נכנסים לזירה ב
|תפוז|

נכנסים לזירה ב
|תפוז|

|*|
כבר שנים ארוכות שכוכבי ה-WWE הם בני בית בשידורי הטלוויזיה בישראל, וכעת לרגל עליית התוכנית החדשה WWE Main Event לשידור, יש לכם הזדמנות לזכות בפרסים! ספרו לנו בפורום האבקות-WWE מי המתאבק האהוב עליכם ומדוע ואולי הפרסים יהיו בדרך אליכם
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=13&messageid=171239986

סליחה מכולם

לא נעלמתי והכל בסדר, פשוט הימים האחרונים מבוקר עד ליל עסקו אך ורק בכל מה שקשור לכיתה א', ההכנה, הקניות, ההתארגנות והיום החוויות והלוגיסטיקה הבעייתית של הבוקר עם החנייה והפקקים.
אחזור בסכמ"ש עם כל הסיפורים.

Jimmy Kane

New member
הבת שלך עלתה לכיתה א'?

שיהיה לה המון בהצלחה ושנה טובה ומוצלחת ושתהנה כמה שאפשר

כן
תודה רבה רבה מותק

היא נורא התרגשה ודאגה, היום אחרי היום הראשון היא קצת פחות לחוצה. אבל מחר לקחתי עוד יום חופש כדי להיות איתה בניחותה בבוקר.

Macphista

New member
משחק!
בית ספר וואנס

אם כבר התחלנו לדבר על תחילת הלימודים היום... אז למה שלא נעתיק רעיון מפורום טלוויזיה ונבנה לנו בית ספר וואנס? (כי די משעמם פה לאחרונה...)

יאללה חברים!

מי הייתם רוצים שיהיה מנהל/ת בית הספר?

סגן מנהל/ת?

המורה למדע?

המורה להיסטוריה?

המורה לספרות?

החבר/ה הכי טוב/ה לספספל הלימודים?

החנונ/ית ממנו/ה מעתיקים את השיעורים?

הביריון שגונב/ת כסף ומתעלל/ת בכולם בהפסקות?

יאללה, SHOOT

(אפשר גם להוסיף עוד ישויות בית ספריות שלא חשבתי עליהם (שרת? ספרן?) ולהשתמש בסדרות אחרות...)

חחח מעניין

מי הייתם רוצים שיהיה מנהל/ת בית הספר? רג'ינה אופקורס
סגן מנהל/ת? שריף גראהם
המורה למדע? רמפל עם כל השיקויים שלו
המורה להיסטוריה? הג'יני- הוא היה הוא הווה והוא יהיה
המורה לספרות? מרי מרגרט
החבר/ה הכי טוב/ה לספספל הלימודים? הוק!
החנונ/ית ממנו/ה מעתיקים את השיעורים? הג'ינג'י ההוא

הביריון שגונב/ת כסף ומתעלל/ת בכולם בהפסקות? אמה

מלכת הכיתה- רובי
הילד המציק של הכיתה- הנרי

Macphista

New member
בית ספר החלומות שלי

מנהל בית הספר: מר. גולד בשילוב המנהל הרע ההוא מבאפי. מדוע? הפגנת אפס אכפתיות לבני אדם ובני נוער באופן כללי. מאחר והוא כבר בן כמה מאות שנים לא רק שהוא מעודד שעת אפס, הוא גם מעודד שעת מינוס! אם הוא כבר ער ועובד בחמש בבוקר אין סיבה שהתלמידים לא יתחילו ללמוד בחמש וחצי! מואההההה!!!!

סגן מנהל: צ'רמינג. מי עוד יכול לנסות לסנן את הרוע של המנהל גולד עם מעט אמפתיות וחביבות לכיוון "הנוער של היום"?

המורה למדע: סיביל טרלוני מהארי פוטר! אין עליה! היא תפוצץ כל פעם מחדש את המעבדה ותצמיח עיניים גדולות לילדים שמעתיקים במבחנים!

המורה להיסטוריה: מרי מרגרט

המורה לספרות: בל! כי היא קראה חצי מרומיאו ויוליה וחשבה שאין סיכוי שאהבה צעירה לא תמשך לנצח!

החברה הכי טובה: רג'ינה... וקורדילה! שתיהן ואני ביחד... mean girls

החנון שרג'ינה ה BFF שלי, קודיליה ואני מעתיקות ממנו שיעורים: גרהאם. הוא שפוט שלנו...

ילד הכאפות של הכיתה שיום אחד מגיע לבית ספר עם רובה ומרסס את כל התלמידים שהתעללו בו: רמפלסטילסקין. נו באמת, עם עור הפנים הזה? הוא בתחתית הסולם החברתי בבית הספר. ועם כוחות האופל שיש בידיו? אנחנו צריכים להגיד תודה שזה היה רק עם רובה והוא לא הפך אותנו לחלזונות ושרף אותנו לאט לאט.

הצ'רמר של השכבה: הוק.

עובדת הקפיטריה: גרני.

הפריקית (עוד יש דבר כזה היום?): רובי.

הביריון שגונב/ת כסף ומתעלל/ת בכולם בהפסקות: שניים! פיטר פן והנרי!!!!

הספרן: ג'יילס!

יסמין@

New member
בצפר וואנס

המנהל: הנרי
הפעולה הראשונה שלו: איסוף כל הילדות והילדים, הכרזה על סגירת בית הספר וכולם יוצאים בריצה מטורפת ובצהלות ובשירה:
WE DON'T NEED NO EDUCATION
WE DON'T NEED NO THOUGHT COTROL

Jimmy Kane

New member
תיכון "עד עצם דם האמיתי"

מנהל/ת בית הספר - ביל קומפטון
סגן מנהל/ת - ג'סיקה האמבי
המורה למדע - מר גולד
המורה להיסטוריה - נורה, אחות של אריק
המורה לספרות - מרי מרגרט
מורה לשל"ח - סאם מרלוט
מורה לאזרחות - אריק נורת'מן
החבר/ה הכי טוב/ה לספספל הלימודים - ארלין
החנונ/ית ממנו/ה מעתיקים את השיעורים - ארצ'י
הביריון שגונב/ת כסף ומתעלל/ת בכולם בהפסקות - ויולט, הערפדית של ג'ייסון
המוזרות של השכבה - ABCD ורובי יחד
הצ'ארמרים של השכבה - ג'ייסון והוק
השקט - דיוויד שמאוהב במורה לספרות שלו
נשאר כיתה כל שנה - וורלו
מחנכות י"ב - רג'ינה ופאם שעושות חיים קשים לילדים בשנה האחרונה
מחנכת י"א - אמה סוואן שמענישה קבוע כל ילד שמשקר לה
פסיכולוג - השמן ההוא בעונה 6 של דם אמיתי
מטופל קבוע - הנרי

shirush3

New member
יאללה

סגן מנהל/ת? אמה (המנהלת תהיה רג'י מן הסתם)

המורה למדע? גולד? או דר' וויל

המורה להיסטוריה? ארצ'י

המורה לספרות? בל

החבר/ה הכי טוב/ה לספספל הלימודים? רובי

החנונ/ית ממנו/ה מעתיקים את השיעורים? סנואו

הביריון שגונב/ת כסף ומתעלל/ת בכולם בהפסקות? פונגו
סתם, האמת שזה אם כבר מתאים לרמפל

Shiri from the block

Active member
אמממ מנסה לענות חח מי הייתם רוצים שיהיה מנהל/ת בית הספר? רג'ינה מילס דההה, שתשליט טרור על כולם!

סגן מנהל/ת? דיימון סלבטור מיומני הערפד. כדי שישליטו טרור ביחד

המורה למדע? ארצ'י. מקצוע משעמם כמו המורה

המורה להיסטוריה? ביל קומפטון מדם אמיתי יש לו מראה כזה של מורה להיסטוריה והוא גם חי הרבה זמן. אומנם לא כמו אריק, אבל לאריק אין סבלנות ללמד אנשים דברים והוא די עצמאי. ביל הוא בחור יותר מושכל ויותר סבלני.
המורה לספרות? סטפן סלבטור מיומני הערפד כי הוא אוהב לכתוב
ובכלל הוא בחור די פואטי חח
החבר/ה הכי טוב/ה לספספל הלימודים? אמה של העונה הראשונה ורוביייי
החנונ/ית ממנו/ה מעתיקים את השיעורים? סנואו והרמיוני גריינג'ר
הביריון שגונב/ת כסף ומתעלל/ת בכולם בהפסקות? ג'יימס מוואנס, וג'יימס אבא של הארי פוטר כי הוא היה בחור מתנשא ומגעיל.
מוסיפה משלי-
מורה לאדריכלות: טד מוסבי מאיך פגשתי את אמא
מורה לגיאוגרפיה: גרהאם, כי הוא היה צייד אז הוא בטח מכיר מלא מקומות

מורה לדינוזאורים: רוס גלר

מורה למוזיקה: מייקל ג'קסון ובקסטריט בויז
מורה לריקוד/מחול: בריטני ספירס

זהו. זה יהיה הבית ספר המושלם שלי

Macphista

New member
ראית את מה שרשף לוי כתב?

חשבתי שזה ממש מוצלח...
תופס עכשיו אלפי לייקים בפייסבוק-

רשף לוי

היום הילד הלך בפעם הראשונה לגן, ובשישי כתבתי בידיעות אחרונות את הקטע הבא, מכתב לבן:

בן יקר שלי אתה בן חמש וחצי והולך למערכת החינוך בפעם הראשונה. כולם אומרים לך שיהיה לך טוב ומספרים לך שתהיה מלך הכיתה, אבל כשאתה יוצא מהחדר אמא שלך תופסת את החזה וכמעט פורצת בבכי מהלחץ.
אני מרגיע אותה ואומר לה שאתה באמת עשוי מזן הנסיכים, אבל האמת שאני רוצה לבכות יותר ממנה ורק ממלא את התפקיד הזה שכתבו ולי שנקרא אבא.
אני באמת חושב שיהיה לך טוב, למה לא? אתה כל כך יפה, ואתה יודע להזיז את האוזניים שזה יתקבל מאד טוב בחבר'ה, אני מבטיח לך.
אבל מבחינתנו בכל פעם שאתה יוצא מהבית אנחנו מאבדים עוד טיפה ממך. לאט לאט אתה תגדל ואנחנו יודעים שיום אחד בלי שנרגיש תיסע עם בחורה באוטו ואנחנו נתקשר, ואשתך תגיד "זה ההורים שלך", ואתה תגיד "אין לי כוח אליהם, תסנני אותם".
היום אתה עדיין בא בלילה ואומר שאתה מפחד מהחושך. האמת היא שאין מה לפחד מהחושך. חוץ מכמה נחשים, וסופות טורנדו, אנחנו בני אדם הרגנו את רוב הדברים המפחידים שהיו שם בחוץ, לא נשארו ממותות או אריות או נמרים אחרי שטיפלנו בהם.
היום אתה צריך רק לפחד מבני אדם. בייחוד מאלה שיודעים שהם צודקים ואין להם שום ספק בזה. אתה תפגוש כמה מאלה בבית ספר.
במערכת החינוך יגידו לך שמנסים ללמד אותך. והאמת היא שהם חושבים שהם מכינים אותך לחיים של בן אדם מבוגר. בגלל זה ההשכמה כל כך מוקדמת. אתה צריך להיות מוכן לנסוע לעבודה לפני הפקקים.
מלמדים אותך לקבל פקודות ולחשוב שעשר דקות הם הפסקה, למרות שעשר דקות זה הזמן שלוקח לגבר עם ערמונית מוגדלת להשתין.
בשלב מסוים יאבחנו אותך. יתנו שם להפרעה הלימודית שלך ותקבל עוד שעה וחצי בבחינה. ואף אחד לא יעלה על דעתו שקשה לך להתרכז כי זה פשוט משעמם.
ילמדו אותך על קום המדינה, ועל המלחמות, אבל לא יראו לך תמונות של פצועים, או כמה אנשים צועקים בלילה אחרי שפוצצו להם את הבית, וכשתצא ממערכת החינוך ותיתקל במלחמה שלך אתה תופתע כמה זה לא כמו הטקס בבית ספר.
ילמדו אותך חשבון ומתמטיקה, ושהאות דלת מקבלת דגש למרות שחוץ מאבשלום קור אף אחד לא יודע להגיד מה ההבדל בצליל.
את רוב הדברים שתצטרך תלמד באינטרנט לבד בעצמך. וזה כולל איך מתקינים משחקי מחשב, אם קינואה היא דגן או קטנייה, ומה הטיפול המקובל לדלקת גרון. ילמדו אותך תנ"ך וזה אומר שיקחו את הספר הכי יפה שקראתי ויהפכו אותו לשאלון של מי אמר למי ומתי.
כשתשאל למה אנחנו שולחים אותך לבית ספר נגיד לך הרבה דברים אבל לא את האמת – אנחנו רוצים שתסתובב עם ילדים אחרים כדי שיום אחד תהיה לך חברה ויהיה לך עם מי להתנשק. זה כל מה שההורים רוצים, שתהיה לך אהבה. כן אותה בחורה שיום אחד תסנן אותנו בשבילך.

תעשו שר בשביל כל מי שיש לו ילד שהולך לבית ספר.

למעלה