נכשלתי במבחן במתמטיקה...

Black Cat15

New member
נכשלתי במבחן במתמטיקה... ../images/Emo7.gif

ואני כבר מבקשת לא להגיב בהודעות כמו: "יפה!! פעם ראשונה!!" כי זה ממש מבאס אותי... קשה לי להאמין שקיבלתי 54 ועוד במתמטיקה!! לאן התדרדרתי? אמרו לי שבתיכון יהיה לי יותר קשה אבל לא תיארתי לעצמי שכל כך... אבל תודה לאל יש מבחן חוזר ואני בטוח אעשה אותו. לכל הנהנים לרדת / לעקוץ - לא לחסוך ממני את הערותיכם.

Black Cat15

New member
התכוונתי "נא לחסוך ממני את הערותיכם

ולא: "לא לחסוך ממני את הערותיכם"

!!!M@mi

New member
תיכון זה קשה חבל"Z !!!

יש לי כבר 5 נכשלים מ-0 ועד 30 ואני עוד נחשבת לתלמידה טובה!!! יש פול מבחנים ועבודות! הם מה זה לא מתחשבים!!

lala182

New member
גם לי זה היה ככה אבל השתפרתי..

תיכון תמיד קשה בהתחלה כי הכל שונה... אבל תחכו שתגיעו ליב´ ותתפללו לחזור להתחלה... לי אישית כבר נמאס מכל הלימודים בכלל כי זה די לחוץ ואני מאלו שרגילים לא לעשות כלום ולקבל ציונים גבוהים ועכשיו לצערי אני צריכה לפעמים ללמוד... מה לעשות שהמורים לרוב לא מתחשבים.... העיקר שתוך כמה חודשים הכל נגמר תודה לאל!!!!! אני אישית בהתחלה ישבתי על 40 ב5 יחידות ומהר מאוד הבנתי שזה לא אני ירדתי ל4 וגם שלא התחשק לי לפני המבחנים קצת למדתי ועכשיו אני על 98 אז קודם כל תחרשי לבד או עם מורה פרטית ואם את רואה שאת לא מסתדרת עם החומר תרדי לפחות יחידות כי 100 ב3 זה בדיוק כמו 60 ב5....

*STARSHINE

New member
שנה שעברה קיבלתי 16.. ../images/Emo9.gif

אבל לקחתי את עצמי בידיים, וזה בדיוק גם מה שאת תעשי. אין טעם לבכות- רק לנסות להשתפר. יהיה טוב
.. שחר.

Me¥tal

New member
ככה זה אצל כולם במבחן הראשון בתיכון

לפחות אצלינו - חצי שכבה נכשלה. ואנשים מכיתות גבוהות יותר אמרו שזה כל שנה ככה - במבחן הראשון..

No Doubt

New member
שמעי...

אם את מרגישה רע בקשר לזה שקיבלת נכשל סימן שזה מפריע לך ושפעם הבאה תצליחי יותר בהצלחה!!!

למעלה