נכנסתי לפני שבוע לפורום הזה במקרה

keren1

New member
נכנסתי לפני שבוע לפורום הזה במקרה

ומאז הרבה קרה. קודם כל נכנסתי ונרשמתי ב JEWISHGEM ומצאתי קרובי משפחה מארה"ב ואוסטרליה (שאני מכירה אומנם אבל זה היה עדין נחמד). מה שלא מניח לי מאז זה באמת הסקרנות מאיפה באנו ומי אנחנו. מה שאני כרגע מנסה לעשות זה לבנות עץ משפחתי. והאמת שזה די קשה מבחינה גרפית. לשבת עם הסבים וסבתה אעשה ברגע שיהיה לי מבנה (אני לא רוצה לבנות אצלם ציפיות בלי שיהיה לי בסיס). משהו מכיר ויודע איך בונים כזה עץ.

אפשר לפתוח את זה לדיון ../images/Emo70.gif

היי! אני מאוד שמח לשמוע על הסתייעותך בפורום שלנו. זו מטרתו. בקשר לציור העץ הגרפי, יש הרבה תוכנות שיעזרו לך לעשות את זה, אולי באמת נשמע מאחרים הצעות שלהם לתוכנות כאלו. אני מתכנן להוסיף עוד מאמר בדיוק בנושא הזה, שמורכב משני חלקים נפרדים ובלתי תלויים, שכל אחד דורש טיפול נפרד: 1. אחסון המידע; 2. הדפסת העץ (כולו, חלקו, דו"חות ממנו וכו´). אפשר (ואולי אפילו כדאי, זה מה שאני עושה) להשתמש לצורך העניין בשתי תוכנות נפרדות. כל אחת תתמחה בתחומה. אני קצת ממהר עכשיו, אבל היה לי חשוב להגיד את זה. אז... נחכה לתשובות האחרים, ומתישהו אני אצטרף גם... ארנון

ראם ערן

New member
תוכנת אילנות

התוכנה הכי טובה ופשוטה שאני מכיר הינה תוכנת אילנות. התוכנה ניתנת להורדה בחינם מאתר בית התפוצות (ישנו לינק בלינקים של הפורום) בהצלחה ערן

keren1

New member
סליחה על הבורות....נכנסתי לבית

התפוצות ומצאתי רק תוכנת אילנות למכירה. האם תוכל לצרף לינק ישירית למיקום המדויק שבו ניתן להוריד את התוכנה. תודה

למעלה