נכי תאונות דרכים מקופחים

נכי תאונות דרכים מקופחים

אני מקווה שכאן המקום להעלות נושא זה.. אני מוגבלת בניידות עקב תאונת דרכים שעברתי יש לי 100% נכות - ולצערי אני לא מקבלת אבזרי עזר לנכות שלי כגון עזרה במימון פרוטזה, עזרה במימון רכישת כסא גלגלים, ועוד דברים רבים שלהם אני ניזקקת.. ידוע לי שחוץ מנכי תאונת דרכים- כולם מקבלים מימון מלא לאביזרים שלהם הם זקוקים. נכי צה"ל, נכי תאונות עבודה, נכי לידה, מדוע האפליה???

ליכטמן

New member
חברת ביטוח מפצה נכי תאונות דרכים

חברת ביטוח לה יש חבות לתאונה משלמת לנפגע תשלום בגין כל הוצאותיו שנבעו מהתאונה, כולל הוצאות עתידיות. בחישוב סכום הפיצויים יש מפתח לתדירות החלפת פרוטזה וציוד נוסף ועל סמך זאת מחושב הסכום. לאור זאת לא נראה לי סביר שנכה ת. דרכים יקבל מימון מגורם נוסף

לעדי

אני לא בטוח שזה המקום אבל גם לא בטוח שזה לא המקום בכל אופן. זו הפעם הראשונה שאני נתקל בטענה כי נפגע תאונת דרכים מולפלה לרעה מול מבוטח בחוק ביטוח בריאות ממלכתי. יש מספר הבדלים בין הקבוצות השונות שאת מזכירה, ההבדלים אינם פרי שרירות לב של פקיד זה או אחר אלא ביטוי למחוייבות שונה של המבטח לכל אחת מהקבוצות.

עדי פז היקרה ../images/Emo127.gif

כל הנושאים הללו יכולים וצריכים להיות מטופלים על ידי עורך הדין שלך. האם פנית אליו בעניין זה? במידה ויש לך שאלות נוספות, אשמח לענות. להשתמע, כרמית - מנהלת פורום רפואה ומשפט.

למעלה