נמאסתם!

נמאסתם!

אתם ביכלל לא יודעים מה קורה בחיים של אחרים! אתם שומעים רק צד אחד! אולי אם תהיו קצת יותר חכמים תבינו שלא רק הצד שכותב פה הוא הצד הנפגע! אולי תבינו שלא רק אתם הם החלשים והמסכנים שמרגישים מאויימים! זה פשוט טימטום מה שקורה פה וכל פעם אני קוראת הודעות כאן אני מתרגזת כל פעם מחדש איך אנשים בוגרים עם ילדים יכולים לדבר ככה על הילדים שלהם ולא משנה אם הם חורגים או אמיתיים או וואט אבר! אולי תנסו להבין שאנשים מתנהגים פה בטיפשות ובחוסר אנושיות כלפי האנשים הקרובים אליהם! גם כן!

rolan

New member
בוקר טוב

מורשונית, ברוכה הבאה למה להתפרץ לדלת פתוחה? בואי שבי איתנו, נשוחח ונבדוק יחד מה גורם לך לכעס הנורא הזה? ברור לנו (אני עונה בשם כולם, למרות שאף אחד לא הסמיך אותי לכך...), שיש הרבה צדדים שנפגעים במשפחות מורכבות, אין ספק בכלל. אנחנו, בפורום משפחות מורכבות, עוסקים בבעיות, בכאב ובפגיעה של הורים במשפחות הללו. יש כאן פרומים שכנים, שעוסקים בשאר המגזרים - ילדים להורים גרושים וכד'. את מוזמנת לבחור במתאים לך ביותר וללבן יחד עם חבריו את הכעסים, התיסכולים ואף השמחות... יום נעים

אני מחזקת את דבריך רולן

ומזמינה את הגברת להשתתף באופן מלא ולא רק להעליב ולהעביר ביקורת,כאשר מדברים על שני צדדים של המטבע אולי כדאי ליישם מיד. יום טוב

oehhe

New member
למורנושונית

בוקר\ ערב טוב מורנושונית (אחלה ניק) זה לא שאיננו יודעים מה קורה בחיים של אחרים, אנחנו מנחשים פחות או יותר. בכלל הלא אנחנו הם האחרים בשביל אותם האחרים שאת מזכירה. מה אני רוצה לומר, שכל אחד יודע לשוחח על צרותיו הוא ולהתייעץ עם שותפים לבעיות משותפות, על בעיותיו הוא. אין בכך כל פסילה של האחר. הנה את בעצמך, כועסת עלינו, נעלבת מאיתנו, אפילו קצת משמיצה אותנו. מורנושית, הן אנחנו האחרים בשבילך, איך את יודעת מה אנחנו מרגישים? אני יודע פחות או יותר מה קורה אצל הלשעברית שלי, אך זה פחות מעניין אותי ממה שקורה אצלי. קשה לי גם להבין ממה את מסיקה שכותבי הפורום כאן (אני בטוח שלא כולם) מתנהגים בחוסר אנושיות אל הקרובים אליהם. בקיצור, אני חושב שהמילה טמטום היא קצת לא במקומה, ואני מקבל מראש את התנצלותך על השימוש בה. נכון מורנושונית, רחוקים הנוכחים כאן מלהיות אנשים אידיאלים (אני לפחות מאוד רחוק) אבל יש לנו מה לומר, ונשמח לקיים דיונים מעמיקים גם אתך על הנושא של יחסים במשפחות מורכבות. ברוכה הבאה בצל קורתנו הדלה מורנושונית oehhe

*יערית

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif

בוודאי שזה מרגיז לקרוא רק צד אחד.... את מציעה להביא את כל הצדדים לכן ולהתעמת? חשבתי שאת זה עשינו בגרושים...עכשיו מצאנו במה להוציא כל מה שעולה על רוחינו..מתאים לך לומר את הצד שמנגד...ברוכה הבאה
ואת מוזמנת {גם בלי עורך דין} כולנו בני אדם...ולכן אנחנו גם טועים מן הסתם...לא? בטח שגם את! אז ברוכה הבאה....וטיפ קטן....כשאת נכנסת אורחת לאנשים את נכנסת בשקט..מברכת את אנשי הבית ואולי לאט לאט מוצאת את עצמך מעורבת בשיחות....

עלמה 3

New member
וואווווווווווווווו איזה התפרצות....

ראשית , ברוכה הנכנסת
רגע רגע....... ששששששש בלי צעקות.... אצלנו מדברים ברוגע........ פתחת דלת.... וישר בצעקות.......זה לא עובד ככה. שנית - בואי... בואי .....תתקרבי... תסתכלי בעיניים.. בלי להשפיל מבט.. ממני תקבלי חיוך וחיבוק ואוזן קשבת , ליטוף, ואפילו אפשר נשיקה
ועכשיו..... אני מבינה שאת סוחבת משקל כבד... מטען שאולי יוצר אצלך תיסכול וכעסים עד כדי לקרוא לי טיפשה...... חביבתי..... לדעתי אני חושבת שאת צריכה לקחת צעד אחורה, לעשות כינסה מחודשת, בלי טיפשים ומיני כאלה.... ואני מבטיחה שתתקבלי... בסבר פנים יפות....הסבירי .. נמקי.. פרטי... גם אם את נערה.. עלמה.. נערה מתבגרת...אשה בגיל העמידה ואולי הוא
מבטיחה שתקבלי את מלוא התמיכה.... וטיפ קטן " אל תחפשי אשמים... " זה בטח לא אנחנו.... ושאלה קטנה ? מי אלה האחרים? לדעתך ?
ואפילו שאת כועסת, הנה עוד
שואלת השאלות- עלמה 123

rolan

New member
חופש הביטוי

לכל אחד גם מי שלא חבר קבוע על אחת כמה וכמה חברים קבועים אותם אנו מכירים קצת יותר... יש את החופש המלא לספר כאן מה שעולה על רוחו יש לפעמים שאנחנו (חברים של...) מרגישים כאילו מישהו מכאן זקוק לסיוע, לעצה או סתם לשפוך את ליבו... אסור לנו החברים ללחוץ, לבקש הסברים, כל אחד והקצב שלו, כל אחד ומידת החשיפה לה הוא מסכים, איתה הוא מסוגל לחיות... יש כאן חופש ביטוי מלא לכל אחד ואחת לא נסתום פיות, בתנאי כמובן שלא תהיה פגיעה אישית... סתם מהירהורי ליבי, שוב, לא בגלל שמישהו הסמיך אותי...

עמוקים בש"ח...

אני לא יתחיל לכתוב כאן מה אני יודעת... אבל רק תדעו שיש פה מישהי שלא מספרת הכל... היא לא מספרת מה היא עושה אלא מה עושים לה וגם זאת לא האמת... תמשיכו בחיים הנהדרים שלכם ותמשיכו להרגיש הכי מסכנים ומושפלים ומפוחדים... תמשיכו לראות רק ישר ולא להפנות את הראש ורק לחשוב על עצמכם כי אתם מעולים בזה... יום טוב

מורנושונית

את פחדנית קטנה ואפילו חצופה,את בכלל לא אמיצה,עוטפת עצמך בניק ושמה אצבע מאשימה ..... אני מאד מבקשת או שתחשפי את התוכן או שתעברי בית. אין לך שום זכות להאשים וללכלך כאן אף אחד. פשוט חצופה.

חד או עין../images/Emo124.gif

לדעתי יש מקום להזהיר ,לחסום ,או להטיס את השרשור לחלל.... אני אישית מרגישה מאויימת,כאילו הופנתה אצבע מאשימה גם אלי.... אני מקווה שתחליטו להגיב בהקדם תודה

rolan

New member
לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

אסור למחוק את השרשור הזה למען יראו כולם ויראו

עלמה 3

New member
למה זה נראה נחמד........

אפילו משעשע........ לא.... זה לא יפה ולא יאה... מה שאת עושה???? ואם את לא רוצה להעליב או לפגוע , חשוב שתיגבי ותגידי את מה שיש אפילו במסרים אישיים... ועוד לא הבנתי, את לא צריכה להסתתר מאחרי הדלת, לזרוק רפש ולברוח... מאמל'ה - תתמודדי ואם יהי צורך נתמול ונעזור...... כן, אני חושבת רק על עצמי...... את יודעת למה ?? כן, בואי...... עוד...... עוד....... עוד קצת........ כי אני אוהבת אותי........ בשורות טובות מתוקה......... עלמה 123

rolan

New member
חבל ../images/Emo10.gif

ממש עצוב שיש כאן מישהי שלא מספרת הכל עוד יותר חבל שאת לא משתפת אותנו בכאבייך אבל את יודעת מה? אני כחברת הפורום אשמע אותה אעזור ואתמוך בה ככל יכולתי (אף שאיני יודעת מי זו...) וגם בך.... כאשר תשתפי אותנו יום נעים לך

ח ד

New member
אה, האלו! עד כאן.

ס ל י ח ה?! מה זאת ההתנפלות הזו? עם מי יש לנו חוסר הכבוד הזה? 1. קח/י שלושה צעדים אחורנית, 2. תזדהה/י, (אפילו לא ברור אם את/ה גבר או אישה, ילד/ה או בוגרת/ת), 3. רד/י כמה שלבים בסולם ההתנשאות ממנו מה שקורה פה נראה לך כ"טימטום, טיפשות וחוסר אנושיות" 4. תתחיל/י להסביר את עצמך

rolan

New member
וואו חד כסכין

חד כל הכבוד סוף סוף יש כאן מנהיגות

oehhe

New member
חזל"ש כולם להרגע

תנו לגברת\אדון\נער להתבטא. זה או מתחזה שמנסה לעשות פליימינג או אחד מאיתנו, או שבאמת זהו בנזוג לשעבר או חברה פגועה של מי מהמשתתפים. תנו לה להקיא את מה שיש לה. אחר כך תיקח כוסית דיאט וודקה ותירגע oehhe

אני חושבת אחרת

אני חושבת שלא כל אחד יכול לבוא ,להיכנס,להקיא ,להאשים וללכת מחר יכנס לכן אלום שם יגיד שיש ביננו אנס וילך... אני חושבת שאו שמדברים פתוח וברור ללא האשמות ,או שחוסמים. לדעתי יש לחסום את החצופה. ואגב הלואי והדברים שלי יפתחו לה את הפה....והיא תחליט שחשוב להוציא בצורה יפה את הדברים. אני נגד סובלנות עם חסרי נימוס.

למעלה