נמאס לי כבר מהכל!!!

• פותח הנושא DLXwQ
  • פורסם בתאריך

DLXwQ

New member
נמאס לי כבר מהכל!!!

למה אני לא יכול להיות כמו כולם?!? למה אני לא יכול ללכת לבריכה ולים עם כל החברים!? למה אני לא יכול להוריד חולצה מבלי להתבייש בגוף שלי?!? ולמה אני לא יכול ללכת עם גופיות באמצע הקיץ?!?!?! ולמה? למה אני לא יכול להיות עם בחורה במיטה...?! יש לי פצעים בגב... ובאיזור הכתפיים וממשיך לזרוע... אני היום עוד מעט בן 16... ואני כבר סובל מזה יותר מ-3 שנים!!! ואני כבר לא יכול עם הסבל הזה...
אני לא יכול ללבוש מה שבא לי ושום דבר כמו שבא לי... וכמו כל ילד... ואני כבר לא יודע מה לעשות... רוקאטין אני לא יכול לקחת... וניסיתי כבר המון משחות וסבונים... כלום לא עוזר!!! אני מרגיש שבא לי לגרד את כל הגב המגעיל הזה! אפילו למצב אינטימי עם בחורה אני לא יכול להגיע... וזה מה שבין היתר מונע ממני חברה, או סתם מישהי לאהוב... אני כבר כולי בדיכאון מזה.... ואני חייב אבל פשוט חייב! עזרה.....
איך אפשר להפתר מהדבר הזה???!?! תודה - ילד שנמאס לו... מהכל!

pallmall23

New member
מבין אותך ביותר אחי, גם אני אני

סובל מהדברים שתארת בהודעה. לעומתך, אני כבר בן 19 וחצי , ככה שמצבי יותר קשה. אתה יודע כמה שנים לא הלכתי לים? אני כבר לא זוכר איך נראה הים. שלא לדבר על בחורות וכדומה... כמוך, ניסיתי את כל התרופות שיש בשוק כולל הכל. טבעוני,צמחוני, הכל!!! אפילו הפסקתי לאכול דברים שאני אוהב כי חשבתי שזה יעזור. לא עזר. הרופא המליץ לי על ריקוטאן. מבחינות כלכליות אני לא יכול לרכוש את התרופה הזאת ( עולה 600 ש"ח ל-60 כדורים ) ככה שנשאר לי רק לחכות ולחכות ולחכות.... מבין אותך ביותר.

Avitalll

New member
בדיוק בגלל זה נכנסתי...

אני אישית תמיד סבלתי מפה ושם פצעונים על הפנים, גב, כתפיים, חזה וכו אבל אף פעם לא משהו רציני מדי אבל בחודשים האחרונים הותקפתי בהמוןןן! אני כבר בת 18 ככה שאת גיל ההתבגרות כבר עברתי(ברמת העיקרון כמובן)- אז למה זה קורה לי?! מי שיש לו פיתרון- שיצעק! דרך אגב, בקשר לים- אני בדרך כלל מוצאת ששמש רק עוזרת להעלים אותם...

Dr Yaniv

New member
מחיר רואקוטאן

אכן בעייתי שווה לך לעשות ביטוח עדיף בקופ"ח או לעבור קופה שבה תקבל בהנחה תעשה סקר שוק ותגלה שהקופה רוצה אותך.. בברכה ד"ר יניב

ayelet102

New member
תגובה

היי אני ממש מבינה אותך קודם כל אם אתה לא יכול לקחת רואקוטן תעזר בתרופות טבעיות כגון אבץ ותלך לדעתי למרפא בצמחי מרפא זה יכול מאוד לעזור כי ידוע שזה נובע מבעיה פנימית תשתה המון המון המון מים ותשתדל להמנע משומנים ותאמין לי שבסוף זה יעבור

Dr Yaniv

New member
טיפול בפצעי בגרות קשים

כדאי לברר היטב שאכן אתה לא יכול לקחת רו-אקוטאן כי נשמע שזן התשובה בשבילך אם -ושוב -רק אם לא -אז לך על אנטיביוטיקה ביעוץ מומחה בברכה ד"ר יניב

למעלה