נכככון שהיא הכי יפפה בעולם אבבל ,

ofiri85

New member
נכככון שהיא הכי יפפה בעולם אבבל ,

נכון שכולנו יודעים שאליסה מילאנו היא מהממת , מושלמת וחמודה ברמות אבבל , אני אומרת שבואו נדבר על הבעיה . הבעיה נראית לעין ואליסה לא מטפלת בה אפילו שזה פשוט מאווווד . והבעיה היא : השערות בידיים שלה :\ פאאאאאאאאק את כלככך יפה וכוסית ומושלמת אז למה לא לעשות פיניש אחרון ולעשות שעוווה ?! אליסה אני אוהבת אותך (L)

CharmedRulez

New member
כן זאת בעיה שהיא מדברת עליה בגלוי.

היא עושה הרבה טיפולים נגד זה. היא דיברה על זה לא פעם בראיונות.

CharmedRulez

New member
אאל"ט זה לא לצמיתות צריך לחזור לעשות טיפולים

אחת לתקופה...

always be me mc

New member
ואני אומרת..../images/Emo232.gif

שאם לארוסה אין בעיה עם זה(והוא חיי איתה!) אז גם לי אין

CharmedRulez

New member
../images/Emo127.gif

לדעתי היא עשתה לייזר והורידה את השערות בדיוק כשהסדרה נגמרה.... לא בטוח בזה.

ofiri85

New member
גם אם ישלמו לי

אליסה מושלמת . היא כלכך יפה לא ? ולמה היא בחרה כזה בעל מכוער ? דוגרי , הוא שמן עם פרצוף גועלי . עם המראה המדהיייים שלה , האישיות המקסימה והחיוך שכובשששש את כולם היא יכלה להשיג לה אפילו איזה בראד פיט קטן , ברצינווווות. וואי כמה הייתי רוצה אפשרות לפגוש את הבנאדם המדהים הזה . הייתי מוכן לשלם לא קצת בשביל לפגוש אותה . היא כלכך מדהיממממה ><' הייתי מוכן עכשיו לטוב ללוס אנג'לס ולחזר אחריה בטירוף עד שהיא הייתה נענית ללי . אני אכן בחור כובש D:

always be me mc

New member
הוא לא מכוער../images/Emo232.gif

הוא לא מהמם אבל הוא לא מכוער לדעתי וזה שהוא חמוד ואוהב אותה יותר חשוב
יאללה יאללה ומי רוצה בראד פיט? בסוף הוא בגד בג'ניפר אניסטון אז מי רוצה בעל מפורסם שיכול יום אחד לעבוד עם מישהי ולעבור אליה?(גרר בראד
) או כזה שיכול יום אחד לבגוד בך עם האומנת?(ג'וד לאו) אני לא רוצה ואני שמחה שלאליסה אין כזה. ומה זאת אומרת בחרה? כשמתאהבים מתאהבים וזה שאדם לא נראה דוגמן לא אומר שאסור לאהוב אותו או שאי אפשר להימשך אליו.. הו ובקשר ליופי שלה אז יפה היא כן, מושלמת לא(אם תבדקי עם זכוכית מגדלת למעשה תגלי את זה על כל אדם)

LeAnnDylan

Well-known member
סליחה אבל "לעבוד עם מישהי ולעבור אליה"??

אנג'לינה נראית לך כמו "מישהי"?!? גם אני הייתי עוזבת הכל ועוברת אליה! היא לא סתם אישה היא אנג'לינה
למעשה הייתי חושדת בנטיותיו של בראד אם הוא לא היה עובר אליה. ולא דארלינג, אין לזה שום קשר לאהבה. it's pur sex! |ריר|

always be me mc

New member
כן היא נראית לי כמו "מישהי"../images/Emo232.gif

*מתגרה בדילן*
ולא אכפת לי כמה בן אדם יפה וסקסי זה עדיין היה מאוד לא יפה

LeAnnDylan

Well-known member
נשמטה לי שם E וזה בסדר גליה דארלינג

אני ניסיתי להתגרות בך קודם. לדעתי אנג'י יפה אבל בטח לא אחת ששווה לשבור בשבילה קשר נישואים... בניגוד לדרו ברימור נניח או מירנדה למברט
אגב בגלל כל הטעיות הקלדה שלי ובעצתך החביבה החלטתי לקרוא מה שכתבתי עכשיו לפני שאני שולחת וראיתי שיש לי פאקינג 10(!!) טעויות הקלדה XD ילד בכיתה א' היה כותב יותר טוב ממני
><

always be me mc

New member
גליה דארלינג../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

כאילו לא שמעתי את הביטוי הזה מספיק בבית
ואני שמחה שיש לך היגיון איפה שהוא שמה בראש
lol ועצה לי אליך דילן - > אם את לא מסוגלת לכתוב הודעה אז אל תנסי לכתוב חיבור.. זה יהיה כואב

LeAnnDylan

Well-known member
סתמי! זובי |הא| יש לי 100 בחיבור! וזה היה

המאה היחיד בשכבה
מי גאון של אמא |חש|

spelling

New member
חח אבל היא מפרסמת את veet

שתשתמש בו קצת.. אבל עם איך שהיא נראית גם אותי לא היה מטריד השערות בידיים שלי חח

LeAnnDylan

Well-known member
אין לך מושג כמה זה הצחיק אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי אובססיה לא מוסברת לשערות בידיים. אני יכולה לשנוא מישהי שנאת מוות רק בגלל שיש לה שערות בידיים. את קרי אנדרווד אני כבר לא יכולה לסבול כי היא לא עושה ידיים וגאדדד איזה פלומה יש לה XD חשבתי שאני היחידה עם הסטייה הזאת אבל מסתבר שיש עוד אנשים דפוקים כמוני XD

always be me mc

New member
עזבי ידיים.. הגיזרה שלה../images/Emo5.gif../images/Emo232.gif

היא יותר מדי רזה וזה יותר מטריד לטעמי.

LeAnnDylan

Well-known member
כן היא הפכה להיות אנורקסית וזה מחריד

כשהיא הייתה צ'אבי היא הייתה מושלמת לדעתי. כאילו חוץ מכשהיא הייתה מחייכת עם השיניים שלה
אבל זה עוד היה נסלח

always be me mc

New member
מסכמה בחלק של הצ'אבי../images/Emo45.gif

היא הייתה יותר יפה כשהיא הייתה קצת מלאה.

למעלה