נכנסתי סתם ככה וראיתי סוף סוף פורום באמת כמו שצריך מאורגן אנשים באמת מדברים על רדיוהד אני ממש לא מומחה שלהם אבל אני שומע אותם בכל מקרה ח"ח למנהל הפורום תמשיכו כך
השיעמום מוביל אותי מדי פעם להסתובב קצת בפורומים שלא ממש מעניינים אותי. רובם מלאים בכ"כ הרבה טראש ועם מעט מדי דיבורים לעניין. בתור אחד חדש בפורום פה,אני חושב שיש פה שילוב מצויין של דיבור ענייני ואווירה טובה. ולמרות הטענה החוזרת,לטענתי הפורום חי ובועט.
אני נמצא בבניין משרדים עם אבא בת"א. הוא עושה סידורים ואני למזלי מצאתי בו מחשב עם אינטרנט הרבה יותר מהיר מאשר בקיבוץ שלי.איזה כיף.טוב די.
פאבלו האני הרבה יותר טוב מאוקיי קומפיוטר?? לקחת איזה כדור או משהו? הכל בסדר?? אני יודע,על טעם ועל ריח וכו´,אבל....אבל...זה מעבר לטעם אישי כבר. איך אפשר להגיד דבר כזה? מממ איך אפשר לחשוב ככה? פעם ראשונה שאני שומע שמישהו אומר משהו כזה. *מזועזע*
ככה .. פאבלו האני קליל מאד, יש אנשים שיותר קל להם עם הסגנון הזה. עם אוקיי קומפיוטר לוקח קצת זמן עד שלומדים לאהוב אותו. ובכל אופן, כל אחד ודעתו. אל תתנפל
אוקיי קומפיוטר יותר.. אני לא מוצא את המילה המתאימה.. הוא מעביר בי צמרמורת, וההבדלים בינו לבין פאבלו הוני ודה בנדס עצומים. אני בעיקרון אוהב את הסגנון הפשוט יותר, הקליל. np: A S H- word domination יש פה עוד מישהו ששומע אש במקרה?