רjה
Active member
General FAQ | The Asexual Visibility and Education Network | asexuality.org
The Asexual Visbility and Education Network hosts the world's largest online asexual community and archive of resources on asexuality
web.archive.org
והייתה שם שאלה שגרמה להבין שכנראה על הספקטרום הא.מיני לכיוון האפור כמו הא.רומנטי. ההגדרה היא אותה הגדרה grey. בנוסף אני נמשכת ליפי תואר וכן מצליחה לראות אנשים סקסיים ולהימשך לגברים שאין לי סיכוי איתם שנקרא Proculsexual
כשניסיתי לשתף כמה אנשים על הדילמה וההתלבטות שלי היו כאלו שאמרו שזה אולי נובע מטראומות מיניות שעברתי(ועברתי פגיעות מיניות), לא הכרתי את המישהו הנכון לי, מחסומים, עוצרת/מגבילה את עצמי בלמצוא את הבנאדם המתאים עם ההגדרות, לא ידעתי מה אני מחפשת בגבר, מגננה וביטלו את זה כי עובדה שחוויתי משיכות מיניות או הרגשתי צורך בפעילות מינית. היו לי קראשים בתיכון אבל אלו היו בחורים יפים ולא בטוחה שזאת הייתה משיכה מינית אלא כמו משיכה אסטתית שמבוססת על מראה חיצוני וחוץ מזה הייתי נערה ואז ההורמונים השתוללו. לא ידעתי עדיין מי אני ומה אני רוצה. וגם אין לי ניסיון מיני(חוץ מאוננות) כי לא הרגשתי משיכה מינית עד התקופה האחרונה. ואם נמשכתי מינית רק פעמיים במשך 35 שנה כנראה שאני לא הבנאדם הרגיל הסטנדרטי כמו שהחברה מצפה.
אז כרגע אני א.מינית בכיוון הא-פור וא.רומנטית לכיוון הא-פור..לגבי זוגיות לא יודעת. קשה למצוא מישהו כי אני גם א.רומנטית.