נכנסתי אמש לפורום - אחרי הרבה זמן

Arfilit

New member
נכנסתי אמש לפורום - אחרי הרבה זמן

וחשכו עיני. לכל כך הרבה כל כך קשה. איזו מין תקופה זו?! אז חשבתי להעלות לכאן שיר. ותיק. נדמה לי שכבר העליתי אותו בזמנו לכאן. מין תקוה שאני מקוה בתקופות הרעות באמת. ימים ------------ שכבר יבואו ימים בינוניים. אני אשמח בהם כל כך - שרק יבואו כבר ואת דלתי אפתח להם ולחם חם טרי אגיש אשטוף במים מתפשרים את רגליהם מנגבת אבקם המתבונן ורך. שרק יבואו כבר אותם ימים בינוניים - ובינוניותם, שהתעכבה כה, תבורך.

sipi1

New member
ואני אוסיף שורה משיר אחר

"תמיד הכי קשה לפני עלות השחר ..." מקווה שנראה בקרוב איך כל קושי הוא בעצם ירידה לצורך עליה, והטוב כבר בדרך אלינו.

מתה על השורה הזאת

אבל חייבת לתקן אותך (אני מתקנת סדרתית, סליחה): "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" (שלום חנוך, "הולך נגד הרוח").

מעיןבר

New member
../images/Emo26.gifכאן נמחקה הודעה../images/Emo36.gif

בשל עבירה על חוקי זכויות יוצרים. בישראל קיים חוק להגנת זכויות היוצרים, שאנחנו כפופים אליו, ולכן אין להביא מאמרים, סיפורים ושירים במלואם בפורומים (אני כרגע מתיחסת לתפוז בלבד). כמנהלות בתפוז אנחנו מחויבות למחוק הודעות כאלו, גם אם נכתבו בשוגג ומבלי דעת, וזה מה שעשיתי ואני מתנצלת גם בפני אלו שהשתתפו בשרשור והודעותיהן נמחקו. אבל
יש לנו דרכים להתגבר/לעקוף את המכשול (לפחות לגבי שירים) ואלו הן:
ציטוט חלקי (דהיינו בית אחד+פזמון) אינו מהווה פגיעה בזכויות יוצרים
קישור למילות השיר באתר מורשה, כגון שירונט. לוחצים קליק ימני על החלון בו מוצגות מילות השיר, בוחרים במאפיינים (properties) ומעתיקים להודעה פה את הכתובת.
הדרך האלגנטית ביותר היא להביא את מילות השיר לצרכי למידה, דהיינו - לדון במשמעויות השיר, גם אם הדיון הוא הסבר מדוע השיר מדבר אלי ומה אני רואה בו. במקרה כזה אפשר לצטט את השיר במלואו (דרך אגב - יש בתפוז פורום שזהו עיסוקו - ניתוח ופרשנויות שירה)

למעלה