"נכנסת לי מתחת לעור"...

25תפוזית

New member
"נכנסת לי מתחת לעור"... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

סוף סוף לואיס הוציא את המשפט שכולנו חיכינו וחיכינו לו משך כל הוויכוחים הארוכים שלו ושל שרי... מעניין מתי ייקח לו להגיד "אני אוהב אותך" באופן ברור , עוד 200 פרקים בערך? ותעוד דבר: זה נכון שהוא יהיה שומר הראש שלה בפרקים הקרובים? אולי אז יקרה משהו מעניין...

TiptiponBoy

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעלי....

אנשושים,תעשו לכולם טובה ואפילו אם יש סיכוי לספוילר שימו את הסימן
בנושא ההודעה. חבל סתם להרוס.

shuis4ever

New member
גאששששש....../images/Emo99.gif

הם כל כך מושלמים! איזה מתוקים הם היו היום... שלואי אמר לו שאם הוא היה נוגע בה הוא היה הורג אותו.. ושרי אמרה שהיא שמחה שהוא כאן... . . . אבל שתי דקות אחרי התחילו הצעקות כרגיייייייל. אווווווווף. תתחתנו כבר. מסקנות מהפרק
אייבי חרמנית סאם נראה טוב הטונים בקול של איב מוציאים אותי מדעתי ויטני לא יודעת לשחק סימון לא יודעת לשחק לקיי אין חיים ג'ולי מצחיק אית'ן הומו תרזה חיה בסרט אנטואן רוסי שרי ולואי הם הסיבה היחידה להמשיך לצפות.

python 4

New member
אנטואן רוסי?

ז'ה סווי אנטואן, מדמאוזל. אנשנטה. שרי הזו ממש אבל ממש מרגיזה אותי.
כאילו, בחורה מתה בגללך, לואיס סיכן את חייו בפעם המי יודע כמה, ושוב את צועקת עליו כאילו מה? מפגרת! אם אנטואן לא היה כזה אימפוטנט הוא כבר היה מחסל אותה בשנייה שהוא שמע שלואיס מגיע, ולא מחכה לו כאילו הוא רוצה לעשות איזה menage-a-trois ביזארי. הסיכום שלי, נוסח שו: שרי סתומה תרי מפגרת לואיס מתבזבז לאנטואן יש קטן סם בלי חולצה אייבי עם הלשון בחוץ איב מכוערת כרגיל סימון זוועה צ'אד מת וויט מעצבנת ג'ולי הורס פילאר שוב לא היתה

t o o l

New member
שמתם לב

אפילו כשהוא עשה את הדברים האלה לשרידן הוא עדיין קרא לזה מדמואזל.... חחח איזה מנומס.

backstreet girl

New member
אני מתעעעעעבבבבבבבתתתתת אותו.....

איך הוא יכול לעשות את זה לשרי...... כל הכבוד ללואיס שהרביץ לו....

backstreet girl

New member
אני מתעעעעעבבבבבבבתתתתת אותו.....

איך הוא יכול לעשות את זה לשרי...... כל הכבוד ללואיס שהרביץ לו....

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo163.gif אנטואן אדיוט!

אלוהיםםם!!! היו לו בערך מאההה הזדמנויות להרוג אותהה!! מה כל כך קשה!??! ועד שסוף סוף הוא תופס אותה.. הוא מחליט להפוך לפושע החרמני הזה שכל כך ברור שבגלל זה תוכניותיו יכשלו! הרוצחים בסדרות האלו כל כך מטומטמים......................!!!!!!!!!!!!! :)

darklighter

New member
מסכימה עם הכל חוץ מ...

שלקיי אין חיים- היא אחת הדמויות ההכי מעניינות שאית'ן הומו- הוא לא הומו הוא נמשך לתרזה אבל מנסה להיות נאמן מה שכן הוא קצת אידיוט איך הוא לא שם לב שהיא דלוקה עליו עד עכשיו????? שרידן ולואיס הורגים אותי מצחוק כל פעם מחדש אבל שיחדשו כבר למה שהיא לא תציל את לואיס פעם??? קצת פמיניזם!!!!!! וויטני וצ'אד מחקים את שואיס....

למעלה