נלחמת בשתי חזיתות
אנונימית(5.8.2020, 16:18)
לבת שלי בת ה9 יש קושי רגשי שאנחנו בתהליך אבחון שלו, שמתבטא אצלה במאבקים ארוכים ומתישים, בכי וצעקות במשך שעות ארוכות כשהיא לא מוצאת פתרון ולא מוכנה לקבל פתרונות חלופיים שמציעים לה. זה קורה כמה פעמים בשבוע ואנחנו מותשים, בעיקר בעלי, בעל עסק עצמאי מדשדש, שעובד מהבית וכל הזמן באינטרקציה איתה. אנחנו בתהליך אבחון שלה, אבל אני מרגישה שכל הזמן אני צריכה לפשר בינו לבינה ונמצאת במאבקים עם שניהם, והיא גם מפעילה אותי נגדו ואותנו אחד נגד השני, כי אנחנו לא מאוחדים. אני מרגישה שהוא מאוד נוקשה איתה, גם על שטויות (אל תאכלי צ'יפס בצהריים) ולא משחרר איפה שצריך.
9 השנים מאז שפוטר מעבודתו הוא לא מוצא את עצמו, עובר בין עבודות לתקופות קצרות והרבה בבית, ואף פתח עסק עצמאי אך גם הוא לא מביא אפילו לא משכורת מינימום. יוצא מכך שאני המפרנסת העיקרית בבית כבר תקופה, הרבה חיכוכים בינינו, הרבה כעסים ואכזבות וריחות מתמשך. בערב אחרי שהילדים ישנים, אין לי כמעט על מה לדבר איתו, רק על הילדים בעיקר, אמא שלו, קצת על העבודה שלי (הוא לא אוהב לדבר על עבודה או שאני אדבר על שלי למרות שזה קצת התרכך לאחרונה). יש לנו נושאי עניין שונים, ומול נושאים כמו אקטואליה בטחון ופוליטיקה שהוא מתעניין בהם אני רק מהנהנת. בקיצור, עייפה, רחוקה, ואין לי כוח למלחמות. הייתה תקופה שהיינו בטיפול זוגי, כשהיה משבר עמוק ביחסים שכמעט הפריד בינינו, עזר לתקופה ואז עשינו באמת את הילד השלישי, אבל שוב אין כוח. הוא שעות בחדר מסוגר, מדוכדך, לא מוכן לקבל טיפול לעצמו, כמעט כל עול הבית עלי. ואני בעיקר עייפה. ומותשת. מה עשים