכלליים קיבלו אצבע משולשת...
נכה תאונות עבודה מקבל קיצבה ויכול לעבוד ללא קיזוזים או פחדש שיקחו לו את הקיצבה בשונה מנכה כללי....

alex1957

New member
הנכים הכלליים יכולים רק לחלום על ההטבות נפגעי עבודה

יואל תן בבקשה דוגמה של הטבות שמקבלים נפגעי עבודה ולא מקבלים נכים כלליים.
אני יתן לך "הטבה" אחד: נפגעי עבודה בדרגת נכות הכי גבוה לא מקבלים הנחה בחשמל.
נכון שיש לי ארגון יציג ופניתי אליהם נענתי שהנחה מקבלים לפי רשימה של ביטוח לאומי.הסרברי להם שנפגעי עבודה מקבלים קצבת שרותים מאוחדים בשם אחר וזו הסיבה. לא נענתי לפניה זו,זה לא מענין אותם, זה קורה שיש ארגון יציג. מאז אני לא משלם דמי חבר.

yoelbeker

New member
כנס כאן לקישור ותראה מה אתה מקבל....

ובנושא החשמל נכי ת. עבודה כן מקבלים לא מכיר את הדרישות...פנה לביטוח לאומי ותקבל הסבר.
לקישור: [URL]https://www.btl.gov.il/benefits/Work_Injury/Pages/default.aspx[/URL]

בנושא ארגון יציג...בזכות הארגון היציג שלכם יש לך את כל ההטבות שבקישור, ככל שתחזקו את הארגון כך יהיה לכם יותר כח, לא חוכמה לא להיות חבר...ושוב...אני כנכה כללי יכול רק לחלום...האמן לי..תעשה השוואה בין זכויותיי כנכה כללי לבינך נכה ת. עבודה

alex1957

New member
ארגון יציג

שילמתי לארגון יציג 40 (ארבעים) שנה.
בכול שנים אלו ארגון לא ישיג שום הטבה. הטבה יחידה לתנאי רכישת רכב ישיגו
נכים כללים בשביתה הגדולה.
תאמין לי יואל אני מכיר כל הזכויות של נפגעי עבודה.
ארגון יציג שלי לא מייצג נכים קשים כי זה חלק קטן מאות של חברים בארגון.
לא תמיד ארגון יציג שאתה דוגל בו מייצג כל החברים.

yoelbeker

New member
ידידי כל מה שיש לך היום זה בזכות הארגון היציג

מה שהנכים הכלליים ישיגו היום לך יש כבר מזמן...אתה יכול להמשיך לעבוד מבלי שקיצבתך תיפגע....
כמה שהנכים הכלליים יקבלו זה לא משתווה למה שיש לכם כבר שנים..והאמן לי שמפרגן...כל הכבוד....
תמיד כשיש ארגון חלק מרוצים וחלק לא...אתה כנראה מאלה שלא...גם את ההטות שמשיגים לך אתה דוחה? כמו את דמי החבר?....
מנסיון אישי של עשור...ומהכרות אישית עם דאבוש ואחרים....הם עושים עבודה נהדרת...עובדה..ראה את רשימת ההטבת שלך ושלי...תעשה השוואה ותחזור כאן להגיב.
עדיף ארגון אחד שמייצג את כלל הנכים מאשר מאות ארגונים אינטרסנטים שכל אחד דואג לאינטרסים של מקורביו הנכים.

alex1957

New member
ארגון יציג

הכל זה סיסמאות. חוץ מזה שאני יכול לעבוד וזה לא פוגעה בקיצבה שלי אין הטבות
להפך: אין הנחה בחשמל, הנחה בארנונה עד 40% לא 80% כמו נכים כלליים.
נ.עבודה עם נכות רפועית לדוגמה 40% לא יכול לקבל קיצבה 100% אי קושר הסתקרות.
תן דוגמה של הטבות חוץ מזכות לעבוד.

yoelbeker

New member
אין לי כל עניין להתנצח איתך...

בים המלח פעמים בשנה כבר היית? ביטח חיים לך ולמשפחתך כבר עשית? הילדים שלך קיבלו מילגת לימודים לאוניברסיטה? את המענק לסידורים חד פעמיים כבר קיבלת?
שתהיה לך המשך שנה טובה...
הדיון לגביי כאן הסתיים.

yoelbeker

New member
ושוב, איני נגד נכי תאונות עבודה כל הכבוד להם על העשייה

למען הנכים שלהם.
הלוואי ולנו היה ארגון יציג.

למעלה