נכנסתי

LyriCan

New member
נכנסתי

לחצתי על כניסה הודיע לי שאני ראש בית ומה עכשיו?

ההצבעה

גם השלב השני של המשחק נמשך 72 שעות. 12 השעות האחרונות מיועדות להצבעה. כלומר: אם את מתחילה לשחק ביום חמישי בשעה 10:00 בבוקר, ההצבעה תתחיל ביום שבת בשעה 22:00 ותסתיים ביום ראשון בשעה 10:00.

LyriCan

New member
אז למה

כתוב לי שאשרת הכניסה שלי לאירוע הבא לא בתוקף?

זה כבר האירוע הבא שמתחיל

ביום ראשון הבא. אשרת הכניסה שלך בתוקף להמשך המשחק ביום חמישי. ודרך אגב, בהצלחה!

האירוע הבא...

הוא האירוע שמתחיל ביום ראשון 17.11.02. כל יום ראשון נפתח אירוע חדש. את כבר נמצאת באירוע הנוכחי שהתחיל אתמול ואין מניעה למספר אירועים שיתנהלו במקביל. ביום חמישי מתחיל השלב השני של האירוע הנוכחי. יש?

גם אני ראש בית

ולא ממש הבנתי את המשחק. מה זה? מה החוקים? מה עושים/לא עושים? עברתי שלב בלי להבין מה היה השלב הראשון. אפשר קצת יותר פרטים?

הי פנינה

בטאגליין כאן בפורום יש "שאלות ותשובות". תקראי ואם יהיו עוד שאלות אשמח לענות. יום טוב, איריס

שי Joint7

New member
הנה הסבר קצר לשאלתך

איך יכול להיות שעוברים לשלב השני באופן אוטומטי מבלי להיות בשלב הראשון קודם? (מתוך "למד Joint" - Information): המערכת משבצת שחקן אחד בכל בית – אלה הם ראשי הבתים. ראשי הבתים הם השחקנים הראשונים שנרשמו למשחק. לאחר מכן, הבתים מתמלאים בשאר השחקנים, החל מן הבית האחרון, וסדר שיבוצם נעשה על-פי סדר רנדומלי (מקרי) ולא כרונולוגי. ייתכנו מקרים בהם ראש בית שובץ בבית אשר לא התמלא. במקרה כזה, ראש הבית יעלה אוטומטית לשלב הבא ויחכה למנצחים שיגיעו מהשלב הראשון. מקווה שעזרתי :)

דבר נוסף שלא הבנתי

אם עליתי כראש בית היישר לשלב הבא, אז אלו שהיו בשלב הקודם לא מכירים אותי בכלל, אם כך יוצא שאני בעצם מפספסת, אם הם לא מכירים אותי מקודם, למה שיצביעו לי עכשיו? שהרי הם מכירים את המשתתפים מתחילת הדרך או שלא? אוף הסתבכתי בשעה הזו של הלילה

oren*

New member
גם הם לא מכירים אחד את השני

מכל בית בשלב הראשון מנצח רק משתתף אחד, כך שהשלב השני מורכב רק ממנצחים = אנשים שלא מכירים אחד את השני (כי כל אחד מהם ניצח בבית אחר). הדבר היחיד שיהיה חסר לך (ולכל מי שעלה אוטומטית לשלב השני) הוא "קווים". מה זה קווים? בתהליך ההצבעה בסיום כל שלב, המערכת מבקשת ממך לכתוב כמה מילים על כל משתתף שהיה איתך בבית (גם כאלה שלא בחרת בהם). בשלב הבא, ניתן להיכנס לכרטיס האישי של כל אחד מהמשתתפים ולקרוא מה כתבו עליו חברי הבית בו שיחק בשלב הקודם (=קווים לדמותו). זהו עוד מדד לפיו את יכולה להחליט במי לבחור (מה חשבו עליו האנשים בבית הקודם? האם הוא נחמד? חברותי? תככן? ניסה לרמות? וכו...).

למעלה