נכתב כדי להקל...

חביתוש20

New member
נכתב כדי להקל...

אני רוצה שתדע שזה לא הוגן. זה לא הוגן שיש אנשים שמתאהבים במישהו שלעולם לא יהיה שלהם. וזה אפילו עוד יותר לא הוגן שהאהבה הנוראית הזו משאירה להם צלקת בלב, לכל החיים. זה ממש לא בסדר שהאנשים האלה צריכים לאהוב את אחד האנשים הקרובים אליהם, ולחוות יחד איתו את כל האהבות והאכזבות, לצפות בו כורך זרועות סביב כתפיה של מישהי, מישהי שהם היו מתים, פשוט מתים, להיות במקומה. והאנשים האומללים האלה מבלים לילות שלמים ביסורים, בבכי כל כך בלתי נשלט, שכבר אין לו שום מעצור. הם מנהלים את החיים היומיומיים שלהם עם אבן ענקית רובצת על הלב, מאפילה על הכל, גורמת לכל דבר קטן, העצוב והמשמח, לכל אדם יקר, להיראות חסר משמעות. יש לך מושג כמה זה נורא לאהוב מישהו שלא אוהב אותך בחזרה? מתי בפעם האחרונה ייחלת כל כך חזק למשהו, שהיית מוכן למכור את נשמתך עבורו ? כי באמת, ניסיתי לסגור עסקה אפילו עם השטן, שיקח את נשמתי - רק שיגרום לך להתאהב בי. וכמה שהאמנתי (ותאמין לי - האמנתי), עמוק בפנים ידעתי שזה לא יכול להיות. ואני מתבוננת בברי המזל האלה, שיש להם בן זוג שאוהב אותם, ואני אכולת קנאה. לא סתם אומרים שאהבה היא הדבר הכי חשוב בעולם הזה, היא יכולה להפוך אותך למאושר באדם, או לאומלל ביותר. היא הורסת בדיוק כמו שהיא בונה. עברתי תהליך ארוך של החלמה עד שהגעתי לנקודה שבה אני יכולה להגיד באמת ובכנות, שאני לא אוהבת אותך יותר. אבל זה לא הופך את הפרידה ממך לפחות כואבת. רק על דבר אחד תמיד אוכל להודות לך. בזכותך אני יודעת שלעולם יותר לא אתן לעצמי להתאהב במישהו שאדע מראש שלא יוכל להיות שלי.

yakul

New member
האמנם החלמת?

או שהתרופה יותר גרועה מהמחלה. לא תוכלי לאהוב מישהוא ובו זמנית לאחוז בו בכח, "שיהיה שלך". רצחת את נשמתך, כי לא יכלת לשאת עוד את הכאב. ועכשיו, אני מבטיח לך שלא תואהבי עוד לעולם, לא כמו שאהבת אותו... חשבת שיש כל כך הרבה ברי מזל סביבך? אז טעית... מאטים הם אלה שבאמת זכו לאהבה הדדית אמיתית, ורוב האנשים המאוהבים שאת רואה סביבך הם בידיוק כמוך, רצחו את נשמתם בשביל ללכת בדרך הקלה והנוחה...

הרי את מכושפת לי...

ראית את הסרט ? סרט מצוין! תשמחי שלא מכרת את הנשמה שלך לשטן, כי ידוע שהוא לא אמין. עברת את התהליך הארוך של להפסיק לאהוב אותו, ועכשו את צריכה להתחיל תהליך חדש, של לאהוב את עצמך. ללב אין הגיון דפוק. הוא מתאהב במשהו מסוים לא בגלל האיש הנהדר שמולו, פשוט בגלל שהוא צריך לאהוב וצריך ושיאהבו אותו החזרה. והצורך הזה יכול להתמלא, באהבה עצמית. כשתלמדי לאהוב את עצמך, ואין סיבה שלא, העולם פתאום יחייך אלייך בחזרה. לכל סיר יש את המכסה שלו, אני בטוחה שתמצאי את שלך...

ה מוזה

New member
קול ההגיון הקר - וזעקת הלב והרגש

ההגיון הקר יאמר לך .. זה אש ילדה ..אל תשימי בה את האצבע ההגיון יאמר לך .. השביל הזה ילדה ..לא מוביל לשום מקום ההגיון הקר יאמר לך .. אל תתני את הלב שנית ..הוא ישבר לרסיסי רסיסים.. ההגיון הוא קר . הלב לוחש לך ..אני זקוק לחום לתשומת לב לאהבה והלחישה הזו עולה על כל קול של הגיון קר כי הלב לא חי ללא אהבה ,הוא פשוט פועם לו פעימה אחרי פעימה .. מחכה לאהבה שתגרום לו להחסיר איזו פעימה .. וכשהלב רוצה ..כל כך רוצה אהבה תפרוש כנף ותתיישב לך בחזרה בתוך הלב .. אז תודי לו ..על כך שמילא את ליבך אהבה .. אל תמכרי נשמתך לשטן ..תמכרי אותה לאהבה כי הגמול על העסקה עם אהבה הוא פי אלפי מונים מאשר בעסקה עם השטן ... קחי לך זמן לנשימה עמוקה .. ותצללי בחזרה לים האהבה והאמונה .. מכירה את הפתגם .."יש הרבה דגים בים "? אז יש ... ובים הזה מצוי גם "דג המשאלות שלך "

למעלה