נמאס לי כבר....!(מכתב פרידה)

נמאס לי כבר....!(מכתב פרידה)

זה מכתב לאימי שבחיים אבל בחיים לא יגיע אליה אז ככה נתחיל בזה שאני בחור בן 19 וממש אבל ממש אין לי חשק לחיים האלה. השתחררתי מהצבא לאור מצבה הבריאותי של אימי ומות אבי. והחלטתי שהשבוע הקרוב יהיה השבוע האחרון שלי... ואני יסביר בדיוק למה. אמא שלי היא אשה שחיה מקצבת נכות ושקועה בחובות גדולים. לפחות פעם בשבוע יש נגדה צו מעצר ובאים ולוקחים אותה. היא ניסתה כבר 3 פעמים להתאבד ולא הצליחה בגלל שתפסתי אותה בזמן. החלתטי שכדי לעזור לה כמה שאני יכול נתחיל לרשום את כל הדברים על שמי ומאז שעשיתי את השטות הזו אני כמעט ולא רואה את הבית כל יום משפטים מעצרים עיקולים וכ´ו. יש לי מינוס בבנק שעומד על 9500 ש"ח ופשוט אני לא יכול יותר. המינוס גדל בגלל כל מיני הלוואות שלקחתי בשבילה. אין לי משפחה שאני יכול לבקש עזרה מהם כי אנחנו מנותקים מכולם. אני יודע שחלק חושבים שזו טעות מה שאני מתכוון לעשות אבל אני חושב שאם (חס וחלילה)הייתם במצבי הייתם מוכנים לעשות את אותו הדבר. אני אתגעגע אלייך מאוד אמא אבל לא לעולם הזה שפשוט הרס אותי טוב אני מאוד מקווה שלא יהיו אנשים במצב כמו שלי ושרק תצליחו בחיים האלה. בכל אופן אני אשמור עליכם מלמעלה!!! שלכם תמיד שלכם תמיד מיואש מהחיים

רגע!..........

נכון, מצבך קשה. כרגע ת´לא רואה את קצה האור במנהרה. הוא ישנו שם. בטוח. חכה רגע. איך אימך תרגיש אחרי שתלך? אין לך משפחה אמרת, כי אתם מנותקים איך אימך תתמודד לבד, עם האין בן, עם היש חובות? 3 ניסיונות של התאבדות היו לה, ותפסת אותה בזמן, למה????????? הרי היא רצתה למות כמוך... תפסת אותה, כי גם אתה (בטח כמוה) לא רוצה להישאר לבד בעולם. אל תעשה לך את זה! אל תעשה את זה לאמא שלך! היא לא תעמוד בזה!!!!!!! זה עצוב מידי ומפחיד להישאר לבד בעולם. אל תשמור עלי/עלינו מלמעלה, אנחנו צריכים אותך פה, בין החיים. תפנה לרשויות/לחברי כנסת/מחלקת רווחה/לעיתונות/לעיתון המקומי, בעיר שבה אתה גר.למי שרק יהיה מוכן להקשיב..... יש אנשים טובים באמצע הדרך, תן להם צאנס לגלות גם אותך. מאחלת לך כל טוב,
אמיץ של מי שבוחר בחיים, והלוואי שהצלחתי לשכנע אותך, להחליט לרצות להתגבר... עוטפת אותך בחום, אל תתייאש!!!!!!!!!!!

נועיק

New member
בן-אדם -

בוא נהיה מעשיים. מה שמייאש אותך זה בעיקר חוסר האונים מול החוסר הכספי. בוא נפתור קודם כל את זה. תתקשר לטלפון ששולחת לך במסר. אחר-כך אפשר לטפל בשאר. וכן, לחיים יש הרבה משמעות, בגלל זה נתנו לנו רק סבב אחד כל פעם, ואנחנו יכולים רק להיות בסיבוב הזה הכי טובים שיש. ויש עוד הרבה

עצמאית22

New member
חכה בבקשה!!!

אל תעשה את זה! חכה רגע.... תראה את ההשלכות של זה, אני יודעת לא הכל וורוד יש רגעים קשים שפשוט מרימים ידיים. אבל אמא שלך כאן ואם אתה תעזוב אותה מי ישאר לה? מי יחזק אותה? וגם אם נשים אותה רגע בצד ונתמקד בך, אתה הורס לעצמך סיכוי טוב בעתיד להקים משפחה משלך וחבל. אז יש חובות (לכולנו יש) וקצת בעיות עם החוק (גם את זה יש) בסוף הכל יסתדר! בבקשה, נסה להיות קצת יותר אופטימי (ואני יודעת שזה קשה מאוד במצב כזה) אבל בכל זאת אם תקווה לטוב ותאמין שיהיה טוב זה יגיע. קבל
ענק ממני ואני מקווה להמשיך לראות אותך פה. תהיה חזק!

tairon

New member
למיואש בבקשה תן אות שאתה בסדר

לפעמים הכל נראה לנו אבוד ומייאש אבל אחרי שמשחררים החוצה האור מגיע מכיוון בלתי צפוי.. קראתי את דבריך יש בהם הרבה כאב ועצב אבל יש אישה אחת זו שהביאה אותך לעולם שזקוקה לך מאד ...אל תוותר על המתנה הזו שנקראת חיים כי היא מתנה חד פעמית..

אני בהלם.....!!!../images/Emo7.gif

מיואש... קראתי את מכתבך ודמעות זולגות לי עד עכשיו מהעיניים. בבקשה ממך באמת תראה לנו סימן ממך שנדע שאתה כאן איתנו. איך אנחנו יכולים לעזור לך? חבל שאנשים מגיעים למצב כזה..... הלוואי והיתה לי אפשרות ללת לך כסף שיוציא אותך קצת מהבוץ אבל גם המצב שלי לא עד כדי כך טוב. אם יש פה מישהו שמבוסס כלכלית תפעילו קצת את הרגשות ותתנו לו קצת כסף שיוציא אותו מהמצב בו הוא נתון. אתם יכולים ממש להציל חיים הבחור בדיכאון רציני. מיואש אם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות אליי במסרים ואשמח מאוד אם תעשה כך. קבל
אמיתי מכל ה

תעבירו....

תעבירו את זה להודעות הנבחרות של תפוז אולי מישהו מבחוץ יוכל לעזור לו.. נ.ב אני עדיין מחכה שתשלח לי מסר או שתכתוב פה איזה סימן שאתה עדיין קיים...... אוהבת... מתוקה לנצח

חיה 36

New member
מיואש מהחיים../images/Emo23.gif

עשית כל כך טוב לאמך... לקחת הכל עליך כדי שיהיה לה שקט... מה עכשיו תתאבד!! מה יהיה ? הכל יחזור אליה? ומה נוסף שאיבדה את יקר לה מכל... אנא עצור ואל תעשה דבר שאין לו חזרה... מוזה הודעות כאלה מעבירים להנהלהת הפורום,,, בבקשה תתן סימן חיים שאתה בסדר. כסף בא ובולך,, אבל החיים לא... בבקשה תתן סימן חיים

מיואש יקר ../images/Emo24.gif

העולם הזה שהרס אותך, נכון, הוא אכזר אבל כמו שהוא לקח כמו שהוא הרס כך הוא יכול גם לתת אל תזרוק את חייך הלחם למענם הלחם למען כל הטוב שמגיע לך אל תשמור עלינו מלמעלה לא כרגע בכל אופן, עוד נותר לך כה הרבה זמן.. שמור על עצמך, כאן, איתנו קשה, אני יודעת, ובמקרים מסוימים זה אכן נראה הפתרון המושלם אך נהפוכו המצב הכלכלי קשה משפחות רבות נמצאות במשברים כלכליים כה קשים הארץ נתונה כרגע במשבר ולא, אני לא אומרת ש"צרת רבים חצי נחמה" אבל אני כן אומרת, שחייבים לשמור בשניים על על טיפת טוב שזוכים בבקשה, שמור על עצמך הראה סימן חיים כי אנחנו דואגים בו לכאן, שחרר את מה שבפנים שמור על עצמך בבקשה

tairon

New member
הו כמה טוב לראות אותך..

אני מקווה שהיום הזה עבר לך קל יותר... אני יודע שכולם פה כולל אני היינו מודאגים.. תודה שהגבת ואיפשרת לנו לדעת שאתה בסדר..

angel151

New member
../images/Emo14.gifלמיואש מקווה שאתה רואה מכתב ז

קראתי וממש קשה לי להאמין ,אתה נושא איתך כל כך הרבה כאב ,עול כספי מוות של אביך,מחלתה של אימך האהובה הויי כמה קשה לקרא את אשר כתבתה בבקשה מימך אל תעשה דבר כזה שתעלם לנו מהחיים,ישנם אנשים שדואגים לך ואוהבים אותך אימך אשר זקוקה לך ,איך היא תסתדר בלעדיך? אתה כל מה שנשאר לה..כמה חוב יש ועל מה? למה לא דיברת קודם..אני מוכנה לארגן כאן סיוע דחוף אבל על מנת שתהיה הענות אתה חייב לתת לי במסרים מספר פרטים אישיים משום שאנו חייבים לבדוק אמינות הפרטים. מאחר וזה מדיה שאין לדעת מי ומה מאחורי הכתוב.. אנא אוהבים אותך ומעריכים אותך על יכולתך לעמוד במצב הזה . אל תהיה נואש נעשה הכל בעזרת הפורום ואנשים טובים על מנת שתוכל פחות או יותר להמשיך לחיות במצב סביר ישנם עו"ד בחינם .. נראה מה אפשר לעשות רק דבר חבר דבר ... שמחה אני שהגעתי לפורום הזה שבוא אני יכולה לתת עזרה ולאהוב חברים יקרים שזקוקים לעזרה ותמיכה .. אנא תחזור אלי אני מחכה בקוצר רוח.

sachlavit

New member
לא הכל אבוד

למיואש טוב לראות סימן ממך. כנראה שהצלחת לאזור כוחות כדי לצאת מקצה הבור החשוך שבו הכל נראה בלתי אפשרי ולראות (מעט או הרבה() אור בקצה המנהרה. כמי שחוותה בחיים גירושים, מחלת סרטן של בן הזוג השני, ילדים שקשה להם, חובות כספיים - אני יכולה להגיד לך מהניסיון שחלק מהחושך שעובר עלינו הוא שלנו בלבד. למרות שנדמה ששום דבר לא בשליטתנו - הדבר לא נכון. נוכל לבחור את הדרך בה נראה את הדברים, נוכל לבחור חלק מהדרך בה ננהג. כשהחלטת לקחת על עצמך את החובות של אמא שלך - בחרת לעשות מעשה. יתכן שעכשיו צריך לעשות מעשה אחר. אולי עכשיו כבר מתאים לשנות את הדרך. חוב של 9000 ש"ח נראה בעיניך עצום - אבל בעצם, אם תעבוד (אפילו בשכר מינימום) ותחליט לסיים אותו - תוכל בתוך כמה חודשים לגמור את החוב - ולהיות גאה בעצמך שעמדת בקושי. החיים מזמנים לנו הרבה אתגרים - ואם רק נרצה נוכל לטפס על כל הר שנראה מולנו. ראיתי אנשים שבשארית כוחותיהם סחבו את עצמם למקומות שונים - כדי שהחיים שלהם יהיו אכותיים ובעלי משמעות. הכסף הוא רק חלק קטן מהמשמעות שיש לחיים שלנו. קשר עם משפחה, הגשמת היכולות שלנו, אנחנו עצמנו - כל אלה הרבה יותר חשובים מהכסף. אפשר לאכול ארוחה ב מאות שקלים, אבל אפשר גם להתקיים יפה מארוחה בת 10 שקלים (ותאמין לי, כמי שעובדת קשה על הרזיה ונהנית עכשיו מארוחות פשוטות - אפשר לעשות את זה וגם להינות). אז מה אני רוצה להגיד לך בעצם? שמה שביום אחד נראה כהר שאי אפשר בכלל לטפס עליו - בראייה אופטימית הופך להיות גבעה, שבחור צעיר יכול להתמודד איתה ואחר כך להרגיש מלך. כמו שקיבלת תמיכה באתר זה, כמו שנתת תמיכה לאמא שלך, תוכל לקבל תמיכה נוספת מאנשי מקצוע שיעזרו לך לראות באור חיובי יותר את החיים - ואז להתמודד איתם יותר בהצלחה. אני מאוד ממליצה לפנות לאתר סה"ר ברגעי מצוקה ויאוש, כשהכל נראה שחור. כי יש להם יכולת אדירה להראות את היופי של החיים. וזה העיקר. זה המנוף שמרים אותנו מתחושת היאוש ונותן לנו תקווה ויכולת להתמודד. בהצלחה בהמשך כולנו נשמח לשמוע איך הצלחת לגייס את הראייה האופטימית שלך ולצאת מהבור השחור שכנראה היית שרוי בו כשכתבת את ההודעה שלך. אוהבת ומחבקת סחלבית

חיה 36

New member
תודה שאתה כאן איתנו

ותודה שנתת סימן לחיים.. תראה כמה אנשים כאן אוהבים אותך ומוכנים לעזור לך... אז אנא תעזר בנו

angel151

New member
../images/Emo26.gifלחיה

הביטי גם אלי אני חדשה כאן רוצה כל כך להתחבר אליכם לעזור ועוד ועוד המוווווווןןן עכשיו ערב לא יודעת בכלל אים אמצע אותך כאן אבל תני איתות אולי..

angel151

New member
../images/Emo24.gifחיבוק|חיבוק של אושר שאתה כאן

חבר יקר כמה אני מאושרת שאתה איתנו ,אנחנו איתך מחזקים אותך אספר בהזדמנות את סיפור חיי כך שאתה לא לבד ממש לא לבד אבל דבר ספר שתף יש אנשים שאוהבים אותך באמת אלוהים אוהב את עזרתך לאימא אל תעלם לנו טוב אני מצטערת אין לי כרגע זמן מאחר ואני חייבת לגשת לקורס שיהיה לך יום נהדר!!!! למרות הכל תמיד ואני יודעת מאוד קשה בזמן כזה לחייך אבל תהיה אופטימי תמיד יש יותר גרוע.ה הבוקר זורח יש שמש יום חדש יום נפלא. תודה לכל מי שכאן עוזר, תומך מעודד אתם נפלאים.

ה מוזה

New member
צר לי שלא הייתי פה להגיב ../images/Emo26.gif

אך עדיין רוצה לומר לך כמה מילים .. יודעת שמילים פה על מסך עבורך שחש שהחיים מטביעים אותך אולי לא יהוו הקלה או עזרה ..יש את התקופות בחיים שנדמה שכל דלת נסגרת בפנינו , שכל שביל מוביל לשום מקום רצון פשוט להעלם כי אין כוח כבר להתמודד עם מכשול ועוד מכשול ובתקופות האלו ..אוחזים יד חזק , לא משחררים אחיזה .. יש את אמא שלך ..ויש אותך .. ביחד תוכלו לזמנים קשים .. כסף בא כסף הולך .. אבל חיים רק פעם אחת . אני בטוחה שאם תזכר בעבר ...תזכר גם בתקופות טובות שהיתה בהן שלווה כלכלית ונפשית ..התקופה הרעה הזו תחלוף תאמין בעצמך שאתה מסוגל לעבור את הקושי הזה ולנשום עמוק , אני אומר לך משהו שאולי לא יהיה לך ברור ,אבל מניסיון אישי שלי לדברים יש דרך משלהם להסתדר ..פתאום כשלא מצפים ..דבר קטן אחד ועוד דבר קטן ..משנים את התמונה ..ולאט לאט אתה ואמא שלך תצאו מהחובות ומהייאוש ...רק לנשום עמוק ולאחוז ידיים בסופה הזו . שמחה לראות שאתה עדיין פה איתנו . עודכנתי לגבי המכתב שלך מטעמים טכניים לא הייתי פה רציתי רק לומר לך ... אני כל כך מבינה . תחזיק מעמד ..עוד יגיעו ימים טובים יותר .

ה מוזה

New member
דבר איתי פה - פנה אלי במסרים

יד מושטת אליך .... תאחז בה !!! אל תעלם אל תתייאש ! ממתינה להודעה שלך שאתה בסדר

סיג1

New member
מיואש יקר...

קראתי את ההודעה הראשונה שלך וכעת ראיתי את האחרונה.. אני יודעת באיזשהו מקום, שבאת לכאן כי רצית שיהיה מי שיקשיב לך ישמע את זעקתך הגדולה ואת כאבך העצום ויושיט לך יד..ברגע שבו הכל נראה שחור. כי רצית שיהיה מי שיבין עד כמה הכאב עצום ועד כמה התסכול הוא רב, רב מדי. והנה, היד הושטה, מכמה אנשים ואני מאמינה שעוד רבים אחרים שפנו אליך במסרים אישיים כולם רוצים- להיות שם איתך, להקל עליך. סיפרו לך כמה הודעות למעלה על סהר. אז תן לי להציע לך הצעה, מכל הלב. בלי מחויבויות, באנונימיות מוחלטת פנה אליהם. אין שם נוסחאות של קסם, אין שם פתרונות מידיים אבל יש שם אנשים, עם ניסיון ארוך מאד ועם לב רחב ועם אוזן קשבת שמיועדת לך. לבחור למות, אפשר תמיד, לא? אז אולי תן עוד אפשרות אחת לעוד יד אחת שמושטת לעברך. מכל הלב. אנא, שמור על עצמך.

למעלה