נכתב לאיש אהוב...

נכתב לאיש אהוב...

שואפת לתוכי אותך, שואפת לתוכי אותנו, מכווצת את החולצה לגודל כף היד ושואפת... שואפת חזק, מלוא הריאות. מכניסה פנימה את האינטימיות הזוגית המופלאה הזו הכל-כך שלנו. היינו שם אחד, בהתמזגות מלאה. אחד למען השניה, לא למען עצמינו. היינו שם על מנת לענג אחד את השני, בהתמסרות טוטאלית לאחר. קולט את גודל החברות שקיימת? מצליח להבין את מה שיש ביננו? אמרת בועה, אמרת שקט. כמה צודק אתה! בועה קטנה, פיצפונית בתוך העולם הענק הזה... רק שלנו, אנחנו ביחד בראנו אותה, אתה ואני יצקנו לתוכה אותנו. וכמה קטנה בעולם, ככה ענקית, בעלת נוכחות, משמעותית כל-כך! אני אוהבת ת´בועה הזו, אני מרגישה בה הכי שווה, אני מרגישה בה הכי אני, אני מרגישה בה ללא מחסומים, גבולות, מסיכות עירומה לגמרי, חשופה, שקופה, ללא פחד, ללא דאגה. מרגישה שהיא הדבר הכי אמיתי והכי נכון שיש לנו. קולט את גודל המתנה???

ה מוזה

New member
מהי אהבה אם לא אי של שלווה ..

בועה רגועה בתוך ים החיים הגועש ושוצף קן חמים שבו ניתן להרגיש לב אוהב בועה שלווה בתוך רוחות סערה מקום בו יש רצון ותקווה בועות שעליהן יש לשמור מכל משמר כי אם יש בעולם מתנה מופלאה אין לי ספק שזו בועת האהבה .. ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ בתור אחת שאוהבת ים וגלים ....אני שמחה לקבל את פניך חוף מבטחים לפורום של המכתבים .. הקסומים והמרגשים . ברוכה הבאה (כפי שהובטח עם זיקוקים וכל הטררם )
מוכנה?
ברוכה הבאה

למעלה