נכנסתי סתם ככה

maor77

New member
נכנסתי סתם ככה

נכנסתי סתם ככה וראיתי סוף סוף פורום באמת כמו שצריך מאורגן אנשים באמת מדברים על רדיוהד אני ממש לא מומחה שלהם אבל אני שומע אותם בכל מקרה ח"ח למנהל הפורום תמשיכו כך

Fish in the sea

New member
גם אני חושב ככה../images/Emo24.gif

השיעמום מוביל אותי מדי פעם להסתובב קצת בפורומים שלא ממש מעניינים אותי. רובם מלאים בכ"כ הרבה טראש ועם מעט מדי דיבורים לעניין. בתור אחד חדש בפורום פה,אני חושב שיש פה שילוב מצויין של דיבור ענייני ואווירה טובה. ולמרות הטענה החוזרת,לטענתי הפורום חי ובועט.
אני נמצא בבניין משרדים עם אבא בת"א. הוא עושה סידורים ואני למזלי מצאתי בו מחשב עם אינטרנט הרבה יותר מהיר מאשר בקיבוץ שלי.איזה כיף.טוב די.
אבא:"בוא רודי,הולכים".

טיהי...../images/Emo98.gif

אני מסכימה...הפורום הזה נהדר.
(אז מה עם הנוכחות שלי פה מיותרת? אני עדיין נכנסת לפה מתי שיש לי הזדמנות.) תמשיכו ככה.
Tori Amos-Daniel
שוב....:&acute

Superunknown1

New member
גם אצלי ההתרשמות הראשונית מחברי הפו

רום הייתה מצויינת. חזק ואמת חבר´ה

lide

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

שלום, נחמד לראות אותך כאן.

Superunknown1

New member
תודה ../images/Emo9.gif

דרך אגב, הגיע אליי היום פאבלו הוני שהזמנתי מאמ.אנ.סי לפני שבועיים. עכשיו יש לי אותו, את דה בנדס ואת אוקיי קומפיוטר

Superunknown1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

פאבלו הוני טוב. הרבה יותר מאוקיי קומפיוטר. הוא מזכיר את דה בנדס... אהבתי את: ripcord you creep והיו כמה ששחכתי את שמם, והדיסק לא נמצא כרגע לידי...
np: ash-goldfinger. השיר הכי טוב שיש כאילו...

Fish in the sea

New member
מה?!!!

פאבלו האני הרבה יותר טוב מאוקיי קומפיוטר?? לקחת איזה כדור או משהו? הכל בסדר?? אני יודע,על טעם ועל ריח וכו´,אבל....אבל...זה מעבר לטעם אישי כבר. איך אפשר להגיד דבר כזה? מממ איך אפשר לחשוב ככה? פעם ראשונה שאני שומע שמישהו אומר משהו כזה. *מזועזע*
coldplay - amsterdam

Major Thom

New member
אני דוקא מכירה כמה אנשים שחושבים

ככה .. פאבלו האני קליל מאד, יש אנשים שיותר קל להם עם הסגנון הזה. עם אוקיי קומפיוטר לוקח קצת זמן עד שלומדים לאהוב אותו. ובכל אופן, כל אחד ודעתו. אל תתנפל
coldplay - politik (שמיעה ראשונה של האלבום..)

Superunknown1

New member
חחחח... זה בסדר.

אוקיי קומפיוטר יותר.. אני לא מוצא את המילה המתאימה.. הוא מעביר בי צמרמורת, וההבדלים בינו לבין פאבלו הוני ודה בנדס עצומים. אני בעיקרון אוהב את הסגנון הפשוט יותר, הקליל. np: A S H- word domination יש פה עוד מישהו ששומע אש במקרה?

Major Thom

New member
אני מכירה רק את envy..

..ובלי לפגוע או משהו, זה אולי השיר המרגיז ביותר ששמעתי בכל ימי חיי. הוא פשוט נדבק לך לראש ולא יוצא
..
grandaddy - hewlett´s daughter

Superunknown1

New member
oh yea.. she was taking me over

באמת שיר יפה.. השיר הכי טוב שלהם, לדעתי, הוא goldfinger כולם- להוריד!

polyethylene

New member
תודה, כיף לקרוא הודעות כאלה...

זה בזכות שיתוף הפעולה של כולם. ברוכים הבאים למצטרפים החדשים
צימוקים זה פיכס...
ballroom - day after day

למעלה