נכשלתי טסט חמישי

maya 25

New member
נכשלתי טסט חמישי

רשמית אני מיואשת ואין לי חשק להמשיך,אני באמת חושבת שיש קומבינות של הטסטרים
שפשוט רואים על הטופס כשלון אחרי כשלון ואף אחד לא מוכן להיות זה שיעביר,היום היה טסטר שבמקרה היה זה שהכשיל אותי
בטסט הראשון,פשוט נגע לי בהגה כי טען שאני נכנסת במדרכה בפנייה שבכלל נסעתי לאט ולא הייתי נכנסת גם אם הוא לא היה נוגע לי בהגה,
כאילו מה נראה להם שהם מכשילים על טעות אחת ראבק אני נוהגת מעולה ונשבר לי כבר מכל הטסטרים האלה שמוציאים לי את המיץ!
מה עושים? מחליפים מורה? מוותרים? לא יודעת כבר זה כמו עול שלא נגמר...

guya72

New member
כשלון

דבר ראשון - תתחילי לקחת אחריות לטעויות שלך.
עם כל הכבוד - לטסטר יש "קצת" יותר נסיון ממך בנהיגה, ובהערכת התנועה.
אם הטסטר טען שאת נכנסת במדרכה - אל תכנסי למגננה אוטומטית, אלא חפשי כיצד לתקן את הטעות שלך.
כל עוד את נמצאת במגננה ובמחשבה שאת נהגת מעולה - צפי לעוד כשלונות, מאחר ובמקום לתקן וללמוד מהטעויות שלך - את רק חוזרת עליהם ומנציחה אותם.

את צודקת בכך שיש קומבינות של הטסטרים - מי שלא נוהג מספיק טוב - נכשל. ולא חשוב עד כמה הוא נהג "מעולה".

ravidmos1

New member
לא להתייאש!

קודם כל מבלי להכיר אותך אבל כן מהכרות טובה על הבוחנים אף בוחן לא עולה לטסט במטרה להכשיל תלמיד .
כנראה שכן היית קרובה למדרכה בזמן הפנייה אם הבוחן בחר לגעת לך בהגה .
אני מציע לך לקחת שעורים ולהתמקד בבעיות שהיו לך בטסטים כמו כן אני לא חושב שיש צורך להחליף מורה אם את מרוצה מהלימוד שלו והאנטרקציה בינכם טובה .
למורה אין את היכולת לשלוט על תלמיד בזמן מבחן, חובת ההוכחה במבחן היא על התלמיד.
ואני מציע לך לא לוותר כי את הרישיון את צריכה לכל החיים כבר השקעת זמן ולא מעט כסף חבל לזרוק הכל לפח ! את תעברי את הטסט .

שיהיה בהצלחה !!!

רביד - מורה לנהיגה בראשון לציון והסביבה 054-6269924.

ענתוש 45

New member
לא להתייאש

אני לומדת נהיגה די הרבה זמן ועם 7 כשלונות ןכל פעם מרימה את עצמי שוב וממשיכה עושה הפסקה קצרה לרגיעה וממשיכה מה לעשות אני לא מוכנה לוותר
את צעירה אני יותר מבוגרת ממך ולא מוותרת כי זו מטרתי לעבור את הטסט ושיהיה לי הנייר הזה ביד
מקווה שהפעם זו באמת תהיה פעם אחרונה ויהיה לי רשיון ביד

למעלה