נכס בעל תודעה עצמאית

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
נכס בעל תודעה עצמאית

ראיתי כרגע את הסרט איש המאתיים (רובו) המדבר על רובוט שרוצה להיות בנאדם אבל אנשים מתיחסים אליו בתור רובוט (די מזכיר את AI) בכל מקרה חשבתי על זה והרי נגיד המכונות של מטריקס שיצרו אותם בני האדם הם התנגדו להישלט ע"י בני אדם בעוד שבאיש המאתיים הוא רצה להיות רק בנאדם או בעצם בהתחלה רק לשרת בני אדם. זה מזכיר לי מחשבות שפעם היו לי בתקופה החשכה שילדים של הורים נעשו באופן ברור מאליו (כלורמ שאף אחד לא מתפלא שלמישהו יש ילד) אבל בעצם הילד אחרי שהוא נוצר הוא יצור עצמאי MUCH LIKE THE ROBOT ובעצם, הוא לא בשליטת ההורה. ההורה (בני האדם) לקח סיכון כשהוא יצר את הילד (המכונה/אינטלגנציה מלאכותית) ובעצם הילד זכאי לחירות שלו וזה אפילו סיפור מאוד ישן .... פרנקנסטיין קיים כבר הרבה מאד זמן, ורק עכשיו מתעוררות המחשבות? --- לנושא אחר - היה עכשיו באותו זמן MIB וויל סמית ירה בחייזר באמצע הרחוב וטומי לי ג´ונס אמר לו שאסור לו להשתמש בנשק בפרהסיה ויל השיב שאין להם זמן עכשיו לחשוב על זה כי החיים העל פני הארץ בסכנה טומי השיב שהעולם תמיד בסכנה זו או אחרת והדרך היחידה להציל את החיים ON THIS MISERABLE LITTLE PLANER היא שהאנשים לא ידעו מחזק את גישתי לגבי ה"איגנורנס" (ויכוח שלי עם טל בן-שחר)

RedStorm

New member
נאי לא מבים למה...

למה חושבים שעדיף להסתיר מהציבור דברים מסויימים מחשש לגרימת פאניקה? נחתו חייזרים ? נוו אז הממשלה תסתיר את זה מאיתנו כדי לא לגרום לפאניקה...ככה שהחיים בכדור הארץ ישארו "שקטים ושלווים " אסור לוותר על השיגרה !!! איזה שיעמום.. מי ביקש מהם שידאגו לשקט הנפשי שלי???

למעלה