black hock
New member
נמאס לי כבר../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif
אז מה עם כל ההודעות שלי פה הן על הצבא!?עוד מעט גם הבגרות במתמטיקה תעבור ובכלל לא יהיה לי על מה לבכות (אני מקווה לפחות) אני מתגייסת ב25.4 (התאריך הראשון שנקבע לי אחרי הצו ה1) לא התקבלתי לאן שרציתי (=הדרכת יח"ש) התקבלתי לאן שלא רציתי (=קצונה יעודית/קצינת שלישות) חתמתי ויתור לפני איזה כמה חודשים. התקשרו והודיעו לי בלבביות שאני סופית מתגייסת ב25.4 ושאני לא ממויינת לכלום ושאין לי שום סיכוי להתמיין לשום מקום כי אין יותר מיונים לשנתון שלי ובעסה לי. השלמתי עם זה, מה כבר הייתי יכולה לעשות?
לפני שבועיים גיליתי שבסביבות מאי-יוני "במחנה" מגייסים צלם/צלמים חדשים ואני מתה על צילום ומתעסקת בזה המון (במיוחד בזמן האחרון) ישר התקשרתי למדור צילום שלהם והצקתי להם כל יום עד שהם הסכימו לשלוח את הפקס שלי למנהל הגיוס או איך שלא קוראים לזה כדי לראות אם אני לא ממויינת לשום מקום ואפשר לזמן אותי (למרות שהגיוס שלי הוא לפני הזמן שהם צריכים ויש להם מספיק מתמודדים שמתגייסים מתי שהם צריכים). עברו 5 ימים ולפני חצי שעה מתקשר אליי הבחור מבמחנה ואומר לי שאין לי שום סיכוי שיזמנו אותי כי אני כבר ממויינת (מה שכן, יפה מצידו להתקשר להודיע לי ולא סתם להגיד לעצמו שממילא הם לא יזמנו אותי אז לא צריך גם להודיע לי שום דבר) הסברתי לו יפה שהייתי ממויינת לשני תפקידים מאז הצו ה1, באחד נכשלתי ועל השני חתמתי ויתור. הוא הסביר לי שאמרו לו שאני ממויינת (מה אני מפגרת?לא הבנתי בפעם הראשונה!?
) אז הסברתי לו שוב יפה יפה שאני לא ממויינת. אמרתי לו שאני אתקשר ללשכ"ג ואברר. אחרי חצי שעה שחיכיתי על הקו(
) ענתה לי מפגרת אחת ואמרה שאני לא ממויינת לשום מקום ושהיא גם לא קיבלה שום פקס לבדוק אם אני באמת ממוויינת או לא. התקשרתי חזרה לבחור מבמחנה ואמרתי לו שהלשכ"ג גם אומרים שאני לא ממוויינת לשום מקום ויודיעו לי לאן אני מתגייסת רק ביום הגיוס. הוא הסביר לי שוב שהוא קיבל תשובה שאני כן ממויינת אבל הוא יתקשר ויבדוק את העניין שוב. ועכשיו מחכים. הייתי צכה לפרוק
וקר לי
אז מה עם כל ההודעות שלי פה הן על הצבא!?עוד מעט גם הבגרות במתמטיקה תעבור ובכלל לא יהיה לי על מה לבכות (אני מקווה לפחות) אני מתגייסת ב25.4 (התאריך הראשון שנקבע לי אחרי הצו ה1) לא התקבלתי לאן שרציתי (=הדרכת יח"ש) התקבלתי לאן שלא רציתי (=קצונה יעודית/קצינת שלישות) חתמתי ויתור לפני איזה כמה חודשים. התקשרו והודיעו לי בלבביות שאני סופית מתגייסת ב25.4 ושאני לא ממויינת לכלום ושאין לי שום סיכוי להתמיין לשום מקום כי אין יותר מיונים לשנתון שלי ובעסה לי. השלמתי עם זה, מה כבר הייתי יכולה לעשות?