נכנסתי להגיד היי... ומתגעגעת |חיבוק

נכנסתי להגיד היי... ומתגעגעת |חיבוק

אז זהו, התחלתי לעבוד כמו "סוסה" אבל ממש בלי הרבה כוחו.ת. התחלתי השבוע עבודתי גם בקפ"ח, מרפאה וטיפת- חלב חוץ מעבודתי בבי"ח, במרכז הרפואי לכירורגיה פלסטית בו אני עושה משמרות. ניבו"ש בן 5 חודשים ושבוע. עדיין עם אבא שלו בבית. השבוע לא ראיתי אותו במשך 3 ימים!!! עבדתי בשלישי בקר-ערב ברביעי- ערב וחמישי כל היום ואתמול בוקר. איך מרגישה???? כמו האמא הגרועה בעולם!!! אחרי 3 ימים הוא לא הסתכל לכיוון שלי לקח לו כמה דקות לבוא אלי ולא ברצון. והוא צודק! תכננתי ותיכננתי ותיכננתי.... אז מה! יש מציאות! אני מנסה לחפר במהלך השבת על החוסרים שלי ושלו! לא יוצאת מהבית , אני רק איתו ועם אחיו הגדולים. שמרו על קשר ותהנו מהקטנטנים כי הם גדלים נורא!!! מהר. ד"א הוספתי תמונות של ניבו"ש לגלריה, אתן מוזמנות להציץ... אז לכל האמהות שאחרי... לידה. קחו את הזמן שלכן, תהנו... הדברים הלא דחופים יחכו! למחר. אוהבת טלטול

אחלה לשמוע ממך ../images/Emo13.gif

גמני לאט לאט מוצאת פחות זמן לפורומים, אבל חשוב לי ... רק כדי שלא תצטערי אחרכך - תזכרי שכל דקה קיימת רק פעם אחת - מה שאת מפסידה היום לא תוכלי להשלים מחר - כי מחר יהיה יום אחר ואת תחווי אותו ולא את היום. תזכרי שזה לא חוזר. סליחה אם אני נשמעת "מרצה" אבל שומעים ממך שגם לך זה חשוב. וד"א - מה עם הסטטיסטיקות??? עדיין בהמתנה.

היי צביל"ה../images/Emo24.gifמבטיחה....

בהזדמנות הראשונה, להציג את הנתונים של הסקרים, כמו כן , שולחת לך מסר. ביי טלטול.

אפרת12

New member
וואו../images/Emo70.gif באמת נשמע מתיש

אנחנו פה כשאת צריכה אותנו - יותר חשוב שתקדישי למשפחה כשיש לך קצת זמן. שיהיה
עם כל העבודות הנוספות. דרך אגב - את עוזבת בסופו של דבר את המרכז הרפואי

משוש30

New member
באמת חשבתי מה קורה ולאן נעלמת

ומה עם הסקרים... תחזיקי מעמד נשמע ממש בלתי אפשרי ואפילו אי אפשר להגיד לך להוריד את הקצב
את לא האמא הגרועה בעולם ההיפך. את אמא מצויין שמפרנסת את משפחתה. תחשבי איפה הוא היה בלעדיך... מקווה מאד שבעלך בקרוב יצא ממעגל האבטלה ותוכלי לנוח קצת ולהיות עם ניב ושאר הילדים וגם להציץ אלינו לפורום

../images/Emo24.gifהלוואי משושה, אינשללה!!!

שימצא בקרוב מאוד עבודה ואז אוריד מעצמי. התוכנית היא להגדיל משרה בקהילה ולוותר על המרכז- הרפואי בת"א שהוא גם מאוד רחוק לי וגם מתיש אותי נפשית, עם האווירה המגעילה שבו. וכמובן שרוצה להיות עם הילדים יותר ולחזור וליגלוש, אבל כמו שאמרתי יש מציאות!

שמחה לקרוא

שמצאת עוד עבודה, אך צר לי שאת כלכך נקרעת
. גם אני לא נמצאת פה הרבה, משבוע הבא - מבחנים
.

אני מסירה בפניך את הכובע

את כזאת אמא נפלאה שדואגת לפרנסה של הבית. זה פשוט מדהים איך שאת עושה את זה. אני מקווה שתצליחי לשמור על הכוחות שלך ושלא תצטרכי לעשות את כל זה לאורך זמן. תרגישי טוב ותנוחי כמה שאת יכולה (כשאת יכולה)

למעלה