נמאס לי כבר

black hock

New member
נמאס לי כבר../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

אז מה עם כל ההודעות שלי פה הן על הצבא!?עוד מעט גם הבגרות במתמטיקה תעבור ובכלל לא יהיה לי על מה לבכות (אני מקווה לפחות) אני מתגייסת ב25.4 (התאריך הראשון שנקבע לי אחרי הצו ה1) לא התקבלתי לאן שרציתי (=הדרכת יח"ש) התקבלתי לאן שלא רציתי (=קצונה יעודית/קצינת שלישות) חתמתי ויתור לפני איזה כמה חודשים. התקשרו והודיעו לי בלבביות שאני סופית מתגייסת ב25.4 ושאני לא ממויינת לכלום ושאין לי שום סיכוי להתמיין לשום מקום כי אין יותר מיונים לשנתון שלי ובעסה לי. השלמתי עם זה, מה כבר הייתי יכולה לעשות?
לפני שבועיים גיליתי שבסביבות מאי-יוני "במחנה" מגייסים צלם/צלמים חדשים ואני מתה על צילום ומתעסקת בזה המון (במיוחד בזמן האחרון) ישר התקשרתי למדור צילום שלהם והצקתי להם כל יום עד שהם הסכימו לשלוח את הפקס שלי למנהל הגיוס או איך שלא קוראים לזה כדי לראות אם אני לא ממויינת לשום מקום ואפשר לזמן אותי (למרות שהגיוס שלי הוא לפני הזמן שהם צריכים ויש להם מספיק מתמודדים שמתגייסים מתי שהם צריכים). עברו 5 ימים ולפני חצי שעה מתקשר אליי הבחור מבמחנה ואומר לי שאין לי שום סיכוי שיזמנו אותי כי אני כבר ממויינת (מה שכן, יפה מצידו להתקשר להודיע לי ולא סתם להגיד לעצמו שממילא הם לא יזמנו אותי אז לא צריך גם להודיע לי שום דבר) הסברתי לו יפה שהייתי ממויינת לשני תפקידים מאז הצו ה1, באחד נכשלתי ועל השני חתמתי ויתור. הוא הסביר לי שאמרו לו שאני ממויינת (מה אני מפגרת?לא הבנתי בפעם הראשונה!?
) אז הסברתי לו שוב יפה יפה שאני לא ממויינת. אמרתי לו שאני אתקשר ללשכ"ג ואברר. אחרי חצי שעה שחיכיתי על הקו(
) ענתה לי מפגרת אחת ואמרה שאני לא ממויינת לשום מקום ושהיא גם לא קיבלה שום פקס לבדוק אם אני באמת ממוויינת או לא. התקשרתי חזרה לבחור מבמחנה ואמרתי לו שהלשכ"ג גם אומרים שאני לא ממוויינת לשום מקום ויודיעו לי לאן אני מתגייסת רק ביום הגיוס. הוא הסביר לי שוב שהוא קיבל תשובה שאני כן ממויינת אבל הוא יתקשר ויבדוק את העניין שוב. ועכשיו מחכים. הייתי צכה לפרוק
וקר לי

אני נורא נורא מקווה בשבילך שהכל

יסתדר לטובה. אגב, בפעם הבאה שאת מדברת עם פקידה שלא יודעת כלום בלשכת הגיוס, תשאלי אותה איך קוראים לה, ותגידי לה שאת תחזרי אליה כשתתגייסי וכשיהיה לך רובה
בהצלחה

black hock

New member
קוראים לכונפה שרון../images/Emo46.gif

וטוב שהיא לא לחשה ככה שלא יכולתי לשמוע כ-ל-ו-ם
ואגב,למה לחכות לגיוס?יש לי כבר עכשיו רישיון לנשק
|מלאך| אגב,מה קורה עם הצבא שלך?

תנדנדי להם..

ממש אבל. כל יום, פעמיים ביום, בבוקר ובצהריים. תגידי לכל פקידה שתענה לך שאת דורשת שישלחו פקס ל'במחנה' שאת לא מתמיינת וממוינת לכלום. אגב, יכול להיות שאת בעצם כן ממוינת לתפקיד כלל צהלי כלשהו ב25 באפריל. את מכירה את אנה [אפרשקסית], נכון? את ביחסים טובים איתה? היא משרתת בתל השומר [לשכת הגיוס שלך, לא?] אולי היא תוכל לסדר לך איזשהו אישור שתוכלי לפקסס ל'במחנה'. מה קורה עם הצבא שלי?.. עוד ארבעה שבועות אני מתגייסת, הם עדיין לא מוכנים לוותר לי על התפקיד [איך לקצונה ייעודית הם כן נותנים לחתום ויתור, ועל מכית לא?], ואני פשוט לא אתפנה. אני רק מחכה לעבור את זה, וכבר לא אכפת לי להיות מנקת שירותים במשך כל השנתיים האלו
אם כבר חרא של תפקיד, אז שלפחות יהיה תפקיד שאני אהיה בו כל יום בבית:|

black hock

New member
איזה מעצבן זה שדווקא את מי שרוצה

לשרת ולתת את כולו הם דופקים הכי חזק ומוציאים כל טיפת רצון ומוטיבציה
יהיה טוב מותק
איכשו
ואגב, על קצונה אפשר לוותר כי הם לא יכולים להכריח אותך לעשות יותר משנתיים שאת חייבת וקצונה דורשת הארכת שירות. נראה לי לפחות... סביר להניח שאני מיועדת לאנשו אחרי הכל הם אמורים להגיד לי לאן ללכת ב25.4 ואני משערת שאם הם כבר עושים אן דן דינו הם יעשו אותו לפני ה25... אבל זה לא אומר שאני ממויינת/מתמיינת... דיברתי עם הבחור, הוא אמור לברר שוב אם אני ממויינת. אם הוא לא יתקשר אליי מחר אני אתקשר אליו ואציק אציק אציק אם הוא שוב יגיד שאני ממויינת אני שוב אתקשר ללשכ"ג ואברר שוב ושוב יגידו לי שאני לא ממויינת ואני שוב אתקשר אליו ואשאל מה עושים כי נמאס לי מהיו-יו הזה! אנה ואני לא בקשר טוב ולא בקשר רע לא נראה לי שהיא בכלל יודעת מי אני למרות שנפגשנו פעם במפגש פורום אבל בכל מקרה אני בלשכ"ג ירושלים... יהיה טוב

למעלה