נמאס לי כבר מהמחלות !!!!!!!!!!!!!!!

lmerav

New member
נמאס לי כבר מהמחלות !!!!!!!!!!!!!!!

זה לא נגמר ולפי מיטב הבנתי זה רק מתחיל. מה יהיה??? שבוע שלם הוא בבית בשל שלשולים, מסתבר שהכל בשל כאביי אוזניים שהחלו לכאוב רק אתמול, והוא סובל, הפשוש שלי רק בן שנה וחמישה חודשים אבל כלכך סובל מכאביי אוזניים, והופך להיות מאוד אלים אם מישהו רק מתקרב לאוזניו הרגישות. אני כל הלילה מתהפכת וקמה לבדוק אותו דואגת שלא יבכה פוחדת שלא יכאב לו והנשמה יוצאת לי מרוב דאגות לקחתיו לרופא שיבדוק ויתן תרופה אבל הרופא נתן רק טיפות הרגעה כי אין לו חום , אבל לפשוש שלי עדיין כואב.... וגם לי בלב... נמאס לי מהתחלואות האלה, מה הייתי עושה רק שיעלמו לי מהילד..???!!! מסכנוני שלי, יושב כבר שבוע בבית בלי חבריו לפעוטון אולי נהנה אך התענוג והחברה חסר לו לבטח !!! מירב (שעדיין ממתינה שיאמר ``אמא אוהב `` וממתינה וממתינה וממתינה...)

אמיר.

New member
תבדקו את התזונה שלו.

ודי כבר את לא רואה לו בעיניים שהוא אוהב אותך ???

lmerav

New member
אתה לא מבין

אני רוצה לשמוע את ההד של המילים האלה !!! אני רואה לו בעיניים שהוא אוהב מאוד מרגישה בחיבוק שהוא רוצה אותי קרוב - עוד אבל רוצה לשמוע כבר מהיום שנולד רק לשמוע את המילים המדהימות .. למה אתה שומע אותם ? היי ובלי להשוויץ.. מירב

חוה 1

New member
מירב גם אנחנו סבלנו הרבה מהקטן שלנו

אני יכולה להגיד לך שזה באמת נורא מעייף וקשה אבל..... בערך בגיל 3 זה נגמר לפעמים גם בגיל שנתיים. ואבא שלי תמיד היה אומר כשהתלוננתי ``לא נורא .. זה רק בשלושים שנים הראשונות`` שיהיה בריא.

lmerav

New member
תודה

לפחות זה מעודד כי ``צרת רבים רבע נחמה`` אבל זה כל שבוע או שבועיים משהו חדש . זה ממש מטריף את הלב שנשבר לי כל פעם מחדש. מירב

droli

New member
הכי טבעי לי זה לנחם אותך...

נכון זה עובר ב-30 שנים הראשונות. אבל מי נמצא איתם בחצי הראשון?? כאבי אזניים זה כאב נוראי, זה משהו שאנחנו כמבוגרים לא מסוגלים להבין. אלא אם כן סבלנו מזה. אז זה מאד לא לעניין מה שאני כותבת / אומרת לך - אבל אם כואב לו - אקמולי ושישן. נכון אקמולי זה לא פתרון. אבל אם היתה כואבת לך הבטן לא היית לוקחת אופטלגין או מפוצץ אחר.. אז בינתיים, שקצת ירגעו הכאבים - שישן. לא חושבת שנזק נוראי יכול לקרות לו. (אבל אני לא רופאה כמובן) זה עובר, מבטיחה שזה עובר, ומבטיחה שכמו שזה יעלם ותשכחי שזה היה - יבוא משהו חדש. ואמיר - אנחנו רואים בעיניים שהם אוהבים, אנחנו מרגישים בלב שהם אוהבים - אבל את האמת - כוחה של המילה חזק פי אלף. ואולי זה נעוץ בהבדל הפולני הישן - אנחנו הנשים צריכות לשמוע את זה, כדי שנדע וכדי שנאמין, וכדי שנוכל להרגע, ולישון עם חיוך על הפנים - עם הד המשפט מהדהד באזניים... שבת מאושרת לך מיכל

מאי ח

New member
מחלות חוזרות...

לנו הייתה בעיה של ליחה ונזלת כרונית. זה אומר 4 דלקות ריאות ועוד 5 דלקות גרון בחצי שנה, ועוד לא דיברנו על דלקת אוזניים. מה עשינו? הלכנו לרופאת אף אוזן גרון שהמליצה להפסיק עם מוצרי חלב כלל. הפלא ופלא - תוך שלושה ימים הליחה והנזלת עברו דירה למקום אחר. ניסיתם שיטות חלופיות?

odeia

New member
מירב, מאיפה את, יש טיפות אוזניים

מדהימות טבעיות במרכז, הם נקראות: אוטלין, אפשר להשיג אותן בכפר סבא בבית טבע לילדה שלי זה עזר ומאוד, בלי תרופות לגבי שאר המחלות וגם אוזניים, אם משנים תזונה לפי הרפואה הסינית זה מאוד עוזר - ומנסיון מר מאוד שלי עם הילדה שיהיה בבריאות

למעלה