נמאס לי כבר מהמצב הזה-מה לעשות?

נמאס לי כבר מהמצב הזה-מה לעשות?../images/Emo35.gif

היי, אני בת 20 פלוס. והשאלה שלי היא: איפה אני אמורה להסתובב על מנת שאכיר גברים??? בעבודה - אין מצב. באינטרנט - אני מכירה באינטרנט את רוב הגברים ובא לי גם להכיר בחוץ. דרך חברות - גם אין מצב. מה נשאר??? אגב, וכשאני יוצאת עם חברות - בדרך כלל לא מתחילים אותי...אולי אני משדרת משהו מרתיע..לא יודעת..אבל מה לעשות? איפה מכירים?? אגב, אנשים באמת מכירים ברחוב

AnkSunAmun

New member
הצעות

גם אני הייתי כזאת (ואני בת 19) וחשבתי שאחרי שנתיים של חיפושים - מהחבר הרציני האחרון בתיכון - ולא מצאתי אף אחד שפוי .. משהו בי פגום.. טעות!!!!!! לכל דדב יש את הזמן שלו.... אני התחלתי לשרת בבסיס חדש.. עברתי על הבנים החמודים, כל "שבוע" כמעט החלפתי בן מאחר והם לא גילו יותר מידי התעניינות.. ודיי נשבר לי.. ואז בסוף השבוע האחרון פגשתי את אהוב ליבי במקרה לחלוטין במסיבה של החברה שלי מהקורס.. אבל כדי לענות לך בכל זאת: הרשמי לאיזה חוג/קורס / לימוד שפה....

תודה. ומה לעשות איתם?

אומרים לי שאני צריכה להתחיל עם בנים, אבל בחיים לא עשיתי את זה...מה דעתך? האם כדאי? זה לא משפיל??? זו הדרך להכיר היום??

pain is MY love

New member
משפיל?!

למה את חושבת ככה?! למה נראה לי שאת חיה ממש במאה הקודמת?.... "זו הדרך להכיר היום?" מה המשפט הזה אמור להביע?! כל דרך היא דרך להכיר! וכל מקום הוא מקום להכיר! את לא צריכה לחפש מקומות בשביל להכיר גברים אם את רואה גבר שמוצא חן בעינייך פשוט תפעלי.... תזרמי עם הרגע.... זאת העצה היחידה שאני יכולה לתת לך.

המממ

תראי את לא צריכה לבוא לקפוץ עלי עם נשיקות וחיבוקים... חחחחחח מספיק שתתחילי עם המשפט הראשון כאילו תגרמי לי... לא לשבור את הראש מה אני אמור לאמר במשפט הראשון שאני צריך להגיד לך... ואם תתני חיוך קטן אז אם הבחור רוצה הוא כבר יזרום.... אפילו תמציאי איזה שקר תשאלי אותו אם הוא לא יצא עם איזה אחת גלית... שאין לך מושג מי זאת אבל נו הבנת תקטע.... קיצר אני מעדיף שתקפצי עלי בנשיקות וחיבוקים...... אבל גם הדרך השנייה בסדר...

למעלה