נמאס לי אני רוצה לנסוע

austin1

New member
נמאס לי אני רוצה לנסוע

מה המצב אנשים מישהו אולי יודע מבחינת מזג האוויר מהו הזמן הטוב ביותר לנסוע לתיאלנד ונאפל? וכמה כסף בממוצע ילך לי בחודש פלוס מינוס?

muga

New member
גם אני רוצה לסע..

ובכל זאת, בתאילנד אפשר לטייל כל השנה. התקופות החמות והגשומות והפחות מומלצות הן אפריל (החודש החם ביותר בתאילנד) - ספטמבר. הכי טוב לטוס בין ספטמבר למרץ, מזג האוויר הכי נוח. מחיה ממוצעת לתרמילאי בחודש - בערך 700$. אפשר לעלות להרבה הרבה יותר.. נפאל - 2 עונות מומלצות - אוקטובר-נובמבר ומרץ-אפריל. מחיית תרמילאי לחודש - 500$. טיול נעים

y a e l s

New member
נפאל

כשאומרים 500 דולר ממוצע מדובר על לינה ואוכל או גם חישובים של טרק ממוצע שבוע משלמים לפורטר ופרמיטים?

muga

New member
500$

כולל אוכל, מחייה, נסיעות וכמובן גם הטרק... ברור שהתקציב הזה יכול גם לעלות..לדוגמא, באנג'י יעלה את המחיר.. אבל בגדול, זה הממוצע.

austin1

New member
נשמע לי טוב

לעשות עכשיו נסיעה מרץ אפריל בנאפל ואז מאי יוני בתיאלנד מקווה שלא יהיה יותר מידי חם

muga

New member
שיהיה בכיף

בתאילנד תמיד חם. תתכונן לכך שבמשך שעה-שעתיים ביום ירדו גשמים (מונסונים), אבל מלבד זאת, אין שום בעיה לטייל ולהנות. טיול נעים

zz131

New member
כן בערך

500$ זה מה שמוצאים בנפאל אבל זה גם תלוי בקניות ובסגנון המגורים ג'יפה או פחות ג'יפה בעיקרון טרק ממוצע עולה בערך 100$ .

zz131

New member
הזמן הטוב לנפאל הוא אוקטובר נובמבר

אבל לתאיילנד הזמן הטוב הוא יתר לכוון ינואר פברואר

למעלה