נכנסתי לשניה לאחל לכולן שבת שלום

נכנסתי לשניה לאחל לכולן שבת שלום

הרבה אושר ובשורות טובות..

kapit5

New member
../images/Emo24.gifזואי- מה שלומך?

הרבה זמן לא ביקרת אותנו.

היי שלום לך ../images/Emo24.gif באמת long time

אבל כייף לחזור לבקר... הבטחתי לנובה שאני אכנס יותר.. מתגעגעת אליכן....

שונית 7

New member
שוב שבת שלום לשירלי זואי קרינה

ולכוללם וגם לטליטל המנהלת המקסימה שלנו שכרגע בנבצרות זמנית מהפורום

דורית41

New member
שבת שלום לכולן../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo141.gif

איזה יום שמש משגע,מאחלת לכולן לנצל את הסופ"ש בצורה המיטבית, אך....איך השמש עושה חשק להרדם על החולות....

talytal

New member
תודה זואי מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

בדיוק אתמול חשבתי על השירה בציבור שעשינו לשירי ג'קו, באוטו של thr7 בדרך חזרה מההופעה הראשונה. איזה כיף היה! אני כבר באמת לא יכולה לחכות שיהיו עוד הופעות... אבל זה נותן לי משהו נחמד לצפות ולקוות לו בזמן החרישה על הספרים, אז לפחות זה.

talytal

New member
טלי, איזה מתוקה! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נבצרות זמנית - מוצא חן בעיניי הביטוי (אפילו שהנסיבות בהן הפך לנפוץ הן מחליאות למדי...). הלוואי והייתי יכולה להיות פה קצת יותר... אבל בקרוב! מתה על הפורום הזה, ומאוד מאוד מתגעגעת.

kapit5

New member
שבת שלום לבנות ולג'קו כמובן

בגלל השקט בגיזרת הג'קו המישפחה שלי חזרו להנות מאמא במיטבח במישרה מלאה
אתמול פינקתי אתם באין ספור
מאכלים. ג'קו איכה???!!אוף אני מ-י-ת-ג-ע-ג-ע-ת להופעות ולבנות ,ליציאות ולמוסיקה.אפילו הפאדיחות בסילבר והמופע לשמיניסטים בגהה זה כמו חלום מתוק
אם ג'קו במיקרה קורא- בפאדיחות, אני חלילה לא מיתכוונת למופע אלה לעניין מחסום הגיל שהיינו צריכות להיתגבר עליו כדי להיכנס למועדון.

kapit5

New member
../images/Emo124.gif יש כאן מישהי??../images/Emo124.gif

כניראה כולם הלכו לעשות קבלת שבת.

shongold

New member
מצטרפת אליך כפית עם הגעגוע למקסים

שלנו ג'קו אייזנברג - המוכשר המדהים והמפעים. ומכאן פונה אל משהו ממנהליו יחצ"ניו שמא...קוראים כאן מדפדפים מידי פעם..הלך רוח או הגיג שלנו. היכן הוא האיש ולמה בדממה מבחינתנו האוהבים - מעיקה...?!

למעלה