נמאס לי כול כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

r o n i1

New member
נמאס לי כול כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכולכם! ~~~~~~~ את רות משגעת אותי שאת כל הזמן מדברת עליו! שאת מפחדת להיות עלוקה מידי!!! את אנמון גורמת לי להרגיש שאני חראית!שאני לא מספיק טובה בשבילך! אתם שם בעומר ומיתר כל כך נחמדים מבחוץ אבל אני מצטערת אני לא יכולה יותר לסמוך על אף אחד אז אל נא תפגעו ממני! זה לא שאני רוצה לךפגוע זה פשוט ככה...... אתה לידור פתאום שם לב לזה שאני קיימת!תודה באמת את מיטל חודרת לי לפרטיות וקוראת מה שאני כותבת ושאני לא רוצה שיראו! אתם ההורים שלי משגעים אותי כי אני לא עומדת בציפיות שלכם!אז בעיה שלכם כי ככה אני ואם זה לא מספיק לכם חבל אני לא אשתנה יותר כולי כבר מזויפת כמו..כמו... שקמה כמו מרינה שמנסות להיות מקובלת בדרך מסריחה אז תקשיבו לזה נמאס לי!!!!! אני לא יכולה ככה!אולי אני אתעופף מפה כמו פרפר ואז יהיו לכם חיים מושלמים כמו שרציתם הרי אני תמיד עומדת באמצע אז אני פשוט אעלם לי וזהו................

אל תעלמי

לכי בראש שלהם... ותשני אותו- איך שאת רוצה ... ואת טיפוס המיטל אני מכירה, והוא אולי ההכי מציק ומגעיל מכולם ..

../images/Emo29.gifהיי היי

לכל אחד בחיו יש רגע כזה של הרגשת מלנכוליה. גם לי זה קרה הרגשתי שאני מדבר לקירות ואף אחד לא מבין אותי- אף אחד! גם אני רציתי כמו שאת רושמת, לפרוש כנפיים ולעוף מפה. היה-ונגמר. זו תקופה, זה רגע כזה. למה שלא תפני לך כמה דקות תסתכלי למעלה על כל הזוהר והנוצץ - תרגעי. רוני תני חיוך גדול
ולמקרה ששכחת היום הירח מלא. One love One blood One life לעיתים ירח

למעלה