נכנסתי להציץ היום בפורום אימוץ

rona33

New member
נכנסתי להציץ היום בפורום אימוץ

לא יודעת למה, אבל מחשבות בנושא מתחילות לחלחל. בסה"כ שנינו לא ילדים מבחינת הגיל שלנו (33 ו 34) ונמלאתי בימים האחרונים בתחושות של חרדה:מה אם בחיים לא אכנס להריון ובחיים לא יהיה לנו ילד שלנו שידמה לנו. נכון שאני די בהתחלה,עברתי חמש הזרעות עד כה. אבל יש בי חששות. אולי כדאי להתחיל בהליכים? מה אתן אומרות? עובר לכן בראש לפעמים? נקווה שהבטא ביום ששי הקרוב תפריך את כל החששות והפחדים, שתהיה חיובית , אמן!

עמית@

New member
זה עובר בראש הרבה ../images/Emo88.gif

אבל אני בדרך כלל משתדלת להדחיק, אבל זה שולח רגל מבעד לדלת ברגעים של ייאוש (ולא חשוב כמה את ב"התחלה"- ייאוש תמיד יש) אני כבר מזמן נוקטת בשיטת חנה וליאור (כפי שהוסברה לי על ידם) אי אפשר לדעית מה יקרה, ולכן אני מציצה גם בפורום אימוץ, גם בפורום הריון אחרי וגם בכל פורום אפשרי בנושא הריון- בסוף זה יישתלם גם אני מקווה שיהיה לך חיובי וישלול את המחשבות המטרידות.

אולה *

New member
אני רואה שיותר ויותר בנות מתעניינות

באימוץ. אנחנו מילאנו את הטפסים לפני שבוע. זה לא אומר שויתרנו, בכלל לא. פשוט החלטנו שזה צעד נבון. ואם, חס וחלילה, לא נצליח, אז בעוד כ-5 שנים יגיע התור. לסיכום - מילוי הטפסים לא קשה כ"כ, וכבר למדנו שכדאי לפעמים לחשוב קדימה. אני מאחלת לכם מכל הלב - תצליחו בטיפולים!!! אולה.

אני חשבתי על זה הרבה מאד

לפני כמה חודשים התחלתי לחשוב על זה די רציני, כבר חצי שנה אני גולשת סמויה בפורום אימוץ של וואלה, אני שמינת פעילה בפורום אימוץ של תפוז. אלו היו חששותי ומחשבותי: פחדתי מצעד כזה כי הוא מסמל צעד של עמידה מול הבעיה, עד עכשיו אני די מדחיקה את זה. הרגשתי גם שזו הרמת ידיים, דבר שמתברר כשגוי, הרבה זוגות נרשמים לאימוץ וממשיכים עם הטיםולים. בפורום אימוץ עודו אותי להכנס לזה, והם צודקים. את נרשמת עכשיו לאימוץ רגיל בארץ, לוקח כשש שנים עד שאת מקבלת ילד, עד אז בטוח תצליחי בטיפולים וכל מה שנותר לך לעשות זה להחליט עם את רוצה להכניס למשפחה עוד ילד שזקוק לחום ואהבה. אפשר להרשם לאימוץ, למלא טפסים, ואם את לא מוכנה נפשית את מקפיאה את התהליך לשנה, שנתיים, אבל בנתיים שומרת על התור שלך, כך את מגיעה בעוד שש שנים מוכנה, ועם החלטה סופית, האם להוסיף ילד נוסף למשפחה. מקווה שלא בלבלתי אותך, אני יודעת שכתבתי מאד מבולבל. אנחנו בכל זאת נרשמים לאימוץ, אני חושבת שאני אקפיא את התיק, אבל אשמור על התור. בהצלחה שרה

אימוץ בחו"ל הוא מאד יקר, צריך לקחת

משכנתא נוספת. חוץ מזה זה כרוך בהרבה סיכוניים של חוסר ידע על העבר של הילד. אם ההורים בריאים וללא מחלות גנטיות שלא מגלים בגיל צעיר, האם הם בריאים נפשית. אני מכירה אישית משהי שאמצה מספר ילדים בחו"ל והיא לא יגעה על עברו של אחד הילדים, התגלה כי יש לו במשפחה מחלה נפשית, הילד הזה הכה את אמא שלו וגרם להרבה מאד צרות. לא רוצה לדכא אף אחת אבל צריך לחשוב פעמיים על אימוץ מחו"ל

yaelhul

New member
קודם כל מאחלת לך שאחרי בטא מדהימה

שתקבלי ביום שישי, לא תאלצי לחשוב על אימוץ כפתרון שבא במקום ילד מהגנים שלך, אלא כמשהו שיבוא כתוספת ומרצון - כדי לעזור למי שאין לו הורים משלו. שנית, אנחנו בדיוק בגילאים שלכם, ואצלי המחשבה על אימוץ חלפה לא פעם בראש, למרות שגם אנחנו די בהתחלה, וזאת למרות שאני בטוחה שעוד יהיה לנו ילד משלנו (אולי נדע על כך כבר החודש...). אני פשוט חושבת שזה ירגיע מעט את הכמיהה לילד, ואולי בזכות זה משהו בראש ובגוף ´ישתחרר´ ויוכל לקלוט הריון. בכל מקרה - כיוון שהתור לאימוץ ארוך כל כך, בהחלט שווה לחשוב על הרשמה לפני מיצוי כל האופציות הטיפוליות, כיוון שחבל להתחיל רק אז את תקופת ההמתנה. שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחרי, וקודם כל בבטא. יעל.

יפעתי&

New member
בזמן האחרון עניין האימוץ עולה פה

די הרבה, אני חושבת שאין בזה שום רע, זה יכול לעשות רק טוב כי כמו שאמרו כבר זה יכול "לשחרר" את הגוף והנפש. בכל מקרה רונה, ביום שישי אני מאוד מקווה שתקבלי מתנה יפה לשנה החדשה והילד המאומץ יהיה רק בבחינת תוספת מבורכת... מחזיקה לך אצבעות

נחכה לבשורות הטובות של יום שישי

מחזיקה לך אצבעות לבטא יפה ביום שישי ושלא תצטרכי להטריד את עצמך עם דילמות אימוץ.

למעלה