נכתב בבסיס צבאי, לפני שהגיבוש נגמר.

סער18

New member
נכתב בבסיס צבאי, לפני שהגיבוש נגמר.

לרגע אחד הייתי אפס, ומה יצא? שאני אפס. פרשתי "חתמתי וויתר" א נ י וויתרתי הגב, התירוץ שלי, היה כמו שהוא צריך להיות - בסדר. המוח, האמונה שלי, דפק אותי. מה אי אפשר לסמוך עליו?!?!?!?! לא יכול להיות!!!!!!! אז מה קרה שם? אני לא פורש שאני לא יחשוב על זה אני לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש לא פורש אניייייייי הכוח הפיזי של כל אחד שונה מהכוח של השני. הכוח הפיזי לא שיחק שם!!! המוח שיחק, המוח הוא הקובע. באתי לשם בגישה דפוקה. הגישה א ש מ ה. זה מה קרה שם. אמרתי שאני במלא לא יוכל, אני שם רק בגלל שאין לי מה להפסיד. אוי כמה שטעיתי א ו י! אם הייתי עובד על עצמי קצת, מתכונן, מדבר קצת יותר אלי, חושב, משכנע את עצמי...הייתי יכול הייתי יכול הייתי יכול הייתי יכול הייתי יכול הייתי יכול הייתי יכול . . . או ו ו ו ו ו ו ו ף טוב, הייתי יכול, עשיתי טעות, אני אלך לטייל, אני מצטער, אבל כל זה לא יתקן את מה שקרה. חשוב ההמשך, העתיד. אז מה אני לומד מכאן? מהמקום הענק והירוק זית הזה? ששהייייתיייי יייייכווווול! רק שזה לא מלמד כלום. אממ...משהו אחר...OK, אז הכל במוח! זה מה למדתי? לא ידעתי את זה כבר מקודם? פשוט שחכתי, ועכשיו נזכרתי. היתכן?! תוך 3 חודשים אני ילבש עוד פעם מדים, רק שבעם הזו לא תיהיה לי את האופציה לפרוש לפרוש לפרוש. לא תיהיה ברירה. אני יהיה חייב. אני יודע שלאן שאני יגיע, אם זה יהיה נחל או גולני וואלי שירון אור תותחנים ומאיבי חיר מק ו...אני לא יודע מה... אני יודע שלאן שאני יגיע, אני יסתדר. לא משנה לאחר כמה זמן, כמה נפליות, אכזבות יהיו עליות, הצלחות. אני י ס ת ד ר. אני ימצא את הדרך להרגיש טוב, תיהיה חייבת להיות דרך כזו...ואני ימצא אותה אני ימצא אותה אני ימצא אותה אני ימצא אותה. בטוח. תרימו שקים השק שלך נפל?! מיד! רוצו! לא עמדתם בזמנים. אתם לא צוות! לא נוכל להתחיל את הגיבוש ככה. 20 שנית הייתם שם וכאן. עמדתם בזמנים? 15 שניות, זוז! מי מדד זמן? הייתם שם, הייתם כאן, הייתם שם והייתם כאן 30 שניות. זוזוווווווו הכל שטויות. שטויות! שהצליחו לעבוד עלי :( ומה אגיד? התירוץ של הגב, היה יכול להיות טוב. אבל אני לא מתרץ. אני אגיד פשוט....פ...ר..ש.תי... פ ר ש ת יייייי למה מילה אחת יכולה להכאיב כל כך?! למה?! על המוח אני יכול לעבוד.....אני י כ ו ל.....כן! - מפקד נחמד פתח בשיחה אישית איתי. והוציא אותי מהבסיס בטענה שלא כדי לי לראות את החברה הכלים שסיימו את הגיבוש חוזרים. הם בטח חזרו עם גוף חום מאדמה, חול ובוץ מזעה או מדם. גוף שכואב, כאב שלא מרגישים, ו ח י ו ך. רוצה גם.

איתך

בהרגשה יודעת ומבינה מה אתה מרגיש אני יכולה להגיד שזה יהיה יותר קל נכון יהיו קטעים קשים כמו כל מיני ציוני דרך אצלך ואצלם אבל עם הזמן זה לא יהיה כזה קשה

תמר ת ת

New member
אולי זה ייתן משהו...

המחזור שלי בתיכון, לפני הצבא, היה מורעל כולו בצורה מדהימה. הבחורים רבו ביניהם מי יותר מורעל, מי יהיה הכי קרבי, מה הכי שווה וכן הלאה. היו כאלה שחזרו מגיבושים ושמחו על כל כאב נוראי בגוף - הם הצליחו. היו כאלה שלא עמדו בלחץ, פרשו ודיברו מאוד דומה לך. הרגישו, דיברו, ממש כמוך. אז אני יכולה לספר לך שבהמשך הדרך, לא להאמין, דברים השתנו. חלק מהקרביים ביותר נפלו בהמשך המסלולים, חלק לא שמרו על עצמם מספיק ויצאו עם שברי הליכה, ריצה וכו´. חלק מאותם חבר´ה שהיו בדיכאון יצאו לקצונה בהמשך, אזרו כוחות והגיעו לדברים ממש יפים. אחד מהם עד היום הוא איש קבע במקום ותפקיד ש...למען האמת אף אחד מאיתנו לא יודע מהו כבר שנים. (אבל אנחנו עדיין אוהבים אותו
) סער, אתה בתחילת הדרך. אם המון ציפיות. לא רק ההורים, החבר´ה, אלא הכי חשוב, הציפיות שלך מעצמך. תזכור. כל נפילה היא לשם עליה. אתה תקום ותתחזק ויהיה בסדר. ותודה שהחזרת אותי לרגע לימים המגניבים שהיו לי בין י"ב לצבא. היה אחלה של זיכרונות.... תמר.

שום דבר

New member
רק שתדע....

סער,גם אני הייתי בגיבוש של סיירות בגולני וגם אני פרשתי..רק שתדע שזה לא מוריד ממך ואתה לא צריך לקחת את זה כל כך ללב..זה לא עושה את האחרים יותר חזקים או טובים ממך...אתה תשמח לדעת ואני אומר מנסיון שאם תגיע לחיל קרבי ותיהיה בגדודים אתה תהנה מכוון שהחומר האנושי הוא שונה ..אנשים יותר חמים יותר מתחשבים ולא כאלה שמנסים לדפוק אותך כדי שהמפקד יאהב אותם ולתרץ את זה כ" אמינות הדווח" (מושג שעוד תכיר)אני שרציתי סיירת בגולני הגעתי לגדודים ואין יותר טוב מיזה אתה עושה פעולות נימצא בשטח עם החבר´ה הכי מטורפים והכי מצחיקים...אני גאה לומר שאני הייתי חוזר לפל´ ולחברים בכל יום בכל מצב, רק תתנו!!!...תאמין לי שזה לא סוף העולם..אתה עוד תבין את זה..אז קח נשימה ארוכה ותגיד יאללה..עוברים הלאה..

שום דבר

New member
תאמין לי...

תאמין לי אחי....גם אני הייתי בדיכאון כי לא הצלחתי..חשבתי שאני לא טוב מספיק...אבל אחרי זמן מה בצבא הבנתי שאנחנו עושים את העבודה האמיתית ואנחנו לא נופלים מהם והחומר האנושי(שזה הכי חשוב)בהרבה יותר טוב...וזה כל כך משפיע...אל תדאג..אתה תהנה ותסתדר!!!!!

שום דבר

New member
תעשה לעצמך טובה.......

סער תעשה לעצמך טובה..תיכנס לאתר חבר´ה(ככה הוא ניקרא) תרשום פרטים מפוברקים ותיכנס לאת היחידות ולאחד הגדודים ותראה מה זה אנשים שנשארים יחד לכל החיים..נשארים או מחפשים את אלה שאבדו במהלך השנים..אני בטוח שתבין שהאנשים האלה הם האנשים שאיתם תרצה להיות...אני בקשר מעולה עם האנשים מהצבא ואלה חברים לכל החיים.....מקווה שהצלחתי לעודד ולשפר את מצב הרוח!!!!!!!!!!!!

למעלה