נכשלתי טסט רביעי על Bוותק של שנתיים על אופנוע
היי מה נשמע?
אז שעוד התחלתי להוציא רשיון לאופנוע חשבתי זה יהיה צ'יק צ'ק בסבבה
בסוף זה נגמר בטסט שלישי שני מורי נהיגה כשבסוף חזרתי לראשון שכך בסתלבט הוציא ממני 300 שקל כאילו בשביל לשחד תבוחן
בקיצור חרא
אחרי שנה התחלתי לעשות לאוטו זאת אומרת לפני שנה בדיוק מהיום
טסט ראשון נכשל סבבה מי עובר טסט ראשון
שני גם אוטו הדבר
שלישי כבר בא עם צפיות נכשל
היה לו אוטו עם 300 אלף קילומטר עם ידית הילוכים תקוע שבקושי זזה ולפעמים אפילו נתקעת מרוב שהיא ישנה.כל פעם הייתי מקבל שיעור איך להתנהג בעדינות עם ידית הגיר.
בקיצור מירר לי את החיים שנה עד שבשעה טובה לקחתי תתטופס ולקחתי מורה אחר.
טיפוס נחמד אוטו סבבה הכל נראה בסדר רק לא עברתי עוד פעם.טסט רביעי.
הטעויות:פעם אחת לא עצרתי או האטתי בכניסה לצומת
טעות שניה:לא נסעתי בנתיב ימני בכביש בין עירוני של 70 קמ''ש (שלוש נתיבים או ארבע אני נסעתי באמצע כי פניתי לאמצע)
אז בחיית אני שואל כמה אפשר למרר לאדם שחורש את הארץ על האופנוע שלו כבר שנתיים את החיים?
הם כבר רואים את הטופס עם כל הנכשלים ישר מצטייר עבריין תנועה סדרתי בחיית אני לא יודע כבר מה לעשות
לעשות עוד טסט מושלם מושלם ואז אם אני לא עובר לא יודע לשים מצלמות? לפנות לכולבוטק? לשים פתק בכותל שיתנו לי רשיון שישכב חצי שנה כי גם כך אין מי שילווה אותי?
מה עם רשיון בחו''ל מישהו מכיר שמע או יודע?
עם כל הכסף שהוצאתי על הפרזיטים האלה יכולתי לטוס לחו''ל לעשן באנגים ולחזור עם רשיון.
יאלה תנו לי תגובות עם איזה סמיילי של לב או משו
היי מה נשמע?
אז שעוד התחלתי להוציא רשיון לאופנוע חשבתי זה יהיה צ'יק צ'ק בסבבה
בסוף זה נגמר בטסט שלישי שני מורי נהיגה כשבסוף חזרתי לראשון שכך בסתלבט הוציא ממני 300 שקל כאילו בשביל לשחד תבוחן
בקיצור חרא
אחרי שנה התחלתי לעשות לאוטו זאת אומרת לפני שנה בדיוק מהיום
טסט ראשון נכשל סבבה מי עובר טסט ראשון
שני גם אוטו הדבר
שלישי כבר בא עם צפיות נכשל
היה לו אוטו עם 300 אלף קילומטר עם ידית הילוכים תקוע שבקושי זזה ולפעמים אפילו נתקעת מרוב שהיא ישנה.כל פעם הייתי מקבל שיעור איך להתנהג בעדינות עם ידית הגיר.
בקיצור מירר לי את החיים שנה עד שבשעה טובה לקחתי תתטופס ולקחתי מורה אחר.
טיפוס נחמד אוטו סבבה הכל נראה בסדר רק לא עברתי עוד פעם.טסט רביעי.
הטעויות:פעם אחת לא עצרתי או האטתי בכניסה לצומת
טעות שניה:לא נסעתי בנתיב ימני בכביש בין עירוני של 70 קמ''ש (שלוש נתיבים או ארבע אני נסעתי באמצע כי פניתי לאמצע)
אז בחיית אני שואל כמה אפשר למרר לאדם שחורש את הארץ על האופנוע שלו כבר שנתיים את החיים?
הם כבר רואים את הטופס עם כל הנכשלים ישר מצטייר עבריין תנועה סדרתי בחיית אני לא יודע כבר מה לעשות
לעשות עוד טסט מושלם מושלם ואז אם אני לא עובר לא יודע לשים מצלמות? לפנות לכולבוטק? לשים פתק בכותל שיתנו לי רשיון שישכב חצי שנה כי גם כך אין מי שילווה אותי?
מה עם רשיון בחו''ל מישהו מכיר שמע או יודע?
עם כל הכסף שהוצאתי על הפרזיטים האלה יכולתי לטוס לחו''ל לעשן באנגים ולחזור עם רשיון.
יאלה תנו לי תגובות עם איזה סמיילי של לב או משו