נמאסססססס לי

lizard

New member
נמאסססססס לי

מחלונות. הבנתי שמנדרייק עובד טוב עם עברית נכון ? KDE תומכים כבר בעברית מלאה ויש את כל חבילות האופיס למיניהן. השאלה היחידה היא...... מישהו בדק במקרה אם הצ´ט של תפוז מתפקד טוב ??? אפשר בבקשה לבדוק את זה ? מאוד חשוב (לי..חחח) תודה מיכה

mavor

New member
לא עובדים

לא קונקי לא גלון ולא מוזילה נדב

voguemaster

New member
רגע, זה לא תלוי ב-JAVA ??

תקן אותי אם אני טועה אבל הדברים האלו עובדים ב-JAVA (הצ´אטים), לכן אין שום סיבה שעם ה-JVM הנכון לא תהיה תמיכה... (כלומר ה-PLUGIN של SUN) אלי

lizard

New member
זה מה שחשבתי

אבל אם נדב אומר לא אז לא. אני סומך עליו. מיכה

mavor

New member
זה תלוי

אבל כול מה שתלוי מתיבש ונופל ניסיתי אם ה JAVA של SUN IBM ונאטסקיפ בקונקי מוזילה וגלון לא עובד כרגע נדב

beitar

New member
הבעיה לדעתי היא שה JVM של MS

הוא מעט שונה מה JVM המקורי. במילים אחרות, MS שישבה את התוכנית של סאן ליצור מערכת קרוס פלטפורם אמיתית. סאן ניסתה להביא לקרוס פלטפרום אמיתי , על ידי כך שכל תוכנית הכתובה בג´אווה אמורה לרוץ על כל מחשב שמריץ JVM, כלומר Java Virtual Machine. הפואנטה היא שבמקום שהקבצים שיוצאים מהקומפיילר יותאמו למערכת הפעלה ישירות, הם עובדים מול ה JVM ותפקיד ה JVM היא לתרגם אותם כך שמערכת ההפעלה תדע לעבוד איתם. זה מביא למצב שתוכנית שנכתבה על חלונות למשל, יכולה להיות מורצת גם בלינוקס או בכל מערכת אחרת ללא קימפול מחדש, בתנאי ששני המכונות מריצות JVM. הבעיה היא שמייקרוסופט יצרה JVM משלה, שהוא קצת שונה בתפקודיות, וכל צ´אט שנכתב עבורו, לא יעבוד במכונה שמריצה את ה JVM המקורי.... תקנו אותי אם אני טועה בפרטים.

mavor

New member
אין תקון

רק עוד פרטים לפני שבועיים גם ל SUN נימאס ממקרוסופט והם הגישו תביעה נגדם על כול המיסחקים שהם עוסים מסתבר שמיקרוסופט יודעת לשמור על זכיות היוצרים שלה ולרדוף את כל מי שמפר אותם עבל אין לה את אותה העדיבות כלפי אחרים והם הפרו את הזכיות יוצרים של SUN ואת הרשיון שקיבלו (לפי הכתב תביעה הם בצעו למלה מ 1000 הפרות) הסיפור הזה עוד ימשך די הרבה זמן בבית מישפת נדב

matam haifa

New member
ערפאת מרוצה ממיקרו$ופט. ../images/Emo151.gif

הוא קונה הכל חוקי - פשוט מדפיס כסף ומשלם. תמיכה טכנית - און-ליין בעזרת ה-CNN לינוקס לא מעניין אותו - תמיכה בערבית לא ברורה . . .

למעלה