נמאס לי כבר מהבעיות האלו במשפחה!!!!!!!!!!

sonic15

New member
נמאס לי כבר מהבעיות האלו במשפחה!!!!!!!!!!

אוקיי אז ככה אמא ואבא שלי התגרשו מלפניי חודש אבל אבא עדיין נשאר בבית וזה מעצבן אמא שלי עובדת ועדיין לא קיבלה כסף כנראה אבל היא עשתה ויזה כשאני דמבר איתה על כסף היא אומרת לך לאבא שלך ומתעצבנת אבא לא נותן בכלל אחות באמריקה עם חבר אח חזר מאמריקה בלביקור ואח שני בצבא אני משמ בלד בבית וכשאני רוצה ללכת לעיר לקנותב גדים יפים או משהוא היום למשל היא אמרה לא זה לא מתצאים לך את תקנה לא קניתי בסוף יצאתי מהחנות אומרתי הל תפסיקי להתערב כבר!!!!!! התעצבנתי אלייה היום לדי כולם ושקפצו לי כולם! ורציתי מגניי זיעה זה 30 ש''ח לא יקר מידי ובלה בלה בלה ידי מעצבן אותי רע לי אמוד נאמס לי באלי שמישהוא יבוא לאמא שלי ויתן לה סטירה מצלצלת מהובן של -יעיר אותה ויסביר לה שנאי נפגע זמה שכולם קונים בגדים יפים ואני לובש סחבות וואט דה פאק אני יכול לעשות!? אני גם מנסה לשנות תדמית לטפל בפצעים להירואת טבו להסתפר להשמין קצת-אני רזה מדי יש לי תת משקל משקל נמוך ואני גבוהה 1.90 ומייקל לאויס לידי אותו גובה בקצת הוא 91 חחחחחחח קיצר ווואט דה פאק לעשות?

sonic15

New member
ושחכתי להוסיף

היתה לי יום הולדת ובמקום לקחת אותי לקניון ולקנות מה שאני במקש היא לא קונה לי שום דבר שאני במקש זה לא נראה טוב זה יקר אוף נמאסססססססססס היום הולדת הכי חרא שלי! וזה כבר 16 אני 16 וזה ממש לא קוול

להפסיק להיות תלוי בהורים ולהרוויח כסך משלך:\

ואתה צריך להתעורר לא היא...מי שישמע. לא "קול" אמא שלך לא כספומט,אתה יודע עובדים בשביל הכסף הזה:\..תתבגר..

אוקי כולם כבר אמרו ..

תחפש עבודה! ותנסה גם להבין את אמא שלך, שאולי המצב באמת לא טוב. יש עדיפויות לכסף! כי לא חסר מקומות שצריך לשלם ( חשבון מים, חשמל וכו'.) יש לה מה לעשות איתו בטוח! לא משנה איזה סכום זה! נסה להבין אותה,ולמצוא עבודה חופש עכשיו נצל אותו.

גם אני ככה

אבא שלי נפטר ואמא שלי היא המפרנסת היחידה במשפחה ובגלל זה החלטתי ללכת לעבוד הקטע הוא שקשה למצוא עבודה כי אני קטנה ורוב המקומות רוצים 17 אבל קח הכול בפרופורציה אמא שך קצת קשה לה הכסף לא גדול על העצים אז צא מהבאסה ולך לעבוד!

sonic15

New member
כמוש אמרת אני גם קטן מדי רק 16

אבל אני לא רוצה לעבוד עזבי זה לא רק זה ההורים שלי מסוכסכים חזק ונמאס לי מזה

אתה לא קטן אלא עצלן

לא רוצה לעבוד אז אל תקנה כלום...מפונק....אני גם בת 16 ומצאתי עבודה ולא ישבתי על התחת ובכיתי ש"אמא לא קונה לי" אתה לא בן 4...אתה כבר בן 16 קח אחריות.

MidNight Flame

New member
ומה הבעיה לעבוד בדיוק?

אתה לא יכול לשנות את המצב בין ההורים שלך אז במקום להתעצבן ולבכות על המצב, קח את המצב בידיים, תעבוד, תרוויח כסף משלך ותעשה בו מה שאתה רוצה, אני שטפתי כלים בגיל 15 בשביל 15 שקל לשעה במשך 10-12 שעות כל פעם, במה אתה שונה ממני בדיוק?

goldy

New member
עבדתה 12 שעות רצוף?!../images/Emo12.gif

היו הפסקות? תנאים? משהו? או רק עבודה רובוטית?

MidNight Flame

New member
12 שעות רצוף ולפעמים...

אפילו קצת יותר (הגיע פעם ל14). תנאים חרא, הגב כואב מעמידה ממושכת, העור נדפק מהרטיבות. עבודה רובוטית לגמרי. הפסקות? פעם או פעמיים וגם אז ל15-20 דקות בהתאם לעומס העבודה...

אבל

אתה יכול למצוא משהו זה לא הכול שחור לבן תחפש עבודות כמו לחלק פליירים בקניון או בפיצריות

alismile

New member
תפסיק לחשוב על בגדים

זה שטחי לאללה111!! אמא שלךצודקת, אני איתה אעלק מייקל לואיס..נו באמת

Ben Dor

New member
שמע חמוד

דבר ראשון מייקל לואיס הומו ואל תנסה להיות כמוהו... דבר שני סחבות זה הכי סטייל בעולם!...מה אתה צריך להיראות כמו ערס מקבל בתחת!?..בגדים ישנים זה הכי מדליק בעולם! באמת..תיראה קיבוצניק הכי טוב... דבר שלישי אמא שלך שלא חייבת להביא לך כסף כל הזמן לך תמצא עבודה תעבוד ותפרנס את עצמך..כלומר את הדברים שאמא שלך לא מרשה לך לקנות תקנה לעצמך...אני יתן לך דוגמא אני ממש רוצה לעשות רישון על טוסטוס הסרת שיער בלייזר והשלמת כוכב 2 בצלילה ואני לא יכולה לבקש מההורים שלי את כל זה...אז אני עובדת קורעת תתחת ובסוף אני ישיג מה שאני רוצה.. ותפסיק לדבר כמו פרחה בת 12

sonic15

New member
מי אמר שמייקל הומו למה את חושבת ככה?

וסחבות אולי לאחרים זה מתאים אבל הכי חשוב שזה יתאים לי וזה ממש לא מתאים לי

Ben Dor

New member
אני לא אומרת שהוא

הומו מבחינה מינית...הוא פשוט בן אדם מגעיל...אחד האנשים שאני אישית לא הייתי מוכנה להתקרב אליהם.. אתה קבעת שזה לא מתאים לך כי אתה לא רוצה שזה יתאים לך...אתה רוצה סגנון מסויים ואתה נעול עליו...תפתח ואל תיהיה נעול על דברים... יש דברים אחרים חוץ מלהיות מייקל לאויס ולהיראות מיליון דולר

MidNight Flame

New member
הוא לא נראה מליון דולר...

פשוט יש לו אחלה סימטריה בבטן ואחוז שומן נמוך.

למעלה