נמאססס ליייי

נמאססס ליייי

היי אני דביר אני משרת כבר שנתיים ו11 חודשים ויש לי דפוק עד פבואר, יש לי בעיה קשה של התמכרות לאכוהול כבר 4 שנים, נכון להיום אני נפקד כי המפקדים שלי שיוודו לחיים קצרים ניסו להפוך אותי לשומר ואני לא מוכן להחזיק נשק, הקבן לא מוכן לדבר איתי כי אני נפקד ואני לא מצליח לראות איך אני יוצא מזה בלי להיות בכלא ובלי לחזור ליחידה, אני ממש שוקל להעלים את עצמי מהעולם, אם יש למישהו איזה רעיון אשמח לשמוע

kdani

New member
לטפל בבעיות שלך

תחזור מהנפקדות, תקבל בטח ריתוק (תנסה לדבר איתם לפני שאתה חוזר, כולם יעדיפו לגמור את הפרשה כמה שיותר מהר) , תלך לטיפול אצל קב"ן, או אפילו במסגרת אזרחית, ותזכור שיש לך כולה עוד פחות מחמישה חודשים. אם היית פונה לפני הנפקדות הייתי ממליץ לך להגיש בקשה לביטול תב"ן (דפוק) אבל מאחר ואתה נפקד, אני לא חושב שיאשרו לך את זה עכשיו. בכל מקרה - תנסה להמנע מדפוק נוסף, ותגמור את השרות כמו שצריך. היות ואתה משרת בצבא, מן הסתם מצפים ממך להחזיק נשק. המינימום שאתה יכול לעשות - לא לשתות בזמן ולפני השמירה, ואחרי השמירה, לדאוג לנעול את הנשק איפה שהוא. את הבעיה של האלכוהול כדאי לך לפתור עכשיו, כי שכתצא מהצבא, מי ימנע ממך לשתות מהבוקר עד שתגמור את עצמך ?

למעלה