נלי של היום או של פעם ??!?!?

נלי של היום או של פעם ??!?!?

כמו כולם בטוח שמתם לב לשינוי הגדול בין נלי של Whoah neLLy לבין נלי של 2007 עם האלבום LOOSE.. כשהכרנו את נלי היא היתה נלי שקטה יותר שנראית ומתנהגת כמו ילדה טובה מופנמת רחוקה מכל ה"סצינה" של האם טיוי. חסודה יותר עדינה ושברירית.. גם המוסיקה שלה היתה מאופיינת בפופ שהוא רך עדין המסרים בשירים היו גם באותו סיגנון.. לי היא תמיד הזכירה "ילדת פרחים" כזאת.. והנה נלי מודל 2007 היא נלי בועטת ,עם ביטחון עצמי מופגן יותר, אחת שנהנית מאור הזרקורים, נלי יותר "פייטרית". חשופה יותר, נועזת שאומרת מה שהיא חושבת.. וברור שזה מתבטא גם בקליפים ובשירים שלה- מוזיקה יותר מגוונת, לא מפחדת לעשות דואטים עם ראפרים ולהציג אותם באלבום ובקליפים.. נגיעות של מוזיקה שחורה בלוז אר אן בי ועוד.. אבל שיש לה גם בלדות מרגשות ושקטות כמו AGT ןIGH.. וכמובן נשארת נאמנה לספרדית. הקליפים יותר חושפניים, שיותר מזכירים את ה"מיינסטרים" של הזמרות פופ הבולטות. יותר דיווה. אז את איזה נלי אתם בעצם יותר מעיפים? החדשה או הישנה? הבתולית או החתולית? P: תגיבו ותגידו את דעתכם וגם תרשמו בראש ההודעה נלי של פעם או של עכשיו8 ותתנו 2 סיבות למה הנלי שבחרתם עדיפה.. זהו מקווה שתהנו :) Q--:]

tofil

New member
בטחח של היוםםם

תאמתת פעם בכלל לא אהבתי אותהה XD ואחרי המייק אובר שהיא עשתההה אהבתי אותה הרבה הרבה יותררר

אני אוהבת אותה בכללי

אני אוהבת את כל מה שהיא עושה ...
אני תמיד אוהב אותה , אפילו שהיא השתנתה

פייר

אהבתי את נלי של פעם, אפילו קניתי את האלבום הראשון שלה (וזה היה הדיסק המקורי הראשון שקניתי בגיל 15 חחח) אז היא עשתה מוזיקה יותר היפית כזו ומיוחדת שלא נאמר 'איכותית'..ועכשיו המוזיקה שלה היא מיינסטרים והיא לא מחדשת שום דבר..זה בדיוק כמו גוון סטפני שפעם עשתה רוק מגניב והיום היא שרה שירי פאקצות.. אבל למרות הכל יש לה קול מעולה ולוק מנצח עם שירים שאפשר לשמוע שוב ושוב

מיכאלה20

New member
כמו שהיא עכשיו

המראה שלה נורא ביגר אותה לאללה. בת כמה היא בכלל מי יודע/ת?

../images/Emo60.gifבהחלט יש משהו במה שאתה אומר../images/Emo45.gif

אני מסכימה.. עוד יותר לגבי גוון עם השירי פאקצות
וכייף לראות אותך כאן

furtadofanatic

New member
אמממממ

אני אהבתי את נלי עוד מ IM LIKE A BIRD ...ככה שבאמת מסובך להחליט אם של היום או של פעם לכל תקופה יש את הייתרונות ואת החסרונות שלה.. אני רק יכול להגיד שאני מעדיף שהיא תמשיך בכיוון הזה...

West Doll

New member
לדעתי נלי של היום.

מסיבה אחת בלבד. בשביל להצליח כיום צריך לבלוט מעל כולם ולהראות את עצמך ולהראות למה אתה מסוגל. מי שלא עושה רעש ועובד עם המפיקים הטובים ביותר ומשתף פעולה עם כל השמות הגדולים ולא יוצא כדי לקדם את עצמו פשוט לא מצליח. אז כיום כמה שיותר רעש אתה עושה ככה אתה מצליח
אז אם נלי היתה נשארת הילדה הטובה היא לא היתה לאותם תגובות הערצה כמו שיש לה כיום.
וחוץ מזה אם תשימו לב כל מי שהתחיל בתור דוגמא טובה הפך מהר מאוד להפך הגמור כי תכלס זה מה שמוכר

מסכים עם כל מילה!

אבל חבל קצת כי היה בה משהו תמים ומיוחדדד אבל ככה זה התעשייה הזאת הורסת את כולם בסוף :( אבל מצד שני עם ההצלחה של LOOSE אי אפשר לריב. ויש לה שירים שכמעט כולם עכשיו אוהבים.. אז אני אומר- בכיף Q--:]

Britney Style

New member
למה אתה חושב שהתעשייה הרסה אותה?../images/Emo12.gif

בגלל שהיא שרה ראפ-R&B ? אני לא מבין מה רע שאמן מגוון את המוזיקה שלו או בצורה יותר מתוחכמת "ממציא את עצמו מחדש"... אתם מתנהגים כאילו היא מכרה את המוזיקה שלה בשביל ההצלחה, וכאילו LOOSE הוא אלבום רדוד שמכיל רק להיטים וזה ממש לא נכון!

../images/Emo180.gif===> :] P:

זה רק משפט כזה של ביטוי..לא באמת התכוונתי שהתעשייה הרסה אותה מבחינת המוזיקה. כי דווקא את האלבום LOOSE אני הכי אוהב ברור.. יש בו את הלהיטים הכי הכי יפים./// התכוונתי שבקטע של האישיות היא פחות צנועה וילדה טובה ויותר נאסטי גירל זה הכוונה Q--:] אין על מוסיקה עם נגיעות שחורות כמו PROMISCUOUS האהבה שלי

אוקיי...

נלי של פעם היתה נלי מקסימה, עם מוזיקת פופ מתקתקת שגרמו להרבה אנשים להתאהב. עם הזמן, נלי נעלמה ו... כיום, בשביל להצליח ולהכנס חזק למצעדים המוזיקה הישנה של נלי לא מתאימה לסוג מוזיקה שהולכת היום. ולכן, בעזרת המפיק טימבלנד נלי נכנסה חזק לצמרת עם מוזיקה מנייסטרית. אישית? אהבתי את הקאמבק, אבל תמיד אתגעגע למוזיקה הישנה של נלי... "לתמימות ולילדות". הקאמבק שלה מעט מזכיר את בריטני בימים של פעם, ובריטני של היום, די שונה.

למעלה