נמאס לי, אבל ממש!

מותק:-)

New member
נמאס לי, אבל ממש!

אני שונאת את אמא שלי לא רוצה לדבר איתה... היא מביאה גברים הביתה... כל מיני שלוחים... אני רוצה להתאבד ולא אכפת לה היא יוצאת ומשאירה אותי לבד לשמור על אחותי הקטנה... לא מנקה לא מבשלת כל היום עם הערס שלה... אין לי כוח יותר... ודיברתי איתה היא ממש לא שמה על מה שאני אומרת לה!!! היא אומרת שזה לא ענייני!!! אבל היא הורסת לי את החיים איך זה יכול לא להיות ענייני?! החברים שלה מפגרים והם כל הזמן אומרים הבת שלך נראית יותר בוגרת מגילה ומעירים לי הערות... לא רוצה אנשים כאלה בבית שלי אין להם זכות להיות פה!!! לאמא שלי אין זכות לעשות דבר כזה היא מפגרת... היא יכלה להישאר עם אבא ובמקום זה היא משתרללת והורסת לבת שלה את החיים.... וכל היום מקטרת שקשה לי כאילו שאכפת לי אם ככה היא מתנהגת. ואל תגידו לי שאני תינוקית תנסו קודם כל שההורים שלכם ייפרדו ואחרי כמה שבועות יתחילו להסתובב לכם כל מיני ארחי פרחי בבית ואמא שלכם תזניח אותכם בשבילהם! ושוב אני אומרת שניסיתי לדבר איתה... להתראות, מותק.

avielss

New member
אהלן מותק

אז קודם כל ברוכה הבא למשפחה הקטנה שלנו. אין מקום יותר נכון מהמקום שהגעת אליו. גם ההורים שלנו התגרשו כשההורים שלי התגרשו אמא שלי תפסה גם איזה אחיפרחי אחד (אפילו קראו לו יורם....זכרון של סוס (:) אחרי 18 שנה ). הבחור דחה אותנו הילדים התיחס בצורה זוועתית ואף על פי שאפילו לא גרתי איתה אלא בא אליה לעיתים רחוקות לא היתה לה הסבלנות . היא היתה חיה סביב עצמה וסביב החבר ביחד. אני מכיר את ההרגשה תני לי לעוץ לך כמה עיצות ההורים שלך התגרשו וזה המצב את צריכה ....לא בעצם חייבת לדאוג לעצמך אז את החברים של אמא שלך "תרגיעי" לאף אחד בעולם אין הזכות לדבר אליך בצורה לא מכובדת ולא חלילה לגעת בך. בקשר לאחותך קטנה אני אומר מזלה שיש לה אחות כמוך אחות גדולה שמשמשת לה אמא קטנה קחי את ה"שליחות" הזאת או את ה"מטלה" הזאת באהבה. באהבה לא לאמא שלך (אם אמא כזאת היתי משתגע בטוחחחחחחחחחחח) אלא לאחותך. מותק עוד משהו שהפריע לי ואפילו מאוד היתה לנו במשפחה אחות-גולשת שכתבה על התאבדות לא אצלינו במשפחה אין התאבדויות התאבדות היא מנת חלקם של אנשים חלשים. אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם החיים ואת ואנחנו כן מסוגלים ולא רק מתמודדים אלא גם מנצחים מותק את מוזמנת לביתנו למשפחה הקטנה שלנו בשם כולםםםם אביאל

skot

New member
אוי מי גוד!

אמא שלך בסדר? או שהיא רק עצובה.(בלי מטרה להעליב) ואחריות על אחות קטנה זה מאוד קשה...אני אומר מנסיון אישי, יש לי אח אוטיסט. אמא שלי כל הזמן הולכת עם חבר שלה ואני שומר על אחי ואני צריך לסבול מזה שהוא מעשן לידי בלי בושה...היא התחילה לעשן בעצמה! צריך להיות צריך להיות מאוד סבלני וחזק כדי לעבור חיים *צנזורה* שכאלה!
עמרי האגדי
ד.א.-קוראים לי עמרי אני בן 11 ואת השאר את יכולה לקרוא בכרטיס שלי או פשוט לשאול.

למעלה