נמאסת עלינו

נמאסת עלינו

את אדם מגעיל, חסר חיים ואנוכי אישה רעה שחושבת רק על עצמה את המילה צביעות המציאו במיוחד עבורך לאף אחד אין מילה טובה להגיד עליך כל אחד בתורו חטף ממך את הסכין בגב מה לא תעשי כדי לספק את הצרכים שלך?! תבגדי, תשקרי, תסכסכי, תתחזי. המטרה מקדשת את האמצעים וזה בכלל לא משנה מה המחיר לא מעניין אותך שאת פוגעת הורסת מכאיבה העיקר לספק את הצרכים שלך.העיקר את! ואת עוד מתפלאה.. מה כולם רוצים ממך ?? הרי את מלאך הכי טובה הכי רגישה הכי מתחשבת ושוב תהפכי את עצמך לקורבן !! NO MORE אף אחד כבר לא אוכל את המשחקים האלו שלך אף אחד כבר לא מאמין לך. כולם כבר צוחקים ממך ועליך הפרצוף האמיתי שלך הולך ומתגלה! כבר לא מזמינים אותך לשום מקום, בקושי מדברים איתך עם כל העולם רבת וכל העולם סלח לך פעם אחרי פעם ולא עוד!! אין יותר סליחות. הבנו מי את עכשיו תבואי ותגידי "שמה על כולכם זין !!" תשימי זין!! אנחנו נשמח !! רק אל תבואי לבכות כמה את בודדה!! אל תיללי כמו איזו חתולה מיוחמת שאף אחד לא אוהב אותך ואת אומללה ושאין לך אף אחד. את הבאת את זה על עצמך!! גם החבר שלך כבר מבין מי את. גם הוא ראה את הפרצוף האמיתי שלך הוא איתך עדיין רק מרחמים! הרי אהבה כבר אין שם. את לא אוהבת אותו אלא רק מנצלת אותו, שוב, רק לצרכים שלך כי בלעדיו את כלום ! לא קיימת! הרי רק בזכותו ובגללו עדיין מדברים איתך בכלל והוא יודע את זה ולמרות הכל עדיין מרחם עליך. את אפילו לרחמים לא ראויה. מעולם לא ריחמת את על איש מעולם לא נתת משהו מעצמך מהלב אלא רק לקחת ולנצל, להעמיד פנים שאיכפת לך. אבל ברגע שהבנת שלא יצא לך מזה כלום נטשת! תפסיקי לנצל ולהעמיד פני תם. תפסיקי לילל ולאיים שתתאבדי (שבעים פעם בדקה). את כבר לא מעניינת אף אחד. ההצגה שלך נגמרה. מיצית את עצמך. עכשיו תניחי לנו! לכולנו! נ.ב. ובפעם הבאה שאת "מתאבדת" אל תתקשרי אלי

h o n e y b e e

New member
וואו! אני מכירה אותה!

זאת אומרת, מישהי כמוה! בחורה סכסכנית, נצללנית, שרק רוצה לעשות רע לכולם.. כל כך מזדהה איתך! אנשים כאלה לא ראויים לטוב ליבנו! פשוט תעזבי אותה, היא לא שווה אותך או כל אחת אחרת. שלך, ספיר

חמודה

New member
אם

אם לא היית אומרת שיש לה חבר הייתי בטוחה שזאת "חברה" שלי, תיאור מוצלח של הילדה הכי מגעילה בעולם, תככנית מניפולטיבית ואופי מזעזע, וכל פעם שהיא פוגעת והורסת היא הופכת את עצמה לנפגעת

לפעמים...

כשאני קוראת דברים כאלה, אני מרגישה שמדובר עליי אולי בעצם זה מגיע לי? אולי בעצם אני כזאת? כי מי בעצם עוד נשאר לי לשקר ולתרץ לו דברים? כולם רואים דרכי. תודה שגרמת לי לראות את ההתנהגות שלי מהצד למרות שאני לא חושבת שאני זו שמדובר עליה בקטע אבל תודה... המון. אני מבטיחה שהשינוי יגיע.

מורני !

New member
נצח!

איפה בדיוק את רואה את עצמך בכל זה? מאיזה צד בדיוק? אני יכולה להגיד עלייך המון מילים טובות! המון! לספר על מלא פעמים שעמדת לצידי והיית בשבילי האדם הכי מקשיב ותומך שיכולתי לקבל. זה מה שראית במכתב הזה? המלא גועל שנאה ומרירות? המלא צביעות? את עצמך ראית? תתעוררי ותביטי על עצמך. זה לא את, בשום דרך בשום עניים. לכל אדם יש את הנפילות שלו ואת הפחדים שלו, לכל אדם יש את הסיבות שלו - ולפעמים השקר זה הדבר הכי אמיתי שיש - את יודעת את זה בדיוק כמוני. וכמו שיש נפילות יש עליות! אל תשפטי את עצמך בזמן הנפילה, בזמן הכאב כי חברייך לא עושים זאת.. ואם יש לך חברים כמו שהבחורה הזו חברה לזו שאמורה לקבל את המכתב - עזבי, ותרי - את לא צריכה חברים כאלו. צאי מיזה. לכי תחבקי את החברה שלך.. תכתבתי לי מסר מלא בדיחות על בלונדות.. ואולי בא לך לבוא איתנו לטיול מחר? אני ודורי משתגעות פה.. אני אוהבת אותך. ואלו לא סתם מילים - אלא רגש טהור.
שבת שלום יקירתי.

../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

מצטערת שאני לא אומרת משהו חוץ מזה אני מבולבלת כרגע... אבל תודה רני...

תאמת גם אני

די יכולה לרות שם אותי אף פעם לא הלכתי ואמרתי לכל העולם ואישתו שאני הולכת "להתאבד" אבל כן לשקר אני משקרת וכן לרתצות שיהיו שם בשבילי ויעשו לי ויתנו לי כן את זה אני עושה וכן למרות שאני עושה כל המאמצים בעולם להסתיר את זה גם דרכי לפעמים מצליחים לראות... ולדעת שאני שקרנית.... מצד שני לא יודעת מה אם החברה אולי עכשיו סתם מדברת כדי לבקש עזרה כדי לרמוז לכם שמשהו לא בסדר? מה יקרה כשהיא באמת תעשה את זה? גם אז תגידי לה לא להתקשר אליך? בעצם... היא לא תוכל להתקשר כי היא לא תהיה פה יותר נכון? ואז תגידו שיט איזה טיפשיים היינו איך לא ראינו למה לא ראינו הרי זה היה כלכך ברור.... מה אז?

מורני !

New member
אוקי.

גם לי היו סרטים ם שקרים. אני חושבת שזה נובע מהפגיעה.. מהצורך להסתיר כל הזמן.. מהכורח הזה תמיד לשקר שכבר נחקק בי ונקבע בי עד שלא ידעתי בעצמי להפריד איפה האמת ואיפה השקר. אבל לראות את עצמך במה שהוא כתב? זה פשוט נורא. נורא לחשוב על עצמך ככה.. אולי כדאי שתתחילי לעשות בעצמך איזה שינוי תדמית. משהו להעלאת הביטחון העצמי, קצת לאהוב את עצמך. (אני חושבת שחשוב להסביר את זה לחברים שמסביבנו, אני זוכרת שכשעשיתי את זה היה לי מאוד קשה - להסביר שאני אוטומטית משקרת ושיבינו, ברגע שעשיתי את זה התחלתי לחשוב פעמיים וגם אם יצא לי שקר, אוטומטי, אז חשבתי פעמיים ואמרתי - לא רגע זו לא התשובה. וזה בסדר. כי אלו החברים שלך - האנשים היחידים בעולם שצריך לדפוק להם חשבון.) שבת שלום

מורני !

New member
אח איזה גועל.

איזה גועל העלת בי במכתב שלך. כמה פחדנות יש בך לכתוב כאן ולא להגיד לאותו אדם את זה בפנים. האמת שממש אין לי חשק להגיב לך אבל בגלל שקראתי את ההודעה של ילדת הנצח החלטתי להגיב, אני גם לא יודעת אם תגובות מסוג זה "מותרות כאן" ואם לא אז סליחה עם המנהלת והכותבים. אני רואה כאן אדם במצוקה נוראית, שסומך על החברים שלו, שהולך לאיבוד - ואת החברים שלו שצוחקים עליו, שנמצאים שם אבל מתעלמים מאותו המצוקה שהוא שולח להם, שמרחמים עליו (הדבר המאוס ביותר מבחינתי). ועוד ועוד. לא אפרט מה אני רואה במילים שלך. רק מה - אאחל לך שכשאת תהיי במצב הזה - החברים שלך שעכשיו מראים את צביעותם (מאחורי הגב? ולך יש את הזכות להרים את דגל הצביעות ולהפנות אצבע מאשימה אלייה?) - יתבגרו ויבינו את הטעות שלהם, את הגועל במעשייהם - כן כן גם את! אל תשכחי הגלגל מסבתובב אין לדעת מתי את תצטרכי את האנשים שסביבך. (אה וכן - מה ששנוא עלייך - אל תעשה לחברך!)

למורני !

את יודעת על מי המכתב מדבר? אולי ראית שם את עצמך ואולי לא, אבל לבוא ולהטיח כאלו מילים?? עוררת בי מחשבה נוספת והמכתב כן נשלח אל אותה אחת בשמי האמיתי ובלי מסכות. ולדברייך וכדי שתביני עד כמה את טועה הנה כל הפרטים (ללא המזהים כמובן) אותה אחת "החברה" עשתה דברים וניצלה טוב לב של אנשים לצרכים שלה. מעולם לא הושיטה יד מעולם לא עזרה גם כשפנו אליה בבקשה לעזרה. היא זו שפגעה ובכל פעם שמישהו העיז להגיד לה שהוא נפגע חטף קיטונות של רותחין ממנה כמה שהוא החרה והיא הצודקת. גם כשבגדה בחבר שלה. גם כשסחטה כספים ולא החזירה ועוד ... ומאחורי איומי ההתאבדות שלה אין כלום. האמיני לי - אני ישבתי אצל הפסיכולוג שלה לשיחה יחד איתה ועל פי בקשתה. לא אלאה אותך ואת חברי הפורום בעוד פרטים אבל קחי בחשבון שאם אנשים מגיעים לכזה מצב יש דברים בגו. אין עשן בלי אש ואת מין הסתם יודעת את זה. ספגנו ממנה המון ואנחנו עדיין סופגים. הלוואי שהמכתב הזה יעורר אצלה משהו. אם היא תבקש היא תקבל ממני אישית את כל מה שהיא צריכה כדי להפוך לאדם טוב יותר. אבל לצערי זה לא יקרה. היא , כמו שכתבתי במכתב, שמה זין. אז גם לנו מותר !! גם לי מותר לשים זין עליה!! אני לא שק האיגרוף שלה. תחשבי גם על זה תחשבי על זה.. שבת שלום לך ולכולם

מורני !

New member
האמת.. לא ממש מעניין אותי.

וסליחה על כך. לא מעניין אותי כי את (או את) קורא לעצמך חבר שלה - או לפחות היא קוראת לך חבר שלה, אחרי שכתבת כאלו דברים עלייה - פה.. עלוב. באמת. בתור אחד שהיא חושבתעליו כ"חבר" ומעדיף "לצחוק עלייה מאחורי הגב, ללעוג לה וכו".. לא מוצאת שום אהדה אלייך למרות כל הדברים שלכאורה אמורים להעביר אותי "לטובתך". "אם היא תבקש היא תקבל ממני אישית את כל מה שהיא צריכה כדי להפוך לאדם טוב יותר. " במקום לשנות אותה .. אולי תראה אותה כמו שהיא? אתה יודע - זה מה שחברים עושים. שבת שלום ואנא .. בחר את חברייך ועדכן את מי שסביבך אם אתה חבר שלא או לא - שיידע לחכות לסכין הזו בגב.

מורני יקרה

לא קראתי לעצמי חברה שלה. היא לא קראה לי חברה שלה היא אמרה את זה במילים מפורשות לכל מטבע שני צדדים יקירה ולא !! אין ברצוני לשנותה !! תקראי שוב! אם היא תבקש...אם היא תרצה... אני אהיה שם (שוב)!!! תקראי שוב לפני שאת ככה תוקפת ! זה מכוער שבת שלום לך

הדרומית

New member
אוי זה היה אכזרי.

כמה אומץ צריך בשביל לכתוב דבר כזה, כמה עצבים צריך לאגור. חבל שהחברה רואה באיום בהתאבדות כמעשה מחליא, אולי זה לא בסדר אבל זו אות מצוקה. אולי היא לא מעמידה פני תמימה, אולי היא באמת לא יודעת למה כולם שונאים אותה אולי היא לא מנסה לסכסך, אולי היא לא מנסה לפגוע. אולי זה פשוט בא לה... אולי... אולי אתה לא רואה אותה באור הנכון?

למעלה