למה צעירים חוששים מפסיכולוגים..?
בפורום "הורים לילדים גאים" החל לכתוב נער בן 13, אני בן 13.5 כיתה ח. . . . . . . . . . . . . ויש לי בעיה (מין הסתם, אז למה באתי ) אני כאילו יודע שאני הומו ואני נמשך לגברים ומסתכל על תמונות של גברים ואומר לעצמי שזה לא נכון. ואני כאילו לא רוצה ליהיות הומו אבל זה לא בשליטתי.... מה עושים ?????[ועוד סימני שאלה..] שלחתי לו בתגובה ~~~~ היי אייל
ו Yuval Y ו 01:13 | 16/12 אני רואה שהשאלה ממש מטרידה אותך, לפי סימני השאלה... אתה יודע שאתה הומו, בעיקר מזה שאתה נמשך לגברים ומסתכל על תמונות של גברים. ועדיין אתה אומר שזה לא נכון, ולא רוצה להיות הומו... אפשר לשאול, למה..? אם אתה אוהב בנים, זה דבר טבעי, כמו לאהוב בנות... אתה לא רוצה להיות הומו... ומרגיש שזה לא בשליטתך... ממה אתה פוחד..? מי לדעתך ייפגע מזה שאתה אוהב בנים..? מי לדעתך שווה שתפגע בעצמך ולא תחייה לפי מה שאתה אוהב? אני לא אומר שאתה הומו, את זה קשה לדעת מכאן... זה גם מזכיר לי אותי, שידעתי שאני נמשך לבנים, ולקח לי זמן רב להבין שאני אוהב בנים, וראוי לאהבה... אם אתה רוצה, בשבת הבאה ייתארח כאן הפסיכולוג ארז ניסימוב ברוש. אתה יכול לשלוח לו שאלה אישית באימייל, או ליצור קשר.. ~~~~ הוא יצר איתי קשר באיסיקיו [בכלל, לאחרונה הרבה אנשים מדברים איתי באיקיסיו
], דיברנו, וגם בטלפון... הוא אמר שהוא היה בדיכאון לאחרונה, וניסה לפגוע בעצמו... הצעתי לו לדבר עם ידיד שלי שהוא בן 14 ומשהו, ונער ממש מקסים [FireDragon]. איל דיבר איתו, פיירדראגון שלח לו אחרכך הודעה בפורום... אמא גאה גם הגיבה, הזכירה את האירוח... ועל זה אייל הגיב אני אמות לפני שאני ישאל פסיכולווג.............................. ( הוצאתי 80 פסיכולוגיה...תקעו לנו את זה כדי שלא יהייה שעה חופשית... אני כבר ידבר עם עצמי .. היום אייל פנה אלי באיסיקיו, אמר שהוא רוצה לדבר איתי, רצוי בטלפון... היססתי, הוא רשם לי "יובל בבקשה אל תעזוב אותי גם..." דיברנו בטלפון, אייל סיפר שיש נער אחד בן 16 שהוא מכיר כמה ימים, והם דיברו, והנער מאוד חשוב לאייל, ואייל אמר לו שנמאס לו מהכל, והנער החליט לנתק איתו את הקשר... אייל ביקש ממני לרשום הודעה שהוא מצטער על מה שקרה, והוא מבטיח לא לרצות להתאבד... בנתיים ראיתי שהנער הנ"ל אופליין, ואייל גם שלח לו כל מיני הודעות... לא יודע... התייעצתי עם ידידים שלי, הם דואגים לו גם... בסופו של דבר אייל אמר לי בטלפון שהוא הולך לישון, וניתק. נחכה למחר..?
בפורום "הורים לילדים גאים" החל לכתוב נער בן 13, אני בן 13.5 כיתה ח. . . . . . . . . . . . . ויש לי בעיה (מין הסתם, אז למה באתי ) אני כאילו יודע שאני הומו ואני נמשך לגברים ומסתכל על תמונות של גברים ואומר לעצמי שזה לא נכון. ואני כאילו לא רוצה ליהיות הומו אבל זה לא בשליטתי.... מה עושים ?????[ועוד סימני שאלה..] שלחתי לו בתגובה ~~~~ היי אייל