נמאס להיות בודד

gandalf885

New member
נמאס להיות בודד

שלום לכולם.
אני בן עשרים וחמש מראשל"צ.
מעוניין לפתח קשרים חברתיים חדשים.
האם יש כאן כבר קבוצה מגובשת של אנשים ששומרים על קשר מעבר להתכתבות בפורום?
בכל מקרה מי שמעוניין לפתח קשרים חדשים וגם לו נמאס להיות בודד מוזמן לפנות אליי

mandarin10

New member
אתה צעיר ויש עוד זמן לשנות

מציעה לך לעשות את הצעדים הבאים:
1. לחפש חוג שמעניין אותך, או תחום עניין- אופניים/ריצה/קרטה/כדורסל- לחפש באיזור שלך אם יש קבוצה שפעילה ולנסות להצטרף. תתפלא כמה פעמים אפשר למצוא קבוצות כאלו בפייסבוק ולהתחיל מכאן. אל תשים לב לגיל- לפעמים הכרות עם אדם אחד היא פתח להכרויות עם החברים שלו
2. להרשם לאתר הכרויות ולא להתייאש!!! גם אם לא תמצא אהבה, אם יש מישהי נחמדה ואתה או היא לא מעוניינים בקשר רומנטי, תוכל להציע לך להמשיך להפגש כחברים
3. תנסה להרשם לטיולים לפנויים פנויות- תתעלם מהסטיגמה- יש כמה חברות שמארגנות טיולים כאלו וגם יש הרבה התארגנויות עצמאיות בפייסבוק.
לגבי טיולים, יש גם את אתר טיולי, ראיתי בפורום הרבה אנשים מפרסמים מודעות שהם מחפשים שותפים לטיולים. יש גם קבוצה שמתארגנת עכשיו בפייסבוק לעשות את שביל ישראל בחלקים, אם זה מעניין אותך
4. מעוניין לנסוע לחו"ל? באתר המטייל יש פורום של מחפשים שותפים - תכנס, יש חבר'ה טובים. ראיתי גם קבוצות שמתארגנות לטיול משותף. תתעניין גם לדעתי יש טיולים מאורגנים לבודדים. אל תתבייש- הרבה נוסעים בשיטה הזו.
5. חפש מטפל טוב. אני ממליצה לא על פסיכולוגים בגישה הדינמית- למרות השם הם דוקא לא פונקציונליים והטיפול מתמשך מאוד. תרשום איט"ה מטפלים באינטרנט- תקרא קצת על הנושא- הם עובדים על שינוי התנהגותי. אם מטפל אחד לא מתאים לך תחליף. חלקם עובדים גם דרך קופות החולים.
6. תנסה לחפש באינטרנט (אני מתמקדת בפייסבוק) קבוצות שמתארגנות לפעילויות שונות באיזור שלך. דרך אחת לחפש זה להסתכל בכרטיסים של חברים בפייסבוק או חברים של חברים לאילו קבוצות הם רשומים או סתם לרשום בפייסבוק מילות חיפוש- מטיילים בשבת, פנויים בכיף, יוצאים לפאבים- כמו שרשמת בפורום הזה, אבל פה אתה מצמצם את החיפוש לאנשים בודדים ובאתרים אחרים יש אפשרות שתכיר אנשים שיפתחו לך עולם חדש.

דרך אגב- אני לא עשיתי את הדברים האלו כשהייתי בגילך ועכשיו אני מצטערת ולכן אני אשמח לעודד אותך ללמוד מהנסיון שלי. בהצלחה

gandalf885

New member
אני כבר לא כזה צעיר

תודה על הרעיונות, אני אנסה אולי באמת למצוא דברים כאלה בפייסבוק....
בואי נגיד שבגילי כבר הייתי צריך למצוא איזה קבוצה חברתית להשתלב בה אבל היו לי כמה בעיות בילדות שאני משלם עליהם את המחיר עד היום....
כמובן שכבר חיפשתי הרבה קבוצות בפייסבוק אבל רוב האנשים לא בגילי בדרך כלל
אני מכיר את קבוצת טיולים ואגדות, יצאתי איתם לכמה טיולים וגם קבוצת עופרים

פריאל 12

New member
מנדרין

מדוע מצטערת על דברים שלא עשית?
דבר מהם הוא לא משהו שלא ניתן לעשות כעת.
בקיצור, לא מאוחר מדי :)

ולגנדלף - בהצלחה רבה!

נמאס..

היי טיולים ואגדות מיועד לסקטור מבוגר ממך.
מה עם מועדון כושר אפשר להכיר שם חבר'ה צעירים כמוך.

למעלה