נמאס לי כבר אין לי מה לשחק ופיספסתי

נמאס לי כבר אין לי מה לשחק ופיספסתי

את כל הגילים של הקריסמיס לא היה לי זמן להיכנס לסטור. מישהו יודע מה היו 12 הדילים של החנות הישראלית? או איזה קישור יעזור גם....
למדנו לחכות לדברים שאנו לא להוטים עליהם מיד וכך מרוויחים מחירים שפויים וטובים. חבר שלי קנה איוון וויטאין 72 ש״ח בחנות הישראלית ובאיגודי קנה אנטיל דאון ב145 ש״ח סבבה שני משחקים 217
שווה לחכות למילים של בלאק פריידיי או קריסמיס.

דרך אגב אני ישר קונה רזידנא איוון זירו שמתי לב ב19/1 מגיע לpsn הישראלי.

ולגבי דיסאנרד מישהו יודע אם משחק טוב פשוט יש מחיר לדפיניטיב אידישן ב 72 ש״ח בחנות הישראלית משחק טוב? מישהו ממליץ?

כבר בארץ נהיה זול יותר לפי מה שאני רואה לאחרונה

המחירים בשופטיו ודומיו בהתחשב בכל עלויות כולל משלוח כבר לא כזה רלוונטי לפי דעתי.
ולפעמים באייבורי ו קיי אס פי יש מחירים ממש זולים על משחקים יותר זול מכל מקום אחר בארץ.

שמתי לב גם שמחירי הסוני 4 ממש ירדו סוף סוף

הזמן עשה את שלו או שאינו מכירה טובה ואנשים לא קונים או גם וגם.
מה לגבי הטרה בסוני 4 החדשים יש משהו יוצא דופן חוץ מזה ביחס לקונסולות החצי ירה?

דיסהונרד אמור להיות טוב, פשוט משחק דור קודם.

ובניגוד לTLOU/ני נו קוני וכו' הוא לא מהמשחקים האחרונים של הדור ולכן הוא לא יראה לך משהו לדעתי על הפלייסטישן 4.

שיחקת watch dogs ? (לא סלייפינג דוגס) עם כמה שירדנו עליו כולם פה ב2014, בדיעבד אני אומר... זה הIP הכי טוב שיצא כרגע מהדור החדש.
(מהמשחקים שיצאו זאת אומרת)

עולם פתוח סבבה וקמפיין ארוך.

בנוגע לטרה מול ה500GB כתבתי פה על זה לא מזמן. חבר היה אצלי עם ה1GB והדבר הכי בולט שאני יכול לציין זה שה1GB שקט בצורה מטורפת, שפשוט תענוג להשתמש בו בהשוואה לדגם הקודם.

אני שוקל למכור את הPS4 שלי ולקנות בכסף הזה את הדגם החדש אבל נראה.
(נותן לסוני קצת זמן להכריז על דגם חדש)

CallMeCavanaugh

New member
וואלה

Watch Dogs שוכב אצלי בקונסולה ומחכה לי כבר מלא זמן ואני מתבעס לשחק בו אחרי כל הביקורות שקראתי עליו. אולי אחרי שאסיים איזה משחק קליל יותר (אני חושב כרגע על באטמן ארקהם סיטי. כן, עדיין לא שיחקתי בו) אעבור אליו לפני שאתחיל עוד משחק ארוך - יש לי את ני נו קוני ואת שני הבורדרלנדס האחרונים שמחכים לי כבר הרבה זמן.

תראה איתי, הסיפור של watch dogs שווה לפח.

(אבל תכלס איזה משחק דמוי GTA אין לו עלילה שווה לפח חוץ מסדרת מאפיה?)
וזה לא GTA 5 מבחינת העושר של העולם והפירוט שלו, אבל כמשחק עולם פתוח של הדור החדש.

נהנהתי ממנו הגיימיק של האקינג נחמד. וזה נורא נורא כייף להתגנב במשחק הזה.
פשוט עשוי טוב לדעתי המכניקה של ההתגנבות.
גם לשחק את המשחק ברמבטו סטייל זה גם מענג, מכניקת הירי מעולה.
אני מרגיש שכמשחק וגיימפלי טהור יש להם שלד נהדר.

פשוט אל תצפה למאסטר פיס, כי הסיפור פשוט מעורר גיחוך.
אבל זה IP מבטיח, אם יובי לא תהרוס אותו כמו כל שאר הIP שלה.

CallMeCavanaugh

New member
האמת היא שגם מ-GTA אני לא מי יודע מה מתלהב

אני אוהב את הגיימפליי וחלקים מהעלילה ואת הדמויות עצמן, אבל כל מה שיש לעשות בעולם הפתוח ממש משעמם אותי. לשחק טניס? לעשות תחרויות ריצה? אם אני ארצה דברים כאלה אני אשחק במשחקי טניס וריצה יעודיים שמן הסתם יעשו את העבודה טוב יותר.
&nbsp
אין מה לעשות, הוויצ'ר גרם לי להבין שגם משימות צדדיות יכולות להיות מעולות. הסטנדרטים שלי עלו מאוד בגללו.

צודק אבל המכשף זה RPG לפני שזה עולם פתוח :)

אז צפוי שיהיה לו תוכן צדדי מדהים, הרי כל RPG חלםם להיות משחק עולם פתוח לפני שהיה דבר כזה עולם פתוח.

אני עד היום אומר שצריך להתייחס לשנמו כאבא של הז'אנר והוא לטעמי JRPG.

למעלה