נכנסת לבלאק אאוט טיפין טיפין

נכנסת לבלאק אאוט טיפין טיפין ../images/Emo70.gif

אני סטודנטית באו"פ, ADD ומאובחנת כך
למדתי הסמסטר ניהול השיווק 6 נ"ז, המון חומר, יצא לי יופי של סיכום וגם המושגים הולכים לא רע.. אבל איך אני מכניסה את כל זה לראש
זה לא הקורס היחיד שעברתי של כמות ענקית של חומר, אבל הפחד שלא אקלוט כלום ולא אתרכז כשצריך (ממחר
) מבעבע בתוכי לאיטו. זה לא שאני לא מכירה את החומר בכלל, הרי הייתי במפגשים והכנתי שיעורי בית שמאוד עוזרים להכיר את החומר, אני מכירה את החומר ברמת ראשי הפרקים עכשיו המשימה הקשה היא להחדיר את החומר לראש ויש לי 6 שבועות עד המבחן. אם אקרא ואקרא ושוב אקרא את החומר, זה יעזור לי
, (שאלה רטורית).. אני חייבת גם לרשום לי בצד מילים מרכזיות שיעזרו לי לזכור כל דבר מה הוא אומר, כמו: גישות, ביקושים אסטרטגיות למיניהן וכד'.. בכל מקרה, מה שמפחיד אותי זה, שזה לא ילך לי
me
.

נסי להשיג את מבחני השנים שעברו

בתור תרגול נוסף. הם גם יבהירו לך מה כן ומה לא צריך ללמוד למבחן.

יש אפשרות של טיפול בפחד

דרך רפואה אלטרנטיבית. אם תרצי פרטים אוכל למסור לך במסר. דרך נוספת היא מדיטציה להרגעה או כל טיפול כזה... והשאלה אם כך היא לא איך את מכניסה לראש את החומר, אלא איך את מכניסה לראש את זה שאת בעצם יודעת את החומר...?

דליה.ד

New member
שלום שירה

נראה לי שאסטרטגיות טובות יש לך ומה שמקשה עלייך היא באמת חרדת הבחינות. עצם העובדה שאת מודעת לבעיה היא כבר 50% מהפתרון. עלייך למצוא דרכי הרגעות ויש מגוון עצום: יש כאלה ששוקולד מסייע או כריך ושתיה בזמן המבחן. יש כאלה שנשימות היא הטכניקה שעוזרת, יש כאלה שעושים דמיון מודרך לפני הבחינה ויש עוד המון דרכים. מה את חושבת יעזור לך להירגע??

למעלה