נכנסו בי

מיכל75

New member
נכנסו בי../images/Emo93.gif

מאחורה,והייתי מאושפזת בקפלן כי היו לי צירים,אז אל תחשבו שסתם ברחתי לי. אני מקווה שכולם מרגישים טוב למרות החום הבלתי נסבל ושורצים במזגן. אפילו רבתי בקפלן עם זאת שהיתה איתי בחדר כי הגברתי את המזגן כל שנייה.ושתתפוצץ! האוטו עבר מתיחת פנים ותודה לחברת פולסווגן שבונה טנקים,אחרת מי יודע אם כבר הייתי היום מול המחשב. אז בנימה אופטימית זו בי בינתיים.

אבישג20

New member
אני מקווה ש...../images/Emo2.gif

את בסדר מיכל !!!!! איך את מרגישה עכשיו , ואיך העובר ? דואגים לך !

RomiVais

New member
מיכלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

איך את מרגישה? ומה הרופאים אמרו? הכל טוב??? תעדכני!!!! תרגישי טוב...

gila1

New member
את בסדר ?!?!

קצת מפחיד להיות מעורבת בתאונה בזמן הריון ... מה אמרו לגבי העובר ? ומה שלומך ? מה בעצם קרה לך ? מקווה שאת באמת בסדר ולא מנסה להיות גיבורה - תנוחי ותשתי מיים (זה מה שסבתא שלי אומרת -כל פעם כשקצת רע "תשתי מיים...") .
גילי .

anat11

New member
זה נוהג של הפורום? ../images/Emo73.gif

כי נדמה לי שלסיאמית ההריונית קרה לפני זמן מה משהו דומה. עדכני אותנו מה אמר/ה הרופא/ה לגביך ולגבי העובר.

סיאמית

New member
מיכלי!!! רק עכשיו קראתי... ../images/Emo46.gif

מי ה*ן ***ה המ****ק שנכנס בך מאחורה!?!??! ומ´ז´תומרת צירים? תעדכני בבקשה!!! איך את היום? והעובריקו?

מיכל75

New member
עכשו אומרים שהכל בסדר../images/Emo3.gif

הייתי היום בביקורת והתרופות עבדו וכבר אין לי צירים,עשו לי אולטרה סאונד ואמרו שהעובר בסדר,כמובן שכל הזמן הם מוסיפים כרגע. הוא שוקל כבר קילו ומאה (ממש דובי).מה שמדאיג אותם עכשו זה היפרדות שלייה שהיא בסדר (כרגע) ושיחזרו הצירים.הם אפילו אמרו שכדאי כבר לדאוג לתרופה לאחרי לידה,ככה שגם כבר קיבלתי את האישור לקופקסון והכל בהיכון. הזבל שנכנס בי ברח אז גם לא יודעים מי זה היה ועכשו אני בשמירה עוד יותר מוחלטת מקודם ואסור לי לנשום!!!!
בקיצור,נשבר לי ואם הייתי כבר בחודש 8 הייתי מוכנה מחר ללדת. דרך אגב,אמרו לי שלנשים בהריון יש נטייה מפוקפקת להיות מעורבות בתאונות. כולם לדפוק על העץ....
. תודה לכל המודאגים והמתענינים

אורית...2

New member
זה לא רק לנשים בהריון...../images/Emo12.gif

נראה לי שיש איזה שלט על האוטו שלנו.... "פה נוהגת טרפצטית...תיכנסו בה !!!" גם בי סתם מישהוא שבא לא לעשות סיבוב על המקום וישר על האוטו שלי ... למה ??? יש מלא מכוניות...למה בשלי דווקא ??? (זה היה לפני שנה...) והקטע..כשהלכתי למיון...אמרתי לרופא שיש לי טרשת.. אז הוא שאל אותי מה זה ??? וחשב שכנראה קיללתי אותו...ובכלל לא התייחס, ואני רציתי שניאורולוג יבוא לבדוק אותי ...וניאורולוג לא בא, כי הרופא לא יודע מה זה בכלל טרשת נפוצה... מיכלי .. מקווה (בטוחה ) שהכל יגמר בטוב ...!!!

Medikan

New member
אורית.........

איך את נופלת על כל האנשים האלו? רופא שלא שמע על טרשת? נו באמת! אולי הוא היה המנקה ששם עליו חלוק?......

רחלית

New member
מקווה שהכל בסדר

באיזה שבוע את? איזה בדיקות עשו לך? תשמרי על עצמך

למעלה